Gå til innhold
Hundesonen.no

MioMin

Medlemmer
 • Innholdsteller

  37
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

3 Neutral

Om MioMin

 • Rang
  Nykommer
 1. forstår den. Får prøve litt mer å være uforutsigbar. I håp om å slippe maset. Men jeg gir meg så lett! er en grunn til at katten er overvektig. hunden er heldigvis ikke det da
 2. Det føles naturlig å gi mat på de faste tidspunktene. Fordi det er rett etter å ha gått tur. men det merkes når jeg viker fra rutinene ja. Både tur og mat. Det å vike fra rutinene når jeg ikke er hjemme, det går fint. For da kan han ikke mase. Er vi på besøk hos noen så går det også greit. Det er kun når vi er hjemme at han må følge rutinene. rart hvordan hunder kan lære seg klokka på den måten.
 3. så bra. Hater å holde igjen maten, for han blir helt tullete. Han kommer til å protestere i 6 tiden. For da skal han ha mat. han vil da gå frem og tilbake mellom stuen og kjøkkenet. For å varsle om at han er sulten.
 4. Han er 2 år gammel. Ok takk for info. Da får jeg se det an. blir det ikke bedre iløpet av natten så blir det veterinær i morgen. Får håpe matvraket ikke blir sint på meg, for han elsker mat
 5. Det jeg tenkte også, at det ikke var noe farlig. Men så er han plutselig dårlig i magen. Får vente til 5 og ringe veterinær, for å se om det går riktig vei først.
 6. Er det trygt å ikke gi han mat en hel dag? Kan jo se det an og håp på at det blir bedre iløpet av dagen. Hvor mye biola kan jeg gi? Tenker for å få litt fortgang i ting og få magen bedre. For han har jo fått ut det meste. En så liten kropp har ikke så mye avføring Vet at diarè ofte er av en grunn og ting må få kom ut. Men greit å få stabilisert magen også, når alt har kommet ut.
 7. Jeg tror det er snakk om den ene biten han hadde i munnen. For jeg sto med ryggen til i 1 min maks. Maks... et tygg av en bit til og bittelitt av trekket på den han hadde i munnen. Var mye sjokolade igjen på den. Så synes det er rart at han har reagert i det hele tatt. Vet ikke om det er det at han måtte holde seg + det at han aldri får noe annet enn hundemat. At det er derfor han har fått en reaksjon og ikke forgiftning. Hadde en hund som elsket sjokolade, hun ble aldri syk. Hun tok en bit her og der i mange, mange år.. Så vet at sjokolade betyr ikke døden fra første slikk Men synes det er så rart at han i det hele tatt har reagert. For det er ikke snakk om så mye. han er som sagt ellers fin og normal. Det er også rart at han var fin i hele natt og i morges.
 8. Hunden fikk i seg sjokolade i går kveld. Usikker på hvor mye. Han hadde en bit i munnen som jeg tok ifra han. Fant en bit i sofaen. Er snakk om slike sjokoladebiter fra smågodt hyllene. Det kan være snakk om så lite som den biten han hadde i munnen. En karamell med sjokoladetrekk. Var ikke alene lenge. Han var helt fin i går. Dette skjedde i 11 tiden i går kveld. helt fin i natt og helt fin i morges. Kom hjem fra jobb og han hadde bæsjet inne, var litt våt men ikke helt diarè. Full diarè da vi gikk tur i sta. Virker ellers fin og normal. Ikke oppkast. Usikker på om han er dårlig i magen, fordi han har holdt seg for lenge. Var hjemme alene i 6 timer. Men må bare spørre. Får ikke tak i zoolac før tidligst onsdag. Har biola naturell. Hvor mye biola skal han få? Hvor lenge? skal han få noe annet mat i dag? Hvor lang tid skal det ta før han er frisk igjen, sånn ca? Altså når jeg må begynne å tenke på veterinær. Eller burde jeg det nå?
 9. Ja jeg ønsker å bytte brukernavn. Tenkte å slette for så å lage ny, men så kom jeg på at man kan endre brukernavn.
 10. Kan jeg få bytte brukernavn til "bobby"?
 11. Tannkrem som funker?

  Har flere hundebutikker jeg kan gå innom, og enda flere apoteker. så får se hva jeg finner neste uke. Får fortsette å bruke den vi har frem til da, som trening.
 12. Tannkrem som funker?

  Fant en instruksvideo. Ser smart ut, kunne ha prøvd den for katt på katten. Den var ikke dyr heller, selges den hos hund som hobby? Eller bare hos apotek? Den vi har nå, har den egentlig noe virkning i det hele tatt?
 13. Er det noen tannkremer dere anbefaler som faktisk funker? Er det noen smaker hundene sjeldent liker? Har prøvd denne i biff tror jeg det er. Ikke mint og den lukter høgg. Føler denne bare er tull på grunn av smaken, men måtte begynne med noe for å trene på tannpuss. Som valp ble hunden hysterisk av tannkosten. Ga opp og brukte plaque off pulver i stedet. Funker på ånden, men føler den gjør lite for tennene. For noen uker siden bestemte jeg meg for å prøve en gang til. Kjøpte den over i biff smak i håp om det kanskje var litt mildere og snillere i smak. Det gjorde det, litt krangling første gangen. Nå så er det ingen involvert og han kommer og setter seg når jeg sier det. Første dagen prøvde han å snike seg unna Han har så å si godtatt det, vi er bare på dag 4. Får ikke tatt skikkelig bak enda, men det kommer nok. Pusser hver dag for å øve. Han er altså en nybegynner. Kan jeg trygt kjøpe mint? Eller er de ganske sterke i smak og lukt? Eller er den i biff bra nok?
 14. Huns som drikker lite vann...

  ok så da er det våtfôret. For før så var tørrfôr hovedfôret, nå er det våtfôr. Skulle ønske han kunne gå på vom 100%. Men magen hans tåler det ikke. Pelsen var super og perfekt på vom, men han hadde forstoppelse konstant. Det ble så ille at han var slapp og dårlig, så måtte kutte det ut. Nå får han to-tre vom boller nå og da. Han har ren skål med friskt vann tilgjengelig, og en vannfontene. Har sett han drukket av begge, men ikke så mye. Siden han tydeligvis får i seg vann via fôret.
 15. Huns som drikker lite vann...

  Jeg har snakket med veterinær ang mat. Og det er det han har blitt anbefalt, fordi han gikk ned ufattelig mye i vekt av å bare få tørrfôr. Så det orker jeg ikke å diskutere, for jeg vet han burde få bedre mat. Men det er ikke enkelt når du har en kresen hund. Vann er problemet. Ok, så han føler seg ikke tørst på en måte? For han drakk mye vann da han gikk på tørrfôr.
×