Jump to content
Hundesonen.no

Ole Brum

Medlemmer
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Ole Brum

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Hunderase
  Chihuahua

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ole Brum

  Trenger en handler

  Hunden er registrert i NKK. Har fått tips om treninger, det skal vi bli med på. Hadde allikevel vært kjekt å komme i kontakt med noen proffe folk som kunne stilt ham til vi fikk nok trening selv. Lufter bare litt tanker, tar i mot alle tips med stor takk.
 2. Ole Brum

  Trenger en handler

  I Russland er det to store forbund, RKF som er den russiske kennel føderasjonen, og Oankoo som betyr noe slik som Russiske hunde konføderasjon. Å reise er ingen problemer. Jeg lufter dette her fordi vi ønsker tips. Takker for de tips du gav.
 3. Ole Brum

  Trenger en handler

  Kan selvsagt det, eller prøve gjennom chihuahuaklubben. Fikk bare inntrykk når jeg leste en annen tråd at det var masse handlere inne på forumet her. Takker uansett for tips. Om noen erfarne handlere allikevel skulle se denne tråden er det jo bare å gi en lyd i fra seg. Det er ikke tenkt at vi i utgangspunktet skal læres opp, men at vedkommende steller og viser hunden mot avtalt kompensasjon eller annen avtale.
 4. Ole Brum

  Trenger en handler

  Bor i Østfold
 5. Ole Brum

  Trenger en handler

  Hei, jeg er helt ny her og dette er mitt aller første innlegg her... Vi har en chihuahua som har følgende titler: C.I.B. (INTER CH), MULTI CH, CH RUSSIA, CH BULGARY, Grand CH BULGARY, CH GEORGIA, Grand CH GEORGIA, CH SERBIA, CH MACEDONIA, CH BALKAN/BALTIKUM, 2 x CH Russian Kennel Federation, CH OANKOO federation, 5 х CACIB, 5 х RCACIB, 16 САС, R.CAC, 8 BOS, 5 BOB Vi har selv liten erfaring og ønsker derfor å komme i kontakt med en flink handler som kan hjelpe oss videre. Vil gjerne gutten vår skal ha norsk tittel også. Vedkommende bør ha kunnskap om pelsstell. Vi ønsker å lære, men man må begynne et sted. Usikker på om fremgangsmåten min er korrekt gjennom forumet her, men det finner jeg vel fort ut...
×