Gå til innhold
Hundesonen.no

GorsonsetterPål

Medlemmer
  • Innholdsteller

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Hunderase
    Gorsonsetter

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

GorsonsetterPål's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. problem er at han ikke er usikker, og at han veldig sterk syke på han. han er aldri redd, skal altid prøve nye ting osv.. og da må det være dominans.
  2. Hei. Jeg har fått en Gordon setter hannhund som jeg bruker mye tid på. Jeg har hatt den på prøver og får gode tilbakemeldinger. I starten når han var ca 5-6 mnd kunne han finne på å knurrer til meg om det var noe jeg måtte ta i fra han. Jeg dro til ei som kan mye om adferd på hund. Hun tok flere tester på han, men kom fram til at han ikke var aggressiv, og at det var mer en måtte han protesterte mot meg. Fikk øvelse som å legge han forsiktig ned i baken , og holde han fast til han ga opp. Nå er han 1 år. har ikke vært noe tull med han siden da, han går gått overens , med andre dyr og folk. Folk sier han er verden snilleste ung gutt. Men etter vi hadde en veldig god trening i fjellet. Skulle han være på besøk oss min far. Jeg satt nede og tok på meg sko, og var på vei til å gjøre han klar til å gå kveldstur. Da hører jeg at pappa skriker , ******* hund... Så hører jeg at huden lager et lite pip. Da har huden bare gått bort til min far og tisset han over beinet , når han sto og skrudde opp et bilde. Så prøver min far og ta han bort , og da kommer det et knurrer fra hunden, og det ble også viste fram litt tenner fra huden side. Når jeg kom opp, 1 min siden min far ropte :******* hund, så var huden på vei ned, og da var han glad og ville ut .
  3. Hei. Jeg er vokst opp med Gorsonsetter tisper. Veldig rolig og snille hunder. Så da jeg flyttet ut, tenke jeg at jeg skulle kjøpe meg en hannhund jeg skulle trene opp til jakt. Har vært på flere kurs der dem sa at man aldri skal ta hardt i hunden, og at i fuglehund miljøet er det vanlig at flere tar for mye i hudene. Jeg har aldri tatt hardt i Hunden min, Men nå som den er blitt 5 mnd viser den teng på å bli agresiv og dominant. På valpekurse sa dem at man aldri skal ta i en agresiv valp, da blir den bare mer agresiv. På et jaktkurs sa dem at jeg er alt for snill, og jeg må tenke på at det er en hannhund som er alfa. Kan ikke spise uten at han skal bjeffe på mat. Og han knurrer når jeg tar i fra han maten som han har stjålet. Den er ikke utrygge, og ikke redd. Så tips på hva jeg skal gjøre.. Skal jeg legge han ned i bakken neste gang han viser den type atferd? Har jeg vært for snill mot hannhunden?
×
×
  • Opprett ny...