Gå til innhold
Hundesonen.no

SaraS

Medlemmer
  • Innholdsteller

    1,346
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    2

Alt skrevet av SaraS

  1. Vi skal nok klare oss Vi har bestemt oss for at det uansett skal bli en knalltur! Geirangerfjorden og Ålesund, here we come! Håper de har øreplugger i Møre og Romsdal
  2. Jeg sendte mail til vet i går kveld og spurte om dette, men siden jeg ikke hadde fått svar tidligere i dag så ringte jeg. De kunne fortelle meg på telefon at det var så stor fare for livmorbetennelse at de ville helst ikke gi Selma Promon Vet. Hun jeg snakket med sa at hun ville iallefall aldri ha gitt det til sin tispe. Og da tør jeg jo ikke det jeg heller. Dro derfor til "Hund som Hobby" og kjøpte tispespray og tabletter som skal dempe lukten av løpetid. Jeg har mine tvil til slike produkter, men er litt usikker på hva annet jeg kan gjøre for å redde ferien. Det rare er at jeg NÅ har fått svar på mailen fra vet (altså samme dyrehospital, men helt sikkert en annen person) og der står det at de gjerne hjelper meg med Promon vet. Men nå tør jeg jo ikke det lengre! Haha, nå får ferien bare bli som den blir. Vi planlegger å ta med to telt, og sove med hver vår hund.
  3. Takk for svar! Jeg skal ringe veterinær og høre om promon vet i morgen.
  4. Halløy. Jeg har ikke noe viktig å melde, bare et lite hjertesukk. Fant ut nå, ca. 2 dager før løpetid, at det går an å utsette løpetid. Og gi P-sprøyte til hund. Vi skal på bilferie med hundene om 2 uker, og det er nesten helt umulig med løpetid på Selma og Pax som blir HELT gal. What to do?
  5. @Stine Jeg har fått meg nettbrett og dette er det første jeg skriver på det. Uvant.
  6. SaraS

    Akkurat nå februar

    Om jeg hadde vunnet 100 millioner kroner hadde jeg jo selvfølgleig gitt aaaaaaaaaaalt til veldedige formål (), men jeg sitter nå her å ser på landlige eneboliger rundt omkring i Italia. Omg, så mye fint!
  7. SaraS

    Akkurat nå februar

    Jøss. Trodde jeg hadde fem ferieuker jeg, men 25 dager er visst 4 uker og 1 dag, For lørdager er virkedager. Har tenkt litt feil jeg da. -"Etter ferieloven har alle arbeidstakere krav på minst 25 virkedager ferie hvert år. Hverdager inkludert lørdager er virkedager. Søndager og helligdager regnes ikke som virkedager. Normalt vil seks virkedager tilsvare en uke. Arbeidstaker har altså krav på fire uker og en dag ferie hvert kalenderår." Bæsj.
  8. SaraS

    Akkurat nå februar

    Akkurat nå sitter jeg å funderer på hvem som skrev det aller ALLER første Akkurat nå-innlegget? Og når den ble skrevet? Og hvor lang tid tok det før jeg skrev noe i den opprinnelige tråden?
  9. SaraS

    Akkurat nå februar

    Ååh, stakkar lille vennen! Håper hun blir frisk og fin fort.
  10. SaraS

    Akkurat nå februar

    Prøver å overbevise sambo om at vi trenger en hytte.
  11. SaraS

    Instagram! ?

    Kanskje noen som vil følge Selma og Pax på Instagram også?
  12. SaraS

    Akkurat nå februar

    Hm, tror kanskje jeg ble overbevist jeg nå. Kan man bruke powerbank på dem? Er Kindle kun for å lese, eller er det mer som et nettbrett hvor man kan surfe på nett osv i tillegg? Kanskje jeg skulle ønsket meg en sånn i bursdagsgave av sambo. Jeg liker å handle bøker på fretex, for der er det sjuuukt mye gode billige bøker, men det finnes kanskje billige bøker å få lastet ned på den derre Kindle-saken også? Jeg er også fryktelig glad i papirbøker, lukter godt gjør de óg, men det ene utelukker jo ikke det andre. Man kan da vel fint bytte litt på om man leser papir eller Kindle.
  13. SaraS

    Akkurat nå februar

    Hun sto vel der å synset litt da. Men du burde jo spurt om det var noe du kunne hjelpet henne med, så hadde du funnet ut av det. Hvis ikke bir man jo så nysgjerrig! Her har vi skrubba hus. Og nå skal det lages middag. Lørdagsfølelsen i kroppen.
  14. SaraS

