Gå til innhold
Hundesonen.no

Sarah

Medlemmer
  • Innholdsteller

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Hunderase
    Pomchi

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Sarah's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

6

Nettsamfunnsomdømme

  1. Sarah

    Dyreplageri?

    Så ikke denne før nå, men tusen takk! vet du hvor jeg kan få tak i disse?
  2. Sarah

    Dyreplageri?

    Nå ble jeg glad! Vil jo selvfølgelig det beste for den lille valpen, så må jo bare spørre, og er bare bra å få kritikk så jeg vet hva jeg skal gjøre og ikke.. Ha en fortsatt god kveld!
  3. Sarah

    Dyreplageri?

    Den er grei, takk for svar
  4. Sarah

    Dyreplageri?

    Den er grei tusen takk
  5. Sarah

    Dyreplageri?

    Greit, takk da tror jeg vi prøver på det Vet du hvor lenge jeg bør vente før vi begynner å trene på at den skal være alene på et rom?
  6. Sarah

    Dyreplageri?

    Greit, takk da tror jeg vi prøver på det Vet du hvor lenge jeg bør vente før vi begynner å trene på at den skal være alene på et rom?
  7. Sarah

    Dyreplageri?

    Okei, jeg skjønner poenget, tusen takk! Er som sagt helt ny, så måtte bare spørre. Hadde det gått bedre om den hadde vært inne på f.eks soverommet mitt og at vi tar en grind ved døren eller bare lukker døren ? Nå som jeg har lest svarene deres tenker jeg å ta fri fra jobb de første 1-2 mnd, men tenkte at dette var en løsning sånn etterhvert.. Sorry om dere blir oppgitt over spørsmålene, men er helt ny på dette!
  8. Sarah

    Dyreplageri?

    Takk for svar! Damen vi skal kjøpe den av er er en god venninne av meg og veterinær, så får nok råd osv fra henne Min eldste sønn har ikke jobb så får ordnet at han er hjemme med den den første tiden.
  9. Sarah

    Dyreplageri?

    Hei, vi får veldig snart et nytt familiemedlem, nemlig en valp. Dette er første gang vi får oss en valp, så vi lurer jo selvsagt på noen ting. For eksempel, så er jeg og barna borte på dagen. Jeg er borte fra 07-16, mens den som er minst borte er borte fra 08-15. Vi har også en katt så vi vil jo helst ikke at valpen skal gå rundt hvor den vil i huset i tilfelle det skjer noe mellom de to. Er det dyreplageri å ha valpen i et bur mens vi er på jobb/skole? Hun blir alene i ca 7 timer.. TUSEN TAKK FOR SVAR
  10. 13 august kl 05.00 ble 3 flotte pomchi(pomeranian-chihuahua mix) valper født! En av disse 3 valpene er snart min og jeg trenger forslag til navn.. Har lyst på et navn som ikke er så vanlig Takk på forhånd! 1 tispe: svart, 2 hanner: svart & beige/brun, svart, hvit
×
×
  • Opprett ny...