Gå til innhold
Hundesonen.no

Rottis jentå

Medlemmer
  • Innholdsteller

    589
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Rottis jentå

  • Bursdag 02/27/1990

Contact Methods

  • MSN
    Kar|
  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    Malmheim/Julebygda, Sandnes, Rogaland
  • Hunderase
    2 Rottweilere og 1 Katt

Rottis jentå's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine Rare
  • Reacting Well
  • Conversation Starter

Recent Badges

50

Nettsamfunnsomdømme

  1. Tispen som min hannhund parret for snart 2 år siden, tok de blodprøve av for å sjekke når hun virkelig var klar. Men de paret hver dag (tror jeg) i 5 eller 6 dager. Og noen dage flere ganger også. Jeg fikk ikke med meg så mye av prosessen da hannhunden min sto hos oppdretterene og de sto for parringen. Det ble i allefall fine, friske valper
  2. Hei. Jeg prøver å finne ut av hav som må til for at vår reise skal gå knirkefritt da vi muligens tar en tur til sverige i påsken. Jer har lest en del på mattilsynet sin hjemmeside, men der ligger det så mye nytt og gammelt om en annen at jeg blir veldig usikker :/ Vil noen forklaer det for meg slik at jeg forstår? Og viktigst av alt! Vis jeg har forstått rett så må jeg til dyrlegen for å behandel hunden for orm før vi reiser, men må det gjøres 14 dager før?? Da begynner vi i såfall å få dårlig til Håper noen kan forklare på en forståelig måte! Han er rabiesvaksinert og har pass.
  3. De er VELDIG knoll og Tott! Til min store frustrasjon Hun lille lokker Nokasen med på alt slags tull!
  4. Her kommer litt flere bilder av Ninja Nina, og sammen med Nokas. Ikke alle bildene er like gode, men de sier vel sitt Her slapper de i alle fall av i sofaen sammen. Vet ikke om Nina har valgt et så trygt liggested da men ... Og som den ninjaen hun er liker hun å leve farlig! Nokas er nemmelig ikke så begeistret for at hun hogger sine skarpe klør i halen hans... Kan du forstå det..??
  5. Hun deler en svær vannskål med hunden. Alltid friskt og rent vann
  6. OK! Og Sanden "klumper" seg der hun tisser, men "klumpen" faller jo fra hverandre med en gang jeg skal plukke den opp. Hun bæsjer forresten MYYYYE og tisser veldig lite. Er det "normalt"?
  7. MEN... Bytte ut sanden..?? Er det "vanlig" å etter en viss stund, ta den "gammle" sanden, kaste den og fylle opp med ny sand. Eller bare fyller dere på etter som det minker?
  8. Har byttet sand og det er myyye sand i doen. Har jo allerede flyttet den et par ganger og den står åpent til. Doen står på badet. Det skjer jo ting der, men er jo ikke direkte travelt... Doen er en "åpen" kasse med sånn innover kant på og jeg renser hver dag.
  9. Jah... Så lenge varte det! Både i går og i dag har hun bæsjet i dusjen. "Bare" en gang til dagen ,men likevell... Noen som har videre forslag???
  10. Det er et Mjaufrid- barn ja, og jeg må bare si at å "avle" på noe slikt er ikke å anbefale! Hehe Nina er en ganske "ustabil" kattunge Hehe Nokas synes også det er temmelig kjekt med katt De koser seg
  11. Hmmm Okei... Kanskje prøve en annen sand da når vi må kjøpe igjen, men det ser ut som det går greit nå altså
  12. Hehe hun er et herlig lite krek Hun vokser og står i, spiser som en hest og driver fremdeles og smålig terroriserer oss! Hun er forresten ganske så matagressiv når hun får noe ekstra godt. Hørte at det var vanlig når de var kattunger, men hun er jo helt ekstrem! Og hun tigger ved bordet, nett som en hund! Så når vi skal spise må hun være på gangen. Med døren lukket! På fredag for eksempel delte jeg en pølse med Nokas og Nina, men Nina klorte seg fast i fingen min og bet i den i stede for å ta pølsebiten som jeg prøve å gi henne! Virker som om det "svartner" helt for henne når det kommer noe godt :/ Nå har hun fått halsbånd med bjelle på, slik at vi kan høre når hun kommer og vi slipper overraskende "overfall". Ellers så freser hun rundt her og koser seg. Hun bruker klatrestativet mye og henger ofte og dingler i lekene som er der. Hun har også funne ut at å kvesse klørne på dørmatten funker fint Nina, som meg, har også funnet ut at varmeteppe er heeelt fantastisk Så snart jeg finner det frem og skrur det på så kommer hun og flater ut oppå teppe I det siste har vi hatt litt problemer med "dogåingen" hennes... Hun går alltid oppi kassen og graver i sandnen, men 1 av 5 ganger har hun satt seg på gulvet på siden av kattedoen for å bæsje. Ganske irreterende når jeg "vet" at hun "kan" det! Vi har prøvd alt mulig. Bytte ut sanden, flytte på doen, rense doen oftere, men ingenting har hjulpet. Men så har jeg fått noen gode tips! Nå har vi flyttet kattedoen, slik at den ikke står under et skap og vi har lagt noen planker under doen slik at det kommer luft til under. Vi har varmekabler i alle gulvene i leiligheten så vis doen står rett på gulvet kan det nok bli en god ammoniaklukt. Og det siste ser heldigvis ut som det har gjort susen Ellers så går Nokas også med sokk for tiden, da han har skadet ene tåen sin. Og Nina synes det er uberviktig å "hjelpe" Nokas med den foten. Hun er konstant borti for å "pittle", til Nokas sin store fortvilelse Koser seg i varmeteppe
  13. Den klumper seg litt iallefall Men nå har jeg flyttet kattedoen vekk fra under vasken så den står "fritt" og lagt planker under slik at det kommer luft til under og kattedoen ikke blir oppvarmet at kablene i gulvet. Det kan se ut som om det har funket for hun han ikke hatt noen "uhell" siden i morningen i går Happy, happy, happy
×
×
  • Opprett ny...