    Akkurat nå februar

    Liiiiitt kanskje? Du er like søt som henne iallefall. Jeg tar med glattetanga neste gang jeg stikker ned til deg, så sjekker vi likheten! Joooo! Edit: Kan noen med erfaring med småbarn og valp i hus samtidig gå inn med noen gode tips til fersk valpekjøper i ny tråd her på sonen? Tråden heter "Biting og hyper kvalp".
  15. Hei! For en søt tass du har fått i hus! For meg høres det ut som valpen oppfører seg nøyaktig som han skal i den alderen han er i, så da har du iallefall en frisk og fin hund. Men jeg forstår godt at valpetid samtidig med småbarn kan være frustrerende. Valper er jo tidvis frustrerende uten småbarn i hus også, så skjønner om det blir litt mye. Heldigvis har vi fine folk her på sonen som både har småbarn og hatt flere valper på samme tid, så jeg tror du kan få noen fine råd her etter hvert. Husk at valpen din fortsatt bare er en baby, så straff fører ingenting godt med seg. Det er nå valpen formes, så mitt beste tips er vennlig distrahering. Jeg pleide alltid å ta frem en ny leke hver gang Selma bet meg, på den måten var det hele tiden noe som distraherte. Så sirkulerte vi med hennes 10 favorittleker. Alle valper skal gjennom en biteperiode, så man må på en måte bare gjennom det.
  16. SaraS

    Akkurat nå februar

    Jeg lå hjemme 5(!) dager med skikkelig forkjølelse jeg gitt. Heldigvis bare 2 dager borte fra jobb, fordi jeg hadde ferie forrige uke. Men i dag har jeg vært på jobb og smaksløkene begynner å funke igjen. Og etter 1 uke ferie og to dager borte på grunn av sykdom hadde det hooooopet seg opp med arbeid på jobb også, og jeg blir nok å henge etter enstund. Vikar, hva er det? Hva gjorde jeg da jeg var syk? Jo, jeg bestilte meg vårsko, vårjakke og litt andre klær på Ellos. Hva tror dere om dissa fiskeskjellskoene?
  17. SaraS

    Akkurat nå februar

    Kom hjem fra London i natt, og våkna skikkelig forkjøla i dag. Flaks at jeg ikke ble syk tidligere! MEN turen var knallfin! Vi gikk så mye at vi hadde voooondt i bena hver kveld da vi la oss, men det var så mye vi ville gjøre og se at det bare måtte bli sånn. Og vi rakk over alt vi ville se faktisk, så er godt fornøyd. Sist vi var i London fikk vi egentlig sett alt for lite av byen, så vi tok det igjen denne gangen. Jeg kommer nok til å dra dit igjen jeg tror jeg. En eller annen gang. Litt mye stress med så fryktelig mye folk og tempo, men også veldig gøy å lære seg undergrunn og se bydelene. Sojjy for spam
  18. SaraS

    Akkurat nå februar

    Koser meg i London jeg [emoji16] Tyyypisk matglad labrador i Hyde park. Later som den er en svane for å få litt mat [emoji1] Sent from my iPhone using Tapatalk
  19. SaraS

    Akkurat nå februar

    Du får fortelle dem at du har dyr fordi du liker dyr. Sånn, ferdig pakka. Drar om cirka en halv time.
  20. SaraS

    Akkurat nå februar

    Arrrgghhh, det er så kjedelig å pakke! Ikke at jeg har begynt enda. Men jeg kjeder meg bare ved tanken på at jeg må få opp farta å pakke snart. Jeg elsker å planlegge å pakke da, og har pakkelista klar.
  21. SaraS

    Akkurat nå februar

    Ta med eller ikke ta med laptop til London? Er jo greit å kunne sjekke opp ting og se litt større kart enn på mobilen osv, men samtidig litt kjedelig å drasse på. Ikke at en liten macbook pro veier så veldig mye. Også er den jo tryggere hjemme, og jeg har jo stor iphone. Hmmm.
  22. SaraS

    Akkurat nå februar

    Ahhhhhhhhhhhhhhhhhh, 9 dager fri fra NÅ! Føler meg vill og gal som drar fra løpetidskaoset her. Stakkars sambo. Han hadde ALDRI fått dratt!
  23. SaraS

    Akkurat nå februar

    Det visste vi allerede vi
  24. SaraS

    Akkurat nå februar

    Jeg og Stig konkluderte med at Symra hadde løpetid da vi gikk tur med dem, for Pippin drev å lukta henne oppi rassa Her i huset er det iallefall løpetid. Selma er høyløpsk og vi blir gal i hjernen. Heldigvis reiser jeg fra hele casa kokko om noen dager. Liiiitt dårlig samvittighet ovenfor Stig bare..Men han sier at det går så bra så, og at jeg må kose meg på Londontur.
  25. Ny uke, og kun 6 dager til Londonturen! Jeg overlevde julebordet i går. God mat og hyggelige folk. Og jeg satt på hjem med ei som bor i nærheten av meg. Jeg kunne vært der lengre for sjefen min sa at jeg kunne komme senere på jobb i morgen om jeg ville det, men det takket jeg pent nei til.
×
×
  • Opprett ny...