Gå til innhold
Hundesonen.no

frk-franzen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  169
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av frk-franzen

 1. Vil unngå løpetid

  Jeg merker heller ikke noe særlig forandring på mine, har 4 tisper til i nærmeste familie, de oppfører seg også helt vanlig. De markerer mer og helt ærlig, om tispene mine hadde blitt litt ekstra klengete eller masete ved løpetid hadde det ikke gjort meg noen ting.
 2. Akkurat nå, september 2018

  Vi hadde store forhåpninger om å bruke henne i avl, men det utgår selvfølgelig I dag kom endelig resultatet og det var samlet diagnose E D på venstre og E på høyre (eller omvendt) Vi kommer til å klippe henne i en kortere frisyre og bruke tiden (og pengene) på rally istedenfor utstilling.
 3. Navn til valpen

  Ronny
 4. Blondesquad & friends

  Denne helgen var det to kule utstillinger: puddelutstilling lørdag og nkk søndag Det var sinnsyk konkurranse og vi fikk VG begge dagene. Fornøyd med kritikken fra begge dager, hun har litt lite kropp, men det tenker jeg er greit når man er ungdom ellers var det glatte gulv på nkk’en og hun ville ikke ta stegene helt ut. Jeg merker også vi trener for lite på å stå og se pen ut, hun svinser og vaser rundt med både hode og kropp.... lørdagen klarte jeg ikke få henne i «sonen» i det hele tatt så hun løp som en ku på vårslepp Storpuddelen som ble BIS på lørdagen er noe av det flotteste jeg har sett, i tillegg var han hoppende glad HELE tiden, gøy og se
 5. Blondesquad & friends

  Penny kom til meg juni 2016, jeg hadde da gått flere år uten hund og hun fyllte et stort tomrom hos meg! Hun er blanding av malteser og shih tzu, og en helt fantastisk hund. Hun lærer raskt og er glad i å trene, hun er utholdende og aktiv, men rolig og bedagelig innendørs. Vi har vært på prekestolen sammen, det var en tung tur (mest for meg ). Men utrolig flott, anbefales! Vi traff til og med en hund av samme blanding. Men det beste vi vet er å være på stranden Vi har også vært aktive på pokemonjakt Juli i fjor kom denne dronninga i hus, hun er rukket å bli 5 år og er en kinesisk nakenhund. Meget kjekk og morsom hund. Nancy er det mest krevende dyret jeg har i hus, hun er en rampete og oppfinnsom devon rex. Klarer for fem flate øre ikke å fjerne di insta bildene!!!! Innsjill
 6. Akkurat nå, september 2018

  Jeg reagerte nok noget voldsomt Men selvfølgelig fortsetter vi å stille så lenge vi syns det er gøy!!! Jeg snakket med en i styret i puddelklubben som sa at 30% hadde HD, de fleste med c. Så jeg håper hun lander på c, men uansett er hun en liten og nett, men sterk tispe, så forhåpentligvis blir hun ikke påvirket
 7. Akkurat nå, september 2018

  Nei det er ikke så viktig plent, men jeg gledet meg til det (forhåpentligvis) skjedde Å ja, det går jo fremdeles, det er ikke verdens undergang at hun har d-hofter så lenge hun er frisk, men jeg ble så overrasket, hadde ikke forberedt meg på at hun skulle ha HD.. Og faren min la det frem som at om hun fikk cert så «stjal» vi det fra noen andre, siden utstilling i utgangspunktet er et avlsverktøy. Men jeg kan jo selvfølgelig stille så mye jeg vil Og vi skal på to store nå i helgen!
 8. Akkurat nå, september 2018

  Helt sant, men vi fortsetter ikke å stille henne nå, selv om vi nok fremdeles går på ringtrening litt med gjengen vår Hun er sabla fin da! Og resten var tipp topp, så forhåpentligvis lever hun et langt og smertefritt liv.
 9. Akkurat nå, september 2018

  Nå er jeg så lei meg!!! Jenny ble røntget i dag, og det ser ut som hun har d-hofter! Jeg er helt knust, herregud, føler meg så dum! Det et jo samme hunden selv om hun har HD, men jeg skulle jo få valp fra henne! Vi skulle jo bli norsk utstillingschampion SAMMEN! Fy søren så leit
 10. Tegn på ørebetennelse

  Vi napper en gang i uka når hun gjennombørstes. Og da napper vi «alt», eller sånn som @SusanneL beskriver. Hadde vi gjort det to ganger i uka hadde det vært mindre jobb, men det blir ikke overgrodd. Det virker ikke som en gang i uka er nok hos dere, eller at dere ikke napper nok. Hva sa dyrlegen om de hårene dere føler er så langt nede?
 11. Storpuddelen er ikke interessert i maten..

