Gå til innhold
Hundesonen.no

kari.anne

Medlemmer
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

kari.anne's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg vil egentlig kunne tilpasse meg litt etter hunden også, turer har jeg mulighet til - lange og korte. Jeg er derimot ikke glad i å løpe, og vil nok heller ta "kondisjonstreningen" gjennom lek etter en lengre tur. Jeg føler jo alltid det er tryggest i bånd, men det er jo også opp til forholdet mellom meg og hunden hva jeg føler er komfortabelt. Er ikke vant med å slippe hunden løs der det er mye andre hunder og folk, så dette er vel noe jeg ville trent meg på. Når det kommer til pelsstell er det fint om den ikke røyter altfor mye, jeg har ikke noe problem med å ivareta og børste pelsen med mindre det utgjør store utgifter (noe jeg har lest kan være tilfellet på ru fox terrier). Det er fint om den kommer over ens med andre hunder, men det er noe man kan trene de fleste opp på til en viss grad. Hunden vil jo bo alene med meg så sosialisering med andre er muligens viktig for at andre hunder ikke skal bli for "skumle". Jeg vil gjerne at den har litt "i nøtta" slik at vi kan trene på forskjellige kommandoer og annet på gøy. Inntil nå har jeg ingen erfaring med agility eller utstilling, og kommer nok heller ikke til å bruke hunden til dette.
  2. Jeg har helt siden jeg flyttet fra min firbente barndomsvenn hatt utrolig lyst på en ny hund. Tidligere har jeg erfaring med div stående fuglehunder, men ser i en annen retning nå. Siden jeg bor i byen er jeg opptatt av en rase som klarer å være rolig i en leilighet, og som kan være litt alene. Jeg er mye hjemme, men vet at det er stor forskjell på rasene hvor mye alenetid de takler om gangen. En annen ting er at jeg er en litt reservert person, som synes det kan bli litt mye om hunden til en hver tid er "oppunder taket", slik som en aktiv jakthund feks vil være. Primært har jeg sett på italiensk mynde og fransk bulldog, men synes ruhåret fox terrier og schnauzer er utrolig vakre (som åpenbart er noe helt annet igjen). Det blir ikke før tidligst til høsten eller evt til neste år denne anskaffelsen vil bli, men prøver å snevre ned mulighetene og de forskjellige rasene når jeg "går i blinde" på rasetyper jeg tidligere ikke har vært borti. En ting som har bekymret meg er det jeg leser om luftveiene til franske bulldogger, og at mange må opereres fordi de ikke klarer å puste ordentlig - stemmer dette? Hvilken hunderase ville passet meg? (Jeg er enslig og vil ha hunden som turpartner, lekevenn og til å holde meg med selskap)
  3. Hei dere! Tusen takk for all responsen! Jeg tar kontakt med dere på melding om det kan bli noe av
  4. Hei dere! Jeg er en jente i tidlig 20-åra som ønsker en turkamerat og litt ekstra selskap i hverdager og helger. Til vanlig jobber jeg i radio, og tar opp fag på siden. Har hatt hund hele livet, blant annet beagle, kleine munsterlander og vorseth, men måtte gi bort min munsterlander da jeg flyttet til byen. Man merker fort forskjeller når hunden ikke er i hus med deg lengre, og det kan bli litt trist og ensomt til tider. Jeg bor ganske sentralt i Oslo, men fortsatt i kort avstand til turområde. Vi som bor her er veldig rolige mennesker, og er ikke særlig glade i fest. Om det skjer, har vi det ikke i leiligheten.. :-) Vet ikke om det er innafor å spørre her, men har prøvd mange andre steder uten "napp". Forståelig nok er det få som vil låne bort hunden sin, men tenkte det kunne være greit om noen jobber feks sene vakter, eller bare vil ha litt tid for seg selv, så får jeg muligheten til å bli kjent med en ny firbent venn. :-) Gi en lyd her i tråden om dere vil vite mer!
×
×
  • Opprett ny...