Gå til innhold
Hundesonen.no

mara

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,067
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

mara last won the day on 25. Oktober 2014

mara had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

918 Excellent

1 følger

Om mara

 • Rang
  Husvarm

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Nøtterøy
 • Hunderase
  Saluki, Labrador Retriever

Nylige profilbesøk

7,421 profilvisninger
 1. Råfôring - hvorfor?

  En hund lever max 15 år, og har helt andre behov både fysiologisk og mentalt enn mennesker. Klarer ikke helt å se sammenlikningsgrunnlaget der altså..
 2. Min hjerterase er whippeten! Valgte ikke whippet ved forrige anskaffelse, av flere grunner, men det blir garantert whippet igjen. Når det passer. Èn gang, alltid, osv.. Dette hjalp deg sikkert ingenting
 3. Kontakt og jakt/lure coursing

  At du får stoppet/begrenset en hund i LC pga kontakttrening? Ingen belønning i verden er bedre enn filla, for en god LC-hund - så nei de skiller nok skogen fra feltet. Hva slags rase har du?
 4. Akkurat nå juni 2018

  Jeg omplasserte en tispe for 3,5 år siden som jeg ennå ikke har besøkt..rett og slett fordi jeg har vært så lei meg over hele greia at jeg er usikker på hvordan jeg vil takle det. Savner henne og er redd for å rippe opp i altfor vonde greier.
 5. Hvilken rase anbefaler du?

  En i familien hadde en hovawart. Tror han var ganske representativ for rasen, og en ganske krevende hund. Mye vokt, mot og selvstedighet. Det var også en klok og lojal hund som trengte en del aktivisering.
 6. Jeg skjønner ikke en dritt av det der...sånn den saken legges fram er det en "skade" veldig mange hunder kunne vært i stand til. Nitrist dom.
 7. Hund jaget og drepte sau

  Vanskelig å svare generelt, jeg syns det avhenger av omstendighetene. Det er selvfølgelig ikke noe prinsipp i at "hunden min har drept et annet dyr, nå skal den avlives"!
 8. Råfôring - hvorfor?

  Jeg friforer på tørrfor, og gir VOM + middagsrester i tillegg (til salukien, labrador spiser kun tørt pga allergi). Har forsøkt å fullfore på Vom, men er ikke stor fan...syns pelskvaliteten blir dårligere, belegg på tenner og dårlig ånde. I tillegg er det grisete og har utrolig kort holdbarhet etter tining. Hadde to whippeter før, og de ble fullforet på Vom.
 9. Hund jaget og drepte sau

  Enig med deg, tror ikke jeg hadde orket å ha en hund som stikker av og dreper sju dyr sånn plutselig.
 10. Spørs veldig hva du legger i joggetur Snakker man 3, 13 eller 23 km liksom? Terreng eller asfalt?16 mnd er ikke for tidlig, prøv deg fram og les hunden underveis er mitt beste tips!
 11. Poe - en bedlington terrier

  oioioioi! SÅ nydelig. Gratulerer!
 12. Hund i bil

  Dersom jeg har hund i bil parkerer jeg i skygge/halvskygge og lar aircondition stå på. Blir ikke over 20 grader i bilen, og den bruker kun strøm når den er i ro. Forstår at alle ikke har denne muligheten (f eks bensinbiler), men jeg er av og til bekymra for folk som friker ut av prinsippet om hund i bil - uten å sjekke fakta / hundens tilstand først. Derfor har jeg lapp i frontruta som forklarer at det er 20+ i bilen, med mitt tlfnr
 13. Vom easy pack

  Bruker easy pack, betaler 499,- pr eske på 9 kg. Syns prisen er litt stiv, men tilleggsforer med tørrfor og liker veldig godt at jeg slipper å kline med oppskjæring og søl
 14. Perfect Image Loving Me -Liste

  Å, hun var nydelig!!
 15. Oi, wow. Skulle de på død og liv brukt denne "sjarmerende, så-søte-snorkelyder" - rasen, så kunne de jo i det minste valgt en som ikke lider så åpenbart liksom? Det der var utrolig ugreit å se på! Hvor er humoren i det der??
×