Gå til innhold
Hundesonen.no

Dromedar

Medlemmer
  • Innholdsteller

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Dromedar's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

3

Nettsamfunnsomdømme

  1. Enig i at vi ser lite trening og klippingen gjør programmet litt tregt. Vanskelig å få inntrykk av hvordan de jobbet med utfordringene til Tico. Regner med det ble jobbet mye mer og grundigere enn vi fikk se i programmet. Fikk vondt av ham, håper veldig han får et hundevant hjem på landet.
  2. Det kommer an på hvordan du spør og hvem som tar telefonen. Jeg har fått hjelp nylig.
  3. Er du usikker så ringer du til dyrlege med en gang, eller giftinformasjonen.
  4. Dromedar

    Rutta

    For en nydelig labrador Hvilke linjer/oppdretter kommer hun fra? Kjenner du til noen fra lignende linjer i Norge/Sverige? Jeg vurderer labrador, og er på utkikk etter dual purpose linjer.
  5. 150kr inkl porto for 100% hverdagslydighet.
  6. Labrador trenger vel så mye om ikke mer aktivisering enn toller. Jeg bruker 2-3 timer på tur hver dag som minimum i tillegg til mental aktivisering og fellestreninger 3-4 ganger i uken på min labrador. Enig med siljesen at de krever mer enn mange tror, så bør være et gjennomtenkt valg. Lykke til!
  7. Har du vurdert å sy selv? Da får du den akkurat som du vil ha den
  8. Jeg så denne på Facebook og deler den her for at flere skal se den. Labrador hannhund omplasseres pga eiers sykdom. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1089712287776860&substory_index=0&id=167746079973490 Med rett aktiviseringen og nok mosjon kan han bli en kjempehund (fra beskrivelsen fra omplasseringssenteret) om du ikke har mulighet til å ta ham selv, tips gjerne andre som er på utkikk etter hund.
  9. Hunden skal ikke være der alene når jeg ikke er der til vanlig bare om jeg skal inn å hente meg noe å drikke eller lignende, er borte da 1-3 min. Når han skal være alene er han inne takk for alle tips, skal få ordnet meg et gjerde etterhvert.
  10. Takk for alle svar. Skjønner at jeg bør ha gjerde. Får sjekke ut ulike muligheter, trenger ikke være noe fancy gjerde når det skal stå helt inntil hekken
  11. Overskriften sier vel det meste. Jeg skal flytte inn i et hus med hage, da jeg var på visning var jeg så glad for at det var tett tujahekk rundt hele siden jeg da trodde jeg ikke trengte gjerde rundt. En kollega var i dag veldig kritisk til tujahekker og mente jeg måtte ha gjerde, og da ble jeg stresset. Har ikke bilder siden jeg ikke har flyttet enda, men den var tett og fin, og gikk ganske langt ned. Er det noen her som har hage med tujahekk? Jeg har en stor hund på 45 kg. Han skal ikke være alene ute, kun når vi er ute selv, eller ha mulighet til å gå ut og inn om vi sitter inne.
×
×
  • Opprett ny...