Gå til innhold
Hundesonen.no

Lexi

Medlemmer
  • Innholdsteller

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Lexi's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

2

Nettsamfunnsomdømme

  1. Lexi

    Labrador

    Hei! Vi har bestemt oss for å skaffe en labrador valp til våren/sommeren og lurer på om noen kan anbefale en bra oppdretter? Helst på Østlandet Hunden skal være en aktiv familiehund, vi skal ikke drive med jakt eller hundesport.
  2. Jeg lurer på om noen kan anbefale en god oppdretter av Golden Retriever. Må være registrert i Norsk Retrieverklubb (har kikket på deres oppdretterliste men det er jo så mange!), helst ikke mer enn 3 - 4 timer unna Oslo. Ønsker først og fremst en god familiehund med god psyke og helse. Kommer ikke til å drive med jakt eller utstilling, men den må tåle lange turer i skogen og på fjellet. Noen med gode erfaringer?
  3. Tusen takk for flotte svar alle sammen, har fått en del å tenke på Akkurat nå sier vel hjertet labrador men fornuften golden.
  4. Her blir det nok valp i 2018 Golden eller labrador tispe. 11 år siden sist jeg hadde valp (flatcoat hannhund), så det blir veldig spennende og sikkert også veldig utfordrende! Nå er det bare å bestemme seg for rase og finne en bra oppdretter...
  5. Hei alle sammen Jeg og min samboer mistet vår første hund før jul. Det var en stor Flatcoated Retriever hannhund som ble 10,5 år. Vi var utrolig glad i han og det var helt forferdelig å miste han, og det er fristende å skaffe seg en ny flat. Likevel tror jeg vi kommer til å gå for en Golden eller Labrador tispe som neste hund, fordi flatten er hakket for energisk og stresset for vår livsstil. Vi kommer ikke til å delta på konkurranser eller utstilling, men ønsker en hund som kan være med på lange turer i fjellet/skogen men som også kan tåle rolige dager der det ikke skjer så mye. Vil gjerne ha en menneskekjær hund, men som kan gå løs innimellom uten å skulle bort til alle mennesker og dyr for å hilse. Forstår selvsagt at dette må trenes på, men det hadde vært greit med et godt utgangspunkt Derfor lurer jeg på om noen har erfaring med Golden og/eller labrador i forhold til flat? Da tenker jeg først og fremst på energi/stressnivå, mulighet til å ha hunden løs uten at den skal bort til alle, stressnivå når man får besøk osv. Og hvordan er golden og labrador i forhold til hverandre? Jeg har inntrykk av at labrador er mer stresset enn golden, men at golden (særlig tisper) kan være litt sære og egne? Del gjerne din erfaring med golden eller labrador hvis du har kjennskap til noen av rasene, det hadde jeg satt stor pris på
×
×
  • Opprett ny...