Gå til innhold
Hundesonen.no

Kasan

Medlemmer
  • Innholdsteller

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Hunderase
    Huskey/skjæfer og engelsk setter

Nylige profilbesøk

650 profilvisninger

Kasan's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

3

Nettsamfunnsomdømme

  1. Har sjekket det opp!! Tidligere forfedre var trekkhunder i Finnmark. Men hun har aldri opplevd sin angripe noe dyr eller vært " på jakt" mammaen har alltid vært uten bånd!! Så kanskje noen er for skeptiske her??
  2. Så bra!! ?Jeg har 2firbente jeg også på 5 og 8 mnd. Men de har skjønt jeg ikke har behov for "begravelse"? vaksiner gikk fint!!
  3. Er vi ikke heldige som har en ved vår side!! De er ikke mennesker men kanskje mye bedre!! La oss fortelle om våre venner!! Jeg vil gjerne høre om din!!
  4. Håper du høster av dette og ikke svelger alle meninger!!Du kjenner din hund best selv, uansett innlegg:-)
  5. Tja.. godt tenkt! Skal høre med de vi kjøpte den fra om de kjenner til historikken!! Er sikkert vesentlig som du sier??
  6. Kjekt å vite!! ??himla trist ja?Men håper schæfer delen har meldt innpass da? Lov å håpe?
  7. Høres bra ut?Alltid godt å høre at noen har gode opplevelser av typen?
  8. Sååå flott!! Da er du der og kan slappe av?? om det kommer et lite tilbakefall så er det helt naturlig!! Da tenker du bare på nytt?
  9. Hun får faktisk løs bestandig, utenom når vi har bånd trening. Hun går ikke langt fra meg og kommer (foreløbig?) i 100 når jeg kaller henne inn! ? Må nok være obs med jakt instinkt. Har 2 settere også så jakt blir det på oss! Får unngå " killer" instinktet om hun har det?
  10. Takker for svaret? bruksområdene til dem kjenner jeg til så fysisk aktivitet og hjernetrim er ikke et problem i vårt hus? men lynnet til huskeyer med blanding av schæfer er vel mer spennende. Satser på vi har fått det beste av de begge? veldig snill og mottagelig til nå ihvertfall?
  11. Jeg har 2 valper på 4 og 7 mnd . De må trenes hver for seg med å være alene. Det går kjempe bra. Husk av din nye hund ikke er dine forrige hunder? jobb med deg selv og hvordan du tenker om saken. Er du redd for å ikke får det til- så er det større sjans for at du får det akkurat som du tenker☺ bare si til deg selv når du trener. Dette går helt bra,!! Jeg kan bare slappe av. Hunden merker om du er stresset over situasjonen men skjønner ikke hvorfor - så da tenker den at når mor er stresset så har hun sikkert en grunn- å da må jeg også bli stresset. Har du passert en time med alene tid så er mesteparten av jobben gjort?
  12. Det er en Alaska husky☺hun er 4 mnd nå og lærer fort. Fortere enn den andre valpen vår på 7 mnd. Har hatt schæfer før. Kjempe flott hund men kjenner ikke til Alaska husky. Hvordan forskjellige da?
  13. Da har dere et problem!! Vent på regn:-) om ikke kan dere sikkert la være å ha den der. Hehe . En valp må bare på do!!Uansett hvor!
  14. Vi har 2 valper i hus. Den ene er engelsk setter den andre er Alaska husky blandet med schæfer. De er mer ulike på energi behov en vi trodde. Setteren er 7 mnd og alaskaschef er snart 5.mnd. Setteren er roen selv når han er inne og gal ute( er jo jakthund) hun trigger og maser mer på han inne men er oppmerksom og veldig interessert i meg ute. De kan fort stresse hverandre opp på hver sin arena! Noen tips?
  15. Noen som har kjennskap av denne blandingen? Foreløpig er jeg positivt overrasket.
×
×
  • Opprett ny...