Gå til innhold
Hundesonen.no

Magica fra Tryll

Medlemmer
  • Innholdsteller

    27
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Magica fra Tryll's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Very Popular Rare
  • Conversation Starter

Recent Badges

146

Nettsamfunnsomdømme

  1. *innledningsinnlegget er fjernet*
  2. Nei se der du... Magica fra Tryll tuslet inn på siden til kennel Sidistar som skriver at de leverer valper til bl.a. blindeforbundet i Sverige og de skriver (i 2017)
  3. Du kunne putta den i en bæsjepose og kasta den i søpla ved første anledning, ikke hive ting/mat/"mat" ut av bilvinduet.
  4. Og hva sier styret i borettslaget til dette da? I-landsproblem...jada noen må gjerne kalle det det, men det der (og et par andre ting) hadde gjort meg v.e.l.d.i.g irritert! Jeg hadde ikke nøyd meg med å få ut frustrasjon på Hundesonen for å si det forsiktig. Ta litt hensyn til folk så er mye gjort! All sympati herfra!
  5. Hadde bare flere innsett dette før de anskaffet seg små hunder Og også et spark til oppdrettere av små hunder som selger dem som "hunder som ikke behøver mosjon" (satt på spissen).
  6. Nei, helt utrolig altså at det ikke går an å få avviklet den f**nskapen.
  7. Hvorfor 5 år, 5 år er jo j*vlig mange år! Ikke så innmari imponert.
  8. Innlegget til TrasselTrollet bærer vel ikke mer preg av å vite hvordan du er enn f.eks. innlegget mitt i går? Når man legger ut et innlegg så må man forvente å få diverse oppfatninger/råd/synspunkter og det er vel derfor man "lufter" ting her inne.
  9. Nei, Uno trenger ikke større uteområde, han har hele verden utenfor hjemmet sitt så det skal du ikke tenke på. ...men dere har muligens en liten utfordring mht kommunikasjon når det gjelder både det ene og det andre, du og gubben din
  10. Inntil kanskje 10 år tilbake vet jeg at det var ganske vanlig å fjerne sporer på frambeina på "rase x" + at det var én oppdretter av "rase y" som alltid fjernet sporene på frambeina. Når man påtraff en hund av den rasen uten sporer på frambeina så visste en hvor den kom fra. Dette ble gjort da valpene var kun en dag eller tre gamle og det ble gjort i valpekassa uten bedøvelse.
  11. Du, en ting skal du ha helt klart for deg, jeg tør å stå for det jeg skriver. Og det du kaller sleivspark kan jeg ikke forklare annerledes enn hva jeg har gjort så får du mene og skrive det du måtte ønske. Fritt frem for det. Men vit en ting - det finnes faktisk en annen sannhet enn din. Iblant. Og en ting til - det finnes faktisk bilder av kuperte hunder som blir lagt ut i diverse tråder der verken hund eller tråd tilhører sonenfolk. Jeg ser at jeg kunne ha formulert meg slik: "Ved (eller hvilke preposisjon som er korrekt) bilder av bikkjer med kuperte ører" istedenfor "I billedtråder med bikkjer med kuperte ører." Men jeg tror kanskje ikke dette har utgjort noen forskjell. Hvem kunne vite at dette skulle bli et slikt rabalder. Sånn nå kan jeg ikke gjør mer
×
×
  • Opprett ny...