Gå til innhold
Hundesonen.no

frk-franzen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  134
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

78 Excellent

Om frk-franzen

 • Rang
  Nykommer

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Blandingshund & Chinese crested
 1. Tørrfôrjungelen, dine erfaringer.

  Har nettopp begynt å gi hundene litt tørrfôr, mest for variasjon siden Penny blir SÅ matlei og Sunny aldri mett Jeg bruker Pro Plan, dette har jeg brukt på alle mine tidligere hunder også. Kattene får også Pro Plan for steriliserte/kastrerte. Det er et fôr jeg trives med. Oppdretter til katten prøvde å få oss over på Hill’s.... men jeg vet ikke, Pro Plan er liksom bare vår greie Kjøpte en sekk med Acana for en tid tilbake, men dette ville ikke Penny ha om det smalt..Sunny spiser tørr pasta og egentlig hva som helst, så hun er ingen god målestokk
 2. Hundene mine får ikke tur før jobb, jeg har ungene alene og jeg er sovedyr. De blir selvfølgelig luftet På ettermiddagen kan jeg fint gå en tur med de mens barna er hjemme alene, jeg går tur mens de trener håndball og veldig ofte er barna med Noen dager får ikke hundene tur, noen dager kort, noen dager lengre. Når barna er hos sin far blir de prioritert høyt. Men jeg valgte bevisst raser som ikke krever allverden, jeg vet selv hvordan jeg fungerer. Ellers så leker ungene og deres venner en del med de...
 3. Sunny er ikke frisk!

  Så trist @*Kat84*! Hun er jo fem nå, og grad 1, så forhåpentligvis holder hun seg frisk Hun må bare ned et lite kilo
 4. Akkurat nå, februar

  @*Kat84* hundene spant mattene alle veier så det var forsåvidt lite vits i de.. de hadde lagt ned tepper i hallen for anledningen og bingen var full av flekker. Må ha vært ganske stressende for de stakkar. Man ser mye rart, men det er heldigvis også mye positivt syns jeg.
 5. Akkurat nå, februar

  En ting jeg la merke til på utstilling, var at alle hadde mange hunder, de sto i en svær valpegard som tok opp masse plass og inni der tissa de!! Hele tia... og bjeffa!
 6. Er det ubehagelig/smertefullt å klippe værhår?

  Tror ikke noen hunder digger å ha en barbermaskin i trynet, og det skjønner jeg godt Jeg er også meget forsiktig rundt øyne og nese, det er jo sensitive områder som de ønsker å beskytte. Men vondt kan det ikke være, og jeg tror ikke de lider noe nød etterpå heller.
 7. Akkurat nå, februar

  I know, var en pomme! De er så poppis, kryr av de på utstilling. De er jo søte da Men 17000,- for en uregistrert valp er jo ran
 8. Akkurat nå, februar

  Sitter å kikker på finn, as usual Kom over uregistrerte valper til 17000,- Holy shizz! Men snart skal kidsa i seng og jeg skal ha litt cola og nudler, er jo tross alt valentines! Her blåser det også noe sinnsykt!!!!
 9. Er det ubehagelig/smertefullt å klippe værhår?

  Kineseren min er jo alltid kortbarbert i ansiktet, samme er pudlene i familien... Jeg merker absolutt nada til det, og har heller aldri tenkt over det- det er bare sånn liksom... Katten min er av rasen devon rex, de har krøllete, pinglete værhår som knekker og faller av i histen og pisten, sjelden hun har mer enn et par små værhår, hun fungerer helt utmerket til tross.
 10. Sunny er ikke frisk!

  Dyrlegen trodde hun hadde fått en karamell i forbindelse med krasjen med Penny. Magen var fin og myk, ingen feber. Fikk sprøyte med smertestillende og tabletter med hjem Skal ringe i morgen og oppdatere de, da burde formen være betydelig bedre. Hun hadde patellaluksasjon grad 1 på begge knær. Det overrasker meg litt, hun har blitt testet fri tidligere... er det noe som kan utvikle seg gradvis?
 11. Sunny er ikke frisk!

  Stemmer, jeg kjenner også på det. Følger med henne som en hauk, at hun puster. Hun ligger rolig og ‘slapper av’, noe hun er glad i for all del Men hun pleier å sprette inn på kjøkken når jeg går inn der, og gjerne finne en plastskål og ødelegge osv. Hun ble 5 år denne mnd så gammel er hun ikke, men hun er jo en voksen dame
 12. Blondesquad & friends

  Selv er jeg 86 modell og har elsket dyr hele livet! Vokst opp med griffon belge og cairn terrier. Som barn tok jeg med meg hunder og katter jeg fant hjem. Bandt hundene med tråd og gikk tur med de, ble svært sint og lei meg når eierne dukket opp og tok de fra meg Dette med å dra hjem dyr fortsatte jeg med til langt ut i tenåra Har fått vite av moren min at bestefar var helt lik, det er koselig å tenke på I nærmeste familie har vi 2 mellompudler, 1 storpuddel, 1 chihuahua, 1 whippet, 1 sheltie og 1 corgi cardigan Jeg er så heldig at jeg får stille mellompuddelvalpen til mine foreldre, Jenny <3 Hun er en vill, gal og nydelig hund! Sosial, glad, lærevillig og bare helt herlig Om dette fortsetter håper jeg å få valp fra henne om noen år!
 13. Sunny er ikke frisk!

  Ja jeg skal be om ultralyd. Har hørt veldig mye skryt om klinikken vi skal til, så jeg tror de skal finne utav det Hun er virkelig ikke seg selv. Men det kan jo hende om er forstoppet på et vis selv om hun har avføring? Det kan jo hende dytten ikke var så hard i seg selv, men at hun hadde vondt fra før. Rett før dette skjedde fikk de bein, og da ville ikke Sunny sette seg på kommando. Og hun setter seg vanligvis klask ned om hun får noe Hun har forøvrig ikke rørt beinet heller.
×