Gå til innhold
Hundesonen.no

Linda og Bamse

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om Linda og Bamse

 • Rang
  Nykommer

Profile Information

 • Hunderase
  Briard

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Linda og Bamse

  Hundekjøring med kickbike

  Fin fint skrevet , Malamute. Samt, Alltid greit å få bekreftelse på at en har skjønt noe av det, en har tenkt seg i kast med.
 2. Linda og Bamse

  Hundekjøring med kickbike

  Takker så mye for alle svar Da er det bare å starte. Har vært ute på ettpartistater motivasjonsturer.. og han har tatt de første møter med kickbike, med storm.. brukt litt god tid på det.. Så blir vel veien litt til, etterhvert som man går.. Eller skulle vel kanskje si "sparker" Ang. Høyre og venstre, Hvilke erfaringer har dere med innlæring der,? tar dere begge i et, eller eks.vis høre først så venstre. ? Tenker ta det ene, og så fort han har det.. rett på neste, for så variere. Osv..med kommandoer.. Briarden er jo en real brukshund, ( Fransk Gjeter ) og meget lærevillig med riktig trening. Syntes han alt er bra på lydighet, rundering etc. men er vel litt innhabil.. he - he til slutt.. hva er fella/problemet med rolig.?? Tenker det er grei skurring.. så sikkert noe jeg ikke tenker på her ?? For erfaringsmessig så kommer det problemer, med de fleste typer aktiviteter/trening. Man ofte der en ikke tenkte på forhånd. Ønsker dere en fin fin helg Både "to" og "firbente"
 3. Linda og Bamse

  Hundekjøring med kickbike

  Er det noen med erfaring fra hundekjøring med kickbike eller andre hundekjørere, som har noen gode tips og råd til hva som må være på plass før en tar første tur. ( uten om basic lydighet da ) kommandoer, når tar en første tur, Motivasjon til trekk og oppbygging av hund til gode, litt lange økter i bra tempo. ? Har en Briard 18mnd. 72cm v/skuldre.. en fin fin rugg så har anskafet kickbike å utstyr. Driver endel annen hundetrening som spor, rundering, lydighet.. så kan litt om hund, men dette er nytt terreng Så veldig takknemlig for tips og råd event. Linker på web.
×