Gå til innhold
Hundesonen.no

Elises

Medlemmer
  • Innholdsteller

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Hunderase
    Cavapoo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Elises's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei! Jeg har en liten cavapoo hannvalp på 14 uker. Har noen lyst å møte oss i morgen eller neste uke for sosialisering? Vi bor i Oslo sentrum!
  2. Når jeg øver med valpen min legger jeg frem leker i gangen og soverommet. Det er der han oppholder seg. Jeg legger også frem skål med vann og et tyggeben. De lekene han har når han er alene hjemme har han ikke når vi er hjemme. Så han vet at når vi tar de frem så går jeg og samboeren. Det fungerer kjempe bra vi har også på gopro kamera og en app som heter dog monitor så vi følger med han pleier å leke litt og så legger han seg. Så et tips er å gi hun leker som hun kun har når hun er alene og rydde de tilbake når du kommer hjem. Vi tar også en runde i huset før vi hilser på han slik at det ikke skal bli en stor greie for han at vi har vært borte
  3. Okei, jeg trenger litt hjelp her. Valpen min er kun 12 uker gammel, og han har allerede begynt å markere seg og så vidt begynt å løfte foten. Han har også begynt å jokke på både meg, og en av venninnene mine. Når han gjør det sier jeg NEI og tar han ned. Men han gjentar seg. Han kan også bli sint på kvelden når han har raptus, spesielt når vi bærer han. Da knurrer han og biter for å komme seg ned, og vi kan jo ikke slippe han ned da for da lærer han jo seg at det er det han må gjøre for å få komme ned på bakken igjen. Kommer hunden til å bli veldig dominant? Eller er det vanlig at valper er slik? Dette er min første valp, men er oppvokst med hund. Har dere også kanskje noen tips til hvordan få slutt på bitingen og jokkingen? Takker for svar!!
  4. Hei! Hvordan trener dere valpen til å være alene hjemme? Vi begynte med 5 min, og så øker vi hele tiden med 5 minutter. Men hvor ofte kan man øve i løpet av en dag? Vi har også gått tilbake i øvingen da han klynket en del en gang vi var borte ti minutter. Vi har alltid på kamera når han er alene, så ser vi gjennom klippet etterpå hvordan det har gått. Har dere noen tips til hvor fort man kan øke og hvor mange ganger man kan øve i løpet av en dag? Takker for tips og svar! Sikker mange som har forskjellige tanker om hvordan dette burde gjøres
  5. Hei! Vi har en cavapoo valp på 9 uker, og ønsker å sosialisere han. Vi lurer på om noen har lyst til å møte han? Vi bor i Oslo sentrum. Det kan være valp eller voksne hunder. Håper noen har lyst! Hilsen oss!
  6. Elises

    Ny med valp

    Hei! Jeg er ny i forumet her, og har også fått meg en fantisk søt liten cavapoo valp Han er 9 uker gammel nå. Jeg har et par spørsmål angeånde valp som jeg håper noen av dere kan svare på. Hvor lang tur kan en valp gå om gangen? Nå for tiden tar vi han bare ut slik at han får tisset og bæsjet. Av og til går vi litt lengre turer, men ikke lengre enn 15-20 min. Når vi kommer inn igjen er han veldig ofte hyper og skal bite i alt mulig. Han biter på oss og møbler. Tips til hva jeg kan gjøre med det? Vi har kjøpt en spray som vi sprayer på møblene, men den viser seg å ikke fungere. Han biter likevel. Når man møter andre hunder ute så har han en tedens til å begynne å grine. Han bjeffer ikke. Hva grunnen til dette er, vet jeg ikke. Han gjør det ikke når han møter andre mennesker, det gjelder kun hunder. Han går også bort for å hilse på de. Men denne hunden er også mye mindre enn de fleste hundene han har hilst på, kan det ha noe med saken å gjøre? Og når man skal trene på at valpen skal være alene hjemme, hvor tidlig kan man begynne med dette? I valpehefte vi fikk med valpen står det at man kan begynne med å være borte i ti minutter. Dette syntes jeg var litt mye, så jeg tenkte kanskje bare gå ut døren, vente litt og så komme inn igjen? Hva anbefaler dere? Jeg takker for svar!
  7. Elises

    Valpekurs

    Tusen takk for svar Da skal jeg sjekke ut de kursene! Ja, tenkte det ikke var lurt å starte på kurs med en gang
  8. Elises

    Valpekurs

    Hei! Har noen her erfaring med valpekurs i Oslo? Noen kurs dere kan anbefale? Og hvor gammel må valpen være for å gå på kurset?
×
×
  • Opprett ny...