Mio1234

Medlemmer
 • Innholdsteller

  13
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Mio1234

 • Rang
  Nykommer
 1. Valpen vår ble født for fire dager siden, så nå er det bare å vente 7,5 laaaange uker 🐾❤️
 2. Gratulerer så mye!! 🐾
 3. Så fine alle tre! 😍 Vet du hvordan det gikk med parringen av det andre kullet?
 4. Gratulerer så mye med flotte valper! Jeg synes Nordavind var et nydelig tispenavn
 5. Gratulerer så mye med nydelige valper!
 6. Her venter vi i spenning på at oppdretterens tispe skal få løpetid! Den skal ikke komme riktig enda. Har hørt så mange historier om løpetid som ikke kommer når tispen skal parres, så krysser fingrene for at den kommer som planlagt.
 7. Akira, Zara og Lykke synes jeg er fine tispenavn!
 8. En portugisisk vannhund! Det blir vår første hund, så vi leser hundebøker- og blogger for harde livet nå 😃 Uheldihvis er det fryktelig lenge igjen..
 9. .
 10. Endelig kan jeg også melde meg inn her! Jeg og samboeren min står høyt opp på listen på et kull der tispen har løpetid i mai/juni! Hvis det blir 3-4 valper er vi garantert valp, og både mor og far kommer fra store valpekull. Det er hennes første kull, og vi krysser alle fingrer for at alt går i orden. Jeg gleder meg så fryktelig at jeg ikke klarer å tenke på noe annet!!
 11. Tusen takk for mange gode alternativer og svar! Storpuddel kunne jeg ha tenkt meg, men samboeren min vil helst ikke ha puddel. Portugisisk vannhund og collie har vi også sett litt på, men synes det er vanskelig å få helt klarhet i rasene. Det samme gjelder egentlig lagotto. Flat coated retriever kan også kanskje være et alternativ. Er det noen av dere som har erfaring med noen av disse rasene (eller andre, for den saks skyld) og kunne tenke seg å dele erfaringer?
 12. 2-3 timer per dag ja! Tusen takk. En del av disse rasene har vi sett litt på selv også, så vi skal sjekke nærmere opp i dem. Tusen takk!
 13. Hei Vi er et par i midten av 20-årene, som ønsker å kjøpe vår første hund i løpet av 2017. Vi står nå litt først på rasevalg. Vi ønsker oss en mellomstor hund (helst mellom 20-30 kg). Vi kommer ikke til å bruke hunden til jakt eller lignende, så alt av jakt, fugle og gjetehunder utgår dessverre. Vi kommer nok heller ikke til å delta i verken konkurranse eller utstilling, men kommer til å trene en del på egen hånd. Vi kommer selvfølgelig til å gå på valpekurs. Hunden vil få 2-3 timer tur per dag i hverdagene, lengre i helgene. De tre første årene trenger den ikke være så mye alene, fordi vi som studenter legger opp mye av dagene våre selv når vi etterhvert nærmer oss slutten av studiene. Etter det må hunden være alene hjemme i arbeidsdagene. Vi ønsker en hund som er intelligent og åpen for læring, trygg, familievennlig. Det viktigste er selvfølgelig lynnet, men vi ønsker helst ikke en korthåret hund (vi ser for oss lang, mellomlang, krøllete pels etc) Vi har sett på masse forskjellige raser, men klarer ikke helt å bestemme oss. Så vi tar gjerne i mot tips fra mer erfarne hundeeiere! Tusen takk tor svar