Gå til innhold
Hundesonen.no

Peik

Medlemmer
  • Innholdsteller

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Peik

  1. I parringsavtalen mellom meg og hannhund eier er avtalen 10 % av valpekullets verdi, og ingen sprangavgift hvilket er jeg har skjønt er vanlig blant rasen vår, Shetland Sheepdog. Foreløpig har det ikke blitt noen parring på de de gangene vi har møttes hittil. Hvordan blir det da om det ikke blir noen parring, og dermed ingen valper m.t.p. på parringsavgiften. Hannhund eier har jo brukt noen timer på dette? Andres erfaringer, hvordan har dere løst dette?
  2. Hannhunden bor ikke mer enn 20 min. unna, kanskje liten vits å ta blodprøve, heller besøke hannhunden annenhver dag rundt dag 12? Ble veldig usikker etter å ha lest alle innleggene.
  3. Kan man dra rett til vetrinærhøyskolen og ta testen der?
  4. Shetland sheepdog, og ingen skal holdes fast nei, uaktuelt.
  5. Ja, hannhundeieren hadde vært i kontakt med noen som mente at tispa ville bli voldtatt p.g.a. størrelseforskjellen. Hannen veier ca. 12 kg og tipsa 8-9 kg.
  6. Hei! Hvordan er det i forhold til dette med avl, det er jo store variasjoner innenfor en rase. Jeg har en tispe som er ca. 32 cm i mankehøyde, og har funnet en fantastisk hanne som er nærmere 40 cm - vil dette by på noen problemer for tispa?
×
×
  • Opprett ny...