Gå til innhold
Hundesonen.no

muffe

Medlemmer
  • Innholdsteller

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

muffe's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Tusen takk alle sammen Med en gang jeg leste svarene deres kjente jeg at 10 kg forsvant fra skuldrene mine! Skulle vel bare hørt på sambo, men av og til er det greit å høre hva andre tenker. Ikke bare bare å være fersk hundeeier, og usikker på alt MEN @Sofie & Aska, @Artemis og @Belgerpia skal jeg bare dra han med meg når han stopper for å snuse? huff jeg syns jo det er fælt, vi bruker sele - men han stritter voldsomt i mot når jeg vil gå videre og han ikke er "ferdig".
  2. Hei! Har en valp på 5 mnd Han er utrolig fin hund og alt, men jeg sliter sånn med at jeg får dårlig samvittighet overfor han - og jeg vet egentlig at det bare er tåpent av meg, sambo sier at jeg må prøve å slappe av osv... Men jeg føler det liksom fordet. Tenkte jeg kan beskrive en vanlig hverdag hos oss, også kan dere si om dere syns det er greit Vi står opp rundt kl 7, og da får han en luftetur på rundt 15-20 minutter, deretter får han frokost rundt kl 8 sambo lufter han før han drar på jobb - er litt usikker på lengden på disse turene, men han får i hvert fall gjort i fra seg og gått en runde. Så er han hjemme alene til jeg kommer hjem i lunsjen min og da er vi ute på fellesområdet med langline eller går en runde rundt nabolaget. Når jeg drar tilbake på jobb lager jeg til godbitsøk til han og han får eventuelt en fryst kong Når jeg er ferdig på jobb går vi langtur, 45min-1 time alt ettersom Så er det middagstid for oss tobeinte, før han får sitt andre måltid Etter det blir det gjerne litt avslapning, han styrer med sitt, eller vi øver på triks, har hjernetrim Så får han en til tur utpå kveldingen med ofte både meg og sambo, kanskje rundt kl 20, her øver vi gjerne på innkalling, han går i langline også er det siste luftetur før sambo legger seg - jeg har gjerne lagt meg allerede Er dette en grei dag for en valp? selvfølgelig blir noen dager forskjellig, vi drar på besøk og han får være med, vi får besøk her hjemme, vi går tur sammen med andre hunder, vi har ærender og han får være med så langt det lar seg gjøre, noen ettermiddager blir han passet av "bestemor", og i helgene drar vi ofte på hytta hvor han får være fri hele tiden.... Så han har jo i bunn og grunn varierte dager, men jeg føler liksom alltid at vi kunne gjort mer og vi kunne vært ute lengre.... I tillegg får jeg dårlig samvittighet når han har stått og snust på noe i 2 minutt og jeg må dra han med meg videre... altså er det greit å dra han i fra det han snuser på? Jeg har ganske grei tålmodighet, men nå når det begynner å bli kaldere ute kjenner jeg at tålmodigheten minker.. Også får jeg dårlig samvittighet når vi må gå inn, og han viser tydelig tegn på at han vil være ute Kan noen gi meg noen kloke ord, eller sette ting litt i perspektiv for meg.... for hvis jeg skal gå rundt å ha dårlig samvittighet for alt med hunden så er det jo ikke lenger noe gøy........
  3. Klarte å kjøpe feil vom i dag, den typen som er beregnet til voksen hund, og ikke valp. Går det bra at han får to-tre måltider med det til jeg får kjøpt av den riktige typen? Eller er det best å bare gi han tørrfor?
  4. Hei! har tre spm. 1. Valpen min nærmer seg 16 uker, og han har fra han var 11 uker vært alene hjemme, og det har gått over all forventing. - men jeg har da gått hjem i pausen min å luftet han Jeg syns jo det er veldig koselig :-) Men jeg har jo tenkt tanken på at det kanskje ikke er nødvendig, han holder seg jo hele natten og det hadde jo vært godt å fått en ordentlig pause ila arbeidsdagen. Hva tror dere om det? 2. Noen dager har vi full fart fra vi kommer hjem til vi legger oss, og han er med på alt vi gjør, mens andre dager sånn som i dag feks. så kom valp og sambo og hentet meg på jobb, da fikk han hilse på ungene jeg jobber med, og han koste seg veldig :-) På turen hjem hilste han på en annen hund, samt naboene våre som han har møtt mange ganger før, og når vi kom hjem fikk han middag.. Både jeg og sambo er passe slitne etter en lang uke og arbeidsdag, så han lekte litt for seg selv, og nå ligger både valp og sambo og tar seg en lur.... DET jeg vil fram til, eller spørsmålet da.... kjeder han seg???? Altså, noen dager blir det litt som i dag, at vi tar det rolig hjemme... Er det kjedelig for en valp?? 3. Han sover på soverommet sammen med oss enda...... hahah jeg vetikke hva som skjedde, vi hadde jo planlagt at han skulle flyttes ut på stua :-P men uansett, når jeg står opp tidlig så ender det alltid opp med at han våkner, og da blir han med meg på badet mens jeg ordner meg, også går vi alltid ut en tur etterpå så han kan få tisse.. MEN jeg lurer på om hvis han feks hadde sovet på stua, så ville han fått sovet enda lengre, og ikke "følt" at han måtte stå opp med meg???? At det er jeg som vekker han med alarmen min osv.
  5. Hei På dagtid når valpen min skal sove går han å legger seg på soverommet... Er dette normalt? Skulle tro at han ville likt å ligge nært flokken sin? Forøvrig så har han ganske mye pels - og vi har det kjølig på soverommet så jeg har jo tenkt at det kan være derfor? Er det greit å bruke sovetiden hans som alene hjemme trening? Når han sover dusjer jeg, går ned i postkassen, kjapp tur på butikken osv... Jeg lukker jo døra når jeg gjør dette og soverommet er valpesikret... Så han ser jo at jeg lukker døra.. Men burde han ha ligget sånn at han så at jeg går ut inngangsdøra? For alt han vet er jeg jo bare rundt om i leiligheten å suser... Har alltid på radioen når han sover så han hører jo noen lyder.. Pleier også å legge inn en kong til han i fall han våkner...
×
×
  • Opprett ny...