Gå til innhold
Hundesonen.no

Beaucebabe

Medlemmer
  • Innholdsteller

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    1

Alt skrevet av Beaucebabe

  1. Har visst glemt både forum og alt, men siden vi har snoket masse her inne for å se på billøsninger så fikk jeg for meg at det var på tide at min nåværende hund får sin egen tråd.. ?? Etter et par år med bære snoking ? Max er en 5 år gammel blandingshund - av en blanding som potensielt kunne blitt hunden fra *******, men han ble ikke det da (bare av og til). Trener aktivt i NRH, og ellers en aldri så liten turkompis. Med selvstendigheten godt i behold...
  2. Trening - det fungerer sånn omtrent slik: Max gjør det han skal, eller, det han tror han skal, og jeg er ukordinert og smålig keitete Meeeeen, det blir jo progresjon når en først kommer seg ut å faktisk trener, ikke bare surrer rundt på måfå (fooort gjort) og tenker "jaja, det går sikkert bra" om øvelser en har vært innom ett par tre ganger Han fikk ett par økter lydighet, og det føltes hvertfall effektivt, så da er vi fornøyd!
  3. Puuh, skulle egentlig ta nattoget hjem igår, men litt distré klarte jeg å ta toget i feil retning Vilja hadde funnet toget sitt, og stod å logra forventningsfullt, også kom vi oss bare fra Tønsberg til Stokke, litt skuffa båsse da Nå har vi hvertfall satt snuta hjemover, rett vei til og med! Og er det noe hunden min kan, så er det og ta tog Til tross for at det kan værre ganske ollete, når folk som har hunder som "bare må hilse" sitter ved siden av De kan godt hilse, men ikke innesperra på ett tog i bånd, helst Så nå gleder vi oss til å være fremme i 18-tiden, både hund og menneske!
  4. Har ei på 2 år. Bruker henne for det meste til lydighet, og det fungerer, men det går såklart fortere med samtlige andre raser. Man er nødt til å være kreativ i treningssammenheng, for mange av de blir lei hvis man gjør det samme for lenge. Som sagt over er det viktig og være nøye på både oppdretter og linjer, slik at man får det man vil ha! Av knappen har vi fått etterhvert. Hun er med meg på tog hjem i ferier, og da sover hun. Men den er ikke der hvis hun ikke har fått nok mosjon Har hvertfall funnet ut at rasen fungerer godt sammen med meg
  5. Har vært her inne og snoka en stund, og fant ut at pelsen fortjente en egen tråd Hun er en 2,5 år gammel tispe. Fullt opp med meninger, men vi blir som oftest enige til slutt. Vi bedriver alt mulig trening. Men det er vel mest hederlige forsøk på LP1 det går i.
  6. Beaucebabe

    NKKU leir!

    Tok med meg beistet til Torpomoen, Buskerud for å dra på leiren til NKKU. Fikk til og med godsnakka muttern til å kjøre opp, mot at vi tok tog tilbake. Grei deal. Hev bikkja baki bilen, og kjørte avsted de 8,5 timene det tar fra Moi. For litt siden var vi på Beast Mode i Sande, så Vilja har fått tatt tog ganske mye iår Leide hytte i Ål, og da så jeg mitt snitt til å ha hunden i senga. Til vanlig er det ikke helt lov, men liiit fikk det være greit å skjeie ut. Igjennom uka har vi vært innom rally, som vi aldri hadde prøvd før. Har vært litt enspora vi, bare LP for alle penga Men hun syns både agility og rally var kjekt. Selv om jeg går rundt meg selv av forvirring når jeg forsøker meg på handling, trenger koordinasjonskurs!
  7. Var skikkelig usikker på hvem jeg egentlig ville skulle overleve? Var litt sånn "nei, Drogon, ikke drep Bronn og Jaimie" også "nei Bronn, ikke drep Drogon" ??
  8. Artig helg!? Og så flink Lita har blitt siden jeg først møtte hun, og vi begge trodde alt så veldig fint ut mens det egentlig var skjevt og fælt??
  9. Hei på dere, to og firbente Etter mangfoldig snoking uten en konto etter googlesøk om tips og triks til hundeholdet, har jeg fått surret meg inn hit på hundesonen (garantert på tide!) Så lenge jeg kan huske har jeg hatt en eller annen hund rundt meg. En flat som endte opp med å gå å gjemme seg etter en to ukers fjelltur, en norrfolkterrier som var terrier med stor T. Familiens gode border hjelpere med sauene når de skulle fra a til å. Og for tiden har jeg en klovn og sjarmør av en Beauceron. Jeg går for tiden på Melsom. YFF hund. Og ellers trener jeg litt LP. Er ganske amatør. Går for det meste i at jeg må lære meg å gå, men morro er det jammen meg. Med litt godt humør, tålmodighet, en bestikkelse eller tre så pleier det meste å fungere til slutt. Selv om jeg noen ganger må dra meg selv i håret og tenke "Hva er løsningen på denne utfordringen da? Amatørhundetrener" Jeg er intressert i, tja, hund. Åpenbart. Spesielt etologi og ernæring egentlig. Stress, aggresjoner, hvorfor de reagerer sånn og sånn av den og den påvirkningen. Min favorittaktivitet er i likehet med mange andre det å trene hund. Helst 3 timer om gangen. Men fornuften tilsier at jeg skal ta korte økter. Så da gjør jeg det. For tiden er Vilja læremesteren min i praksis, mens hundebøker og internett og skoletimene tar seg av teorien. Jeg satser på å få både overvåket og deltatt i ett hav av friske diskusjoner, lese inspill, og lære mer om våre firbente bestevenner!
×
×
  • Opprett ny...