Gå til innhold
Hundesonen.no

Anooni

Medlemmer
 • Innholdsteller

  313
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

547 Excellent

1 følger

Om Anooni

 • Rang
  Bekjent
 • Bursdag 12/04/1993

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Collie Langhår

Nylige profilbesøk

1,048 profilvisninger
 1. Ny valp

  Tror det går en del på individet også, jeg. Jeg har tre stk, som er helt ulike. Den eldste følger gjerne stefaren min, ennå han har minst med de å gjøre (tar de med på tur en gang i blant ). Og hun er veldig avhengig av alle i familien. Den mellomste er min sorte skygge, ingen andre er betydningsfulle. Den yngste følger barna hvor enn de går. Alle har hatt samme oppdragelse. Bodd med samme person (meg), og er såpass ulike.
 2. Akkurat nå august 2018

  Jeg har s8, og er veldig fornøyd med kameraet! Jeg har lenge skulle kjøpt ett kompaktkamera for å ha med på turene våre, for jeg orker ikke å drasse med speilrefleksen på slike turer. Men tlf funker såpass bra, at jeg ikke blir å skaffe noe annet Bildene under er helt uredigerte, kun brukt manuelle innstillinger på kameraet for diverse lyssettinger.
 3. Collie rough

 4. Akkurat nå, juli 2018

  Nå er ikke tricene sort i ulla, men heller grå. Og det er det vel en grunn for, tenker jeg. Kjenner man på overflaten på en langhåra collie er de varme, men kjenner man under ulla inn mot huden er de (med velfungerende ull, vel og merke.) ikke varme.
 5. Akkurat nå, juli 2018

  Merker at min avskrella soble sliter mye mer i varmen enn min fullpelsa tric. Den ulla isolerer ut varme solstråler mot huden, så de blir ikke overopphetet Her har varmen vart siden tidlig på mai, og vi gjør det veldig enkelt. Går enten tidlig før sola setter skikkelig inn eller sent når den ikke varmer. Går alltid der vi vet det er bekker tross for tørken, og søker opp i fjellet for litt bedre luft. Hundene er blitt godt vandt med heta og fått avklimatisert seg godt, så så lenge det nå er vann tilgjengelig gjør ikke turene noe
 6. Påmelding hundesonens snap

  Passord sendt om du fremdeles ønsker å ta den
 7. Hundesonens snaphjørne!

  Synes responsen varierer litt fra gang til gang,men i går var det skikkelig moro å ha den! Flere hyggelige samtaler og en del spørsmål
 8. Påmelding hundesonens snap

 9. Påmelding hundesonens snap

  Snappen min krangler veldig, så jeg logger bare av
 10. Påmelding hundesonens snap

  Jeg tar snappen istedet for Mavic
 11. Mi-Mio’s Hot Heels «Sega» - ESS

  Nydelig hund
 12. Taiga, en Finsk Lapphund.

  For en skjønn valp Mase lykke til med henne!
 13. Svangens Andre Boysenbær "Skoj"

  Gratulerer med BIM!
 14. Milli og Iba - to engelske springer spaniel

  Gratulerer så mye!
 15. Collie rough

  Verdens fineste rase
×