Gå til innhold
Hundesonen.no

Harleyinthehouse

Medlemmer
 • Innholdsteller

  103
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

36 Excellent

Om Harleyinthehouse

 • Rang
  Nykommer

Profile Information

 • Hunderase
  Kleinspitz
 1. Hunden halter

  Ååh håper så inderlig det!!
 2. Hunden halter

  Min lille har begynt å halte litt. Kun på slutten av turen. Han «gråter» ikke og han lar meg bevege beinet som jeg vil - uten protest. Han virker veldig glad å hopper og er generelt glad. Mer det håp for at det ikke er patella laukasjon? Vi har time hos veterinær neste uke
 3. Ringtrening Follo/oslo

  Takk skal søke på terrierklubben 👌🏼 Har ikke lappen eller bil så må nok nok bli Follo/Oslo området, dessverre.
 4. Ringtrening Follo/oslo

  Jeg finner ikke noe konkret her på Internett, så håper noen kan hjelpe meg her ❤ Skal stille ut utolmodigheten (10 mnd, tenåring) selv i november, har ingen erfaring what so ever og trenger selvsagt hjelp. Men jeg finner ikke ut hvor man har ringtrening i Follo eller Oslo området 🤔 Noen som vet om noe, hvor jeg kan gå, hvem jeg kan kontakte osv. Foreløbig vil utfordringen være å stå rolig når det er hunder på alle kanter 🙄
 5. Utstillings trening..?

  Okei, jeg har googlet litt, og det nærmeste var faktisk et lite stykke unna 🙊 Og de hadde uten instruktør, at mange møttes å øvde sammen, og det kan man jo arrangere selv nesten 😄 Ja, det er noe vi kunne gjort på rundgang alle sammen 😄 Sjekket tenner på hverandres hunder og "lekt" dommere da.
 6. Utstillings trening..?

  Jeg skal stille ut hunden min, men har ingen erfaring what so ever! Har begynt sånn smått å trene på stå, han er vandt med å bli tatt på og gå pent ved siden av (trener dette ifb med tur bl.a). Men jeg kunne tenkt meg å trent med flere, trenger nødvendigvis ikke instruktør, men at flere møtes å øver sammen jeg trenger veiledning vartfall 🙊😅 noen som vil være med på dette..?
 7. Selskap, usikker hund - hvordan hilse mest behagelig?

  Joda, er forsåvidt enig men samtidig skal hunden lære av disse situasjonene. Det gikk bra den lørdagen forresten. Vi møttes ute etter en lite tissetur, så gikk vi inn. Ingen lyd fra voffen Ingen fest med stor ståhei heller (ikke alkohol tilstede).
 8. Selskap, usikker hund - hvordan hilse mest behagelig?

  Okei. Hadde ikke tenkt å tvinge han eller andre å hilse. De som kommer er nok ganske uinteressert å hilse i utgangspunktet. Har hat inntrykk av at hunder blir mer rolige etter hilsing 🤔 Vi møter de nok ute og gir beskjed om situajsonen hans på forhånd så de vet hvordan ståa er. Så følge alle inn, deretter gi kong 🤞🏼
 9. Selskap, usikker hund - hvordan hilse mest behagelig?

  Okei takk er bare redd for at det vil skade hunden på sikt. Han må jo lære seg at det noen ganger kommer folk og han må være rolig.
 10. Selskap, usikker hund - hvordan hilse mest behagelig?

  Mja, tebker kanskje han kan bli stressa av alt som skjer utenfor døra..? 🤔 Okei, takk
 11. Selskap, usikker hund - hvordan hilse mest behagelig?

  I tillegg tenkte vi å aktivisere han på dagen selvsagt, så han kanskje er sliten i forkant. Leke, trene litt. Ikke for mye for skille er stor så han er overstimulert 😅😁 men alt for at han skal få det mest behagelig.
 12. Ja denne unghunden igjen da 🙊😅 han blir usikker når det kommer fremmede inn døra. Ikke at det skjer såå ofte vel å merke. Han roer seg selvsagt når de får hilst ordentlig og ser at det ikke er noen fare. På lørdag skal vi ha et lite selskap og da kommer det ca 7-8 personer til oss. Hvordan gjøre dette mest behagelig for han..? - Kan det være lurt å være ute til alle er der allerede..? Så når han kommer inn er det folk der. - Møte alle ute..? Det kan kanskje bli vanskelig hvis folk kommer til forskjellige tider. Selvfølgelig at alle hilser, men de som kommer er ikke sååå fan av hund og er "allergisk" så de forstår ikke at det er hundens hjem og "eie". Er derfor redd hunden ikke får den tiden han trenger til å bli 100% trygg. Han har forsåvidt hilst på de før, men hormoner 🙄 Vil bare legge til en lignende situasjon. Vi hadde selskap forrige helg også. Da kom det masse folk. De som kom hadde hunder selv og forstod bjeffene og språket hans. Så de satt seg på huk å ventet på at hunden kom til de å ble trygg. Tok ikke lang tid vel å merke. Så det går selvsagt fint så lenge hunden får gå litt i sitt tempo. Selskapet som kommer er det ikke mye hensyn som taes.
 13. Unghund 9 mnd, biter på veggen, hva kan grunnen være..?

  Okei, takk 😄 Da stresser jeg ikke med det! Bare å sparkle veggen å la den delen være utilgjengelig for monsteret 🙊🙊
 14. Før, da han var baby, og klødde i tennene, tygde han på veggen 🙄 Etter tannfelling var ferdig så sluttet han. Men i går begynte han igjen!! Hva kan grunnen være..? Ingen store endringer har skjedd, så liten sannsynlighet for stress. Kan ikke tenke meg at han er understimulert, selvsagt noen dager med mer trening enn andre. Han har tyggebein, leker o.l liggende så han mangler ikke det akkurat, men velger veggen 🙄 Har satt noe foran der han biter så han ikke rekker til Er han rett å slett en unghund med masse hormoner..?
 15. Valp 7 mnd biter fremdeles

  Okei takk han får jo selvsagt ikke det 🙊 Men er bare bekymret for at han lærer at det er greit og biter et barn da.
×