Gå til innhold
Hundesonen.no

pinkfox

Medlemmer
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral

Om pinkfox

 • Rang
  Nykommer

Profile Information

 • Hunderase
  blanding

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. pinkfox

  tispevalp med vannhode.

  Utrolig koselig forum som gir deg svar på akkurat det du ønsker 👍👍
 2. pinkfox

  tispevalp med vannhode.

  Men det er jo ikke det jeg spør om? Har vært hos en utrolig flink veterinær , og vet hunden har vannhode.
 3. pinkfox

  tispevalp med vannhode.

  Undersøkelse bare, og sykehistorikk. Vi fikk beskjed om at det ikke var nødvendig med mer undersøkelse, for det var så tydelig hva som var galt.
 4. I februar hentet vi oss en nydelig chihuahua blanding, og vi følte oss komplette rett og slett. Etterhvert som tiden gikk, og vi ikke klarte å lære henne de enkleste ting, så tok vi en tur til veterinær. Vannhode sier hun. Går fint ann å leve med, kan ikke behandles. Men hunden er dum som et brød. Kan ingen ting, tisser og bæsjer inne, selv om vi akkurat har gått tur hvor ho ikke tissa. Hun er verdens snilleste, så god med ungene, og jeg elsker hunden.. MEN jeg begynner å bli sliten dette var ikke det jeg så for meg , eller ønsket når vi skaffet hund. Jeg ville ha en kamerat ut livet, til både oss og hund nr 1. Jeg vasker så mye tiss, og avføring og ingenting hjelper. I tillegg legger hun ikke på seg , selv med skikkelig vet fôr. Er det bedre å la henne, og oss slippe? Eller finnes det håp? Desperat etter tips!
 5. pinkfox

  rettigheter ved planlagt paring (hannhund)

  Jeg tror i hovedsak at problemet ligger der hen at hun ikke har "råd" å gi oss noen valp for hun ønsket en til seg selv også. Og vi bor som sagt 1 time unna. Mannen er mye i jobb og jeg har ikke anledning til å kjøre så mye for å bli kjent da vi bare har 1 bil og jeg som regel er alene med 2 små. Og kan ikke si jeg har så veldig lyst å bli kjent med henne nå i etterkant når hun åpenbart er av art som ikke holder ord.
 6. pinkfox

  rettigheter ved planlagt paring (hannhund)

  Jeg er IKKE ute etter Andres synsing eller mening om tema blandingsvalper eller hvordan osv. Men jeg er enig i at dette høres ganske hull i hodet ut nå i etterkant.. Jeg ville jo bare gjøre en "god gjerning" og lille gutten kunne få seg en lekekamerat. For vi ønsket jo egentlig en valp selv. Tispa fikk problemer under fødselen og klarte ikke føde selv. De måtte opp til fler ganger tilkalle veterinær for hjelp. Så derfor så dyr regning.. Men igjen dette er jo en risiko hun har valgt når hun setter valper på en gammel tispe mener jeg. Dekker ikke evt forsikring sånne ting?
 7. pinkfox

  rettigheter ved planlagt paring (hannhund)

  Vi har bare snakket om å lage en avtale når vi visste om det ble valper eller ikke. Nå i dag tok jeg kontalt da jeg så hun solgte de, uten å ha pratet med meg først . og jeg sa hennes oppførsel var useriøs når hun nå nektet for å lage en avtale på noe som helst og ikke en gang ville gi oss en valp for hun visste ikke om vi egnet oss.
 8. pinkfox

  rettigheter ved planlagt paring (hannhund)

  Tispa er 6 år gammel. Vi hadde ingen avtalt pris. Da hun ikke ville ta mye for de. Hun ville bare parre for å la tispa få opplevelsen av å bli mor
 9. pinkfox

  rettigheter ved planlagt paring (hannhund)

  Hva er vanlig å ta i " pris" ved blandingsraser? Hun skulle visst ta opp mot 5000 per valp. Er 6valper totalt. Det er jo 30 000 kr! Og helt ekstremt for blanding å være. Hun skulle ikke i hovedsak parre for salg, men parre for tispa hennes var gammel og hum ville hun skulle få oppleve valper før hun døde.
 10. pinkfox

  rettigheter ved planlagt paring (hannhund)

  Vi ble ikke enige om at vi ikke skulle få noe hvis hun ikke gikk i pluss. Hun hevder hun ikke går i pluss, så derfor frafaller vår rett på noe som helst . mens jeg mener at vår avtale om en avtale burde overholdes.
 11. pinkfox

  rettigheter ved planlagt paring (hannhund)

  Så vi har ingenting vi skulle sagt? Hun mener vi ikke får noen ting da hennes utgifter ble så høye. Men det kan jo ikke vi noe for. Vi lånte hunden til de, mot en valp eller penger for en valp. En skriftlig avtale skulle vi lage når valpene var aktuelle og tilstede. Men nå har hun llovt bort alle uten om 3. Vi sa vi ville ha en valp, men det fikk vi altså ikke, for vi kjente henne ikke.. Men igjen hadde vi visst at dette skulle være et problem hadde hun jo ikke fått låne vår hund.
 12. Hei. I vinter lånte vi bort vår hannhund for parring (blandingsrase). Paringen var vellykket og hun fikk 6nydelige valper i april. Ved et vellykket kull skulle vi lage en avtale og jeg har egentlig bare ventet på kontakt fra de. Hørte noe fra de dagen etter fødsel, og vi skulle avtale besøk. Vi har ikke hatt tid til noe besøk, da vi i tillegg bor 1time en vei unna de. Så hun har bare avtalt salg av valpene og vi får ingentig. En valp fikk vi heller ikke fordi hun ikke kjente oss så hun visste ikke om vi egnet oss. Hun hadde ikke råd å gi oss noe da hun fikk så høye vet.utgifter (17000) og i tillegg hadde hun utgifter for hundepasser(hennes egen mor), fôr og erstatning.hun sa i dag at hvis det ble overskudd kunne vi få, noe hun ikke mente det ble.. Skal sies vi er en familie med hund og to unger, og jeg mener vi er en med enn god nok dyre familie . hva er mine rettigheter her? Dette er jo en avtalt parring, og jeg hadde aldri lånt de min hund om jeg visste hun skulle gjøre som dette. Har forsåvidt all korrespondanse på SMS og skriftlig melding .
×