Gå til innhold
Hundesonen.no

Pysa

Medlemmer
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

13 Good

Om Pysa

 • Rang
  Nykommer

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Hunderase
  Sankt Bernhard

Nylige profilbesøk

423 profilvisninger
 1. Heisann Nylig flyttet tilbake til Oslo og ønsker å få kommet i gang med lydighetstrening igjen. Dessverre er ikke jenta helt klar for å trene helt løs enda. Leser om Oslo og omegn dressurklubb men finner ikke helt oppdatert info om hall/område å trene på. Setter stor pris på hjelp! Vegard og Hayley
 2. Pysa

  Reklamer med hund i

 3. Pysa

  Store gigant selvskapshunder til eldre?

  Sikkert vanvittig stor variasjon og hvor god trening de får. Om Sankt Bernharden min får øye på katt drar hun for harde livet, men etter å ha blitt "voksen" så er hun veldig ålreit på tur sånn ellers.
 4. Pysa

  Slikker opp etter veggen

  De siste dagene etter jeg skrev innlegget begynte hun også å miste matlysten. Fra å kaste seg over maten til å bare gå å snuse, derretter gå vekk uten å spise noe som helst. Var relativt slapp i tillegg så tok henne med til veterinæren hvor hun inn til videre har fått innbilt svangerskap som diagnose. Hun var mega rastløs i kveld og etter å ha gått tur i 150m bare satt og la hun seg ned. Så det ble til at vi bare dro hjem igjen som hun virket mer fornøyd med. Skulle så gjerne fattet hva som skjer i det hodet der for tiden... * Har dekket og stengt av for der hun har slikket tidligere, men har nå funnet andre steder. Gjør det forsåvidt sjeldnere men.
 5. Hei! Frøkna på snart 2.5 år har de siste par ukene begynt å slikke opp etter veggen. Hun er jo en "vaskeglad" hund på mennesker, men det er først i det siste jeg har sett henne slikke opp etter veggen. Det skjer som regel sent på kvelden, og har skjedd 1x midt på natten. Hun stiller seg opp på en av sidene av sengen. Det er ca 6-7 uker siden tredje løpetid var ferdig. Har ellers ikke skjedd noen særlige forandringer i livet hennes. Når jeg sier navnet hennes reagerer hun veldig fort bestandig, og virker nesten som om jeg tar henne i å gjøre det.
 6. Pysa

  Valpekurs i Vestfold

  Gikk kurs i konkurranselydighet hos Helene fra Springvill i våres og var kjempefornøyd! De anbefales på det varmeste. Hadde min på valpekurs med Vestfold og Telemark hundeskole som var helt ok men ingenting mer. Oslo Hundeskole avd Vestfold har jeg kun gått sporkurs som var ganske så greit egentlig.
 7. Pysa

  Hvor vanlig er din hunderase der hvor du bor?

  Har enda til gode å møte en Bernhard både i Oslo og Larvik. Møtt på en god del Berner Sennener riktignok da.
 8. Pysa

  Mammutz Love Hermine

  Hoff! Blitt inspirert av så mange som legger inn her så får vel introdusere litte dotten min! Mammutz Love Hermine - Nå bare Hayley . Født 30.03.2015 så strekker seg mot halvannet år alt for fort . Vi har tatt bronsemerket i lydighet og skal prøve oss på et stevnet i løpet av høsten om fører tørr er en annen sak... Også oppmeldt til sporkurs i september som (forhåpentligvis) vi begge gleder oss til! Godjenta <3. Er alltid alene med henne på kurs så får aldri tatt noen bilder av henne i aksjon. Ikke så lett å holde seg våken gjennom et helt måltid! Tatt kun noen timer etter jeg hentet henne hos oppdretter. 2 verdener Fast passasjer på tog i jobbhelgene mine Får avslutte med favorittplassen hennes på toppen av Torshovdalen
 9. Tusen takk for alle svar! Har vært å kjøpt v&h i dag som jeg kan prøve sammen med tørrforet i en periode for å se om det piffer det til. Skal også prøve å bare la det stå fremme 5-10 og heller ta det vekk med en gang om hun ikke spiser
 10. Sankt Bernharden min på ca 16 måneder har alltid spist lite av tørrforet sitt. I begynnelsen fikk hun forskjellige ting som rømme/leverpostei/vom/karbonadedeig oppe i maten for at hun skulle spise, men har gått mye i leverpostei i den siste tiden. Har tidligere hatt sultestreik, men ender med at hun bare går å småspiser etter 2-3 dager og fortsetter med det. Oppdretter anbefalte at hun spiser det samme tørrforet til hun er minst 2 år, men tenker så mye forskjellig da jeg føler hun spiser langt i fra så mye som hun burde. Veier 56kg for øyeblikket, men har holdt seg på dette en god stund nå. Hun spiser 1st choice lam og ris. Om jeg bytter til annen type for er jeg redd hun bare blir matlei som med denne. Jeg tar vekk skålen etter 30 min ca og hun spiser 2x om dagen morgen og kveld. Hjelp..
×