Gå til innhold
Hundesonen.no

Cleogina

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Cleogina

 • Rang
  Nykommer

Profile Information

 • Hunderase
  Bayer
 1. Rett sele til trekk

  Jeg får google litt og se hva jeg finner og om det går å få prøvd en sånn. Liker også at det er litt polstringer ettersom det er dårlig med pels på dette trekkdyret.. Takk for tipset.
 2. Rett sele til trekk

  Hun går for det meste beint frem og har jevnt og godt drag uten å virre rundt. Ser jo at hun bruker kroppen bedre i denne selen enn i "turselen" jeg har brukt hele tiden, men denne Nomeselen sklir ut på siden av brystbeinet, og resten av selen flytter seg med slik at hun blir å trekke litt på skrå. Prøvde den på en annen Bayer som er litt spedere, og selv om den var for stor til ham, så lå den beint på ham, så det er nok hunden og ikke selen det er noe i veien med. Får sjekke litt rundt om det finnes noe som passer bedre.
 3. Rett sele til trekk

  Heisann :-) Dere som har peiling på dette, hvilken sele blir mest rett å bruke som trekksele på tur? Jeg ønsker at hunden skal trekke "korrekt" når jeg har henne i strikk fra midjen min. Hovedsakelig snakker vi oppoverbakker (vestlandet), og ikke bort-/nedover. Har lånt en Laika Nomesele, men jeg synes den legger seg litt på skrå, og hun blir å gå skevt, og jeg inbiller meg at hun da vil få en skjev belastning på ryggmuskulaturen. Hun har et kraftig brystparti/fromt og brystbeinet stikker langt frem. Er det meningen at Nomeselen skal ligge midt på brystbeinet? Dette er definitivt ikke mitt felt, så jeg håper det er noen her som har peiling som kan hjelpe. :-)
×