  Tispa mi på litt over 2 år har heller aldri hatt noe særlig matlyst. Jeg fikk en boks med rinti (våtfor/vom-lignende), og hun ble helt vill!!! Hun ELSKET det! Så nå fullfôres hun på det. Hun pleier ofte å bare få mat en gang til dagen (om kvelden) for hun er ikke veldig giret på mat om morgenen.
 12. Hva kan gis for å få mykere avføring?

  Samme som @Mardina mine får kruskakli om jeg merker de får veldig hard avføring. Ellers rå, reven gulrot og andre grønnsaker de liker. Vann i maten får de også (særlig til frokost).
 13. Hund som plutselig er redd

  Kanskje dere har spøkelser på soverommet....
 14. Blondesquad & friends

  Tusen takk
 15. Valpegjengen 2019

  @Perfect Image, de to mørke var helt nuuuudelige Så en tricolor korthåret i BIS ringen i Kristiansand og alle vi bare Jeg har store planer for 2019! Og om jeg får det som jeg vil, blir det mellompuddel i slutten av året
 16. Åh jeg får ikke ro om jeg ikke spør, hva er SP for en da?
 17. Valp - hva prioriterer du av trening i starten?

  Jeg syns kontakt er veldig viktig penny, som er min yngste er en skikkelig triksehund, og når hu var bittebaby og jeg tok frem godbit gjorde hun altslags morsomme ting, hun lærte å sitte bamse den første uka (hun er fremdeles like motivert å kjekk å trene med)
 18. Annen hunderase enn den du har.

  Jeg har en liten selskapsblanding og en chinese crested. Finnes et hav av alternativer til disse, men jeg velger mellompuddel
 19. Avlivning av hund, med barn i familien

  Da min gutt var seks-syv år sto det ille til med den ene katten vår. De to er bestevenner. Vi reiste til dyrlegen en dag guttungen hadde kort dag, og han fikk bli med. Jeg følte at det var viktig at han fikk være med på prosessen.. Det gikk bra med katten, så ikke helt det samme. Men jeg var sikker på han måtte avlives. Vi er jo forskjellige, har forskjellig oppdragelse og forskjellige barn - men for meg er det viktig at barna får et sunt forhold til døden og det at dyra vår (forhåpentligvis) dør før oss.
 20. Hundeforsikring/Dyreforsikring

  Jeg har alt sammen i gjensidige Er fornøyd med pris og kundeservice. Har ikke fått så veldig mye bruk for de, men hører mye positivt.
 21. I forhold til hvor mange pommer det er, er det ikke mulig å finne en uten PL? Jeg syns grad 2 er litt mye altså. med «min» rase (mellompuddel), kan en med PL grad 1, avles med en som er fri.
 22. Hunden min biter og er aggressiv!

  Om det var meg, ville jeg unngått situasjoner som gjør at valpen reagerer på den måte i størst mulig grad. Og om det skjer, stå i det og ikke gi meg, for å vise at det ikke funker med slik oppførsel. Jeg vet ingenting om deres treningsmetoder osv, men jeg ville prøvd å ha fokus på litt «kjekk» trening, lære triks og diverse kjekke ting. Ikke oppdra oppdra oppdra, nei nei nei, du skal gjøre sånn og sånn osv..
 23. Borsali´nos 2nd O Ofelia "Krølle" - Bedlington Terrier

  Var det deg jeg traff i Kristiansand i helgen? Utenfor BIS junior? Jeg satt å koste med en bedlis og lurte på om den alltid var så myk?
 24. Godbiter i ringen

  Jeg bruker sånn liten boks med leverpostei og tar litt leverpostei liksom oppå neglen
 25. Kontakt i ringen

  Enig med tipsene ovenfor. Ringtrening er veldig effektivt syns jeg! Jeg stiller en hund som egentlig er spinnvill- drar i båndet og er generelt all over the place. MEN, når vi er på trening/går i ringen så går hun inn i en helt annen modus. Hun merker når vi trener på trening og når vi bare «henger» (da står hun på to og vil hilse på ALLE). Og dette er jo for vi har trent på det, i den aktuelle settingen vet hun hva hun skal gjøre.
×