Gå til innhold
Hundesonen.no

Ellemelle

Medlemmer
  • Innholdsteller

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Hunderase
    Hundeløs

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Ellemelle's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

2

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei! Viser til det opplastede bildet. Noen som har sett noe slik for hund? Evt. hvem som kunne lagd noe slikt på bestilling.
  2. Kult med raseforslag fra dere. Takk! Alle rasene i tråden er absolutt herlige skapninger. Men flat? Jeg har faktisk en helt egen greie med de. Når jeg går forbi den rasen, den folkekjære typen, ja da er det seriøst alltid kjærlighet fra første blikk Å bli omfavnet med den superivrige hundegleden, resulterer i at jeg også går opp noen hundre hakk i glede. Hadde vært veldig interessant å sett hvordan det hadde gått om jeg hadde fått en sånn i hus Mani, kunne hunden ha hett da Men jeg liker godt raser som er mer egenrådige og selvstendige også. Er det kanskje litt rar preferanse for en hunderase det. Likte forslagene altså. Skal se nærmere på boxer, malamute, akita og staffen nå i første omgang.
  3. Jeg tenker mye på en ny hund. Utfordringen er å finne/bestemme seg for en "riktig" rase, men samtidig vet jeg at jeg vil bli hundens største fan uavhengig av rase. Jeg hadde nok hatt et fint liv med en hund jeg plutselig "snublet over" også. Likevel har jeg noen drømmer om bruksområder, slik at det kan være fint med noen innspill fra dere erfarne hundefolk. Når jeg nå kommer med en "ønskeliste", så vet jeg også at mange av punktene er individ- og treningsavhengig også, tror jeg. Kommer jeg over en god hund med nese for trening, så er jeg klar som et egg for å satse på egenskapene til hunden. - Aktiv turhund med god og sterk fysikk - Sterk mentalitet - Kjent for god fysisk helse - Førerorientert - Utadvendt og sosial med eier og kjentfolk. Liker at hunden har en raus, stor, deilig personlighet - Lite jakt - Jeg liker litt "maskuline" hunder (og jeg har bare hatt store hunder tidligere). Jepp, det må bli en hannhund. - Sporsøk mv (litt potet-hund er meget ønskelig) - Kult hvis bikkja ikke drar med seg hele skauen hjem i pelsen sin (litt lettstelt, og jeg kan gjerne klippe og styre med pelsen jevnt og trutt). Liker nok litt kort pelslengde på bikkja. - Ikke så propell at det ikke er mulig å late seg litt sammen også Jeg tar også veldig gjerne oppdrettertips også etter hvert På forhånd takk for innspill og tips
×
×
  • Opprett ny...