Gå til innhold
Hundesonen.no

Rampoline

Medlemmer
  • Innholdsteller

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Rampoline

  1. Rampoline

    Akkurat nå mai

    ?? Selvsagt ikke. Jeg har faktisk forstått det sånn at din jobb er å være lege (?), men ble i stuss da du konsekvent feilstaver en 'folkediagnose' - om du da ikke refererer til en lidelse som er ny for meg. Og gir hunden din heftig (og uvanlig, vil jeg påstå) smertelindring for samme diagnose ('atrose'). Alltid interessert i å utvide horisonten og lære noe nytt, jeg, og (normalt) er det enklest å gjøre det når man spør fagekspertisen.
  2. Rampoline

    Akkurat nå mai

    Hvordan bør sånt behandles da?
  3. Rampoline

    Akkurat nå mai

    'Atrose' ser jeg du skriver flere steder. Mener du artrose? Og morfin? Hvilke veterinærer foreskriver morfin for smertebehandling for kroniske skjelettlidelser på hund? Eller er det opioidet fentanyl i form av depotplaster du har fått resept på? Forvirra, sorry...
  4. Beklager at jeg heller malurt i begeret her, men er det nå sikkert at oppdretter er dårligere egnet til å finne et nytt hjem til hunden enn det dere er? Årsaken til at oppdrettere har diverse klausuler i kjøpsavtalen når valp selges er fordi de bryr seg om valpen. Personlig forundres jeg alltid over dem som mener det er automatikk i at en ny (for det er jo som regel dem som bråker om sånt, ikke sant?) hundeeier som av en eller annen grunn vil kvitte seg med hunden sin vet mer/kan mer/vil bedre enn en oppdretter som har hatt kullet i utgangspunktet. Nok om det - jeg mener det er uetisk, useriøst og uredelig å overse en avtale man med viten og vilje, åpne øyne og fullt overlegg har signert på for å få seg en hund man på død og liv skulle ha på et gitt tidspunkt (hadde man nektet å akseptere avtalen hadde man jo trolig ikke fått overta hunden i utgangspunktet heller....) - i Norge er det avtalefrihet, selv om loven også beskytter kjøper mot klausuler som er til åpenbar "disadvantage" for ham. Man blir neppe saksøkt eller rettsforfulgt selv om man bryter en slik avtale og selger/avhender/avliver hunden, men i min bok er det en skammelig ting å gjøre. Nuff said.
  5. Næææ. Prisen gjenspeiler hva kunden er villig til å betale (og når det gjelder hipp veggismat som folk ikke vet de kan lage selv, så er 'the sky the limit'). Lurer på hvordan du kommer til konklusjonen 'dyr mat' = "ugrønn" produksjon?
  6. Note to self: Nummerere oppgavene ift rekkefølgen de skal gjøres i (oppgave 7 blir dermed oppgave 1). Skrive på oppgavearket: Oppgave 1 (Skoleoppgave, føres på løst ark. Innlevering senest ved slutten av skoletimen i dag) Oppgave 2-6 (Hjemmelekse, kan påbegynnes på skolen om oppgave 1 er ferdig og innlevert. Føres i oppgaveboka.) Men hva vet vel jeg, som ikke er pedagog
  7. Islamistisk fundamentalisme? Dessverre langt mer sannsynlig at dette rælet er et resultat av USAs kollapsede skolesystem og kristne radikalisme.
×
×
  • Opprett ny...