Gå til innhold
Hundesonen.no

Bingo

Medlemmer
  • Innholdsteller

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Hunderase
    Miniatyr bullterrier

Bingo's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ja, jeg tror jeg skal prøve å sette han på Acana Lam i første omgang, og se hvordan han responderer på det. Takk for tips, jeg krysser fingrene for at det er så "enkelt" Takk for det Skal sjekke ut Dr. Clauders også!:)
  2. Det var interessant! Hvis jeg ikke tar helt feil så er din kullbror til min Felix (etter Hobs og Abbe)?;) Første gangene det skjedde kastet han opp massevis av tykt gult slim. Nå varierer det litt, hvitt skum, mat, gult slim. Er en stund siden jeg kuttet ut vom & hundematen nå, men kan jo være noe i det han spiser nå også som han ikke tåler. Hva er det du fôrer din på? Veterinæren vil sette han på et allergifôr, men det ser ut til at dette inneholder kun (hydrolysert) kylling.
  3. Nå skjer det stort sett bare ute, men så er han ikke så kjempeaktiv inne heller. Hadde nok kastet opp da også vi jeg tro. Den perioden han var på det verste kastet han opp både inne og ute. Han har fortsatt sure oppstøt inne, men jeg tror han regulerer aktiviteten sin i større grad inne om han føler seg dårlig. Ute tror jeg han blir litt revet med, men jeg merker jo også der at han innimellom vegrer seg, og smatter og er tydelig kvalm. Han ble satt på kvalmestillende i fem dager, disse fungerte bra og han virket mye piggere med en gang, men det er jo ingen varig løsning. Ørene er sjekket, ingenting der. Balansenerve og hodet har ikke blitt sjekket, veterinæren har ikke nevnt noe om dette. Jeg skal ta det opp med han. Takk for tips!:)
  4. Så vidt jeg kan se er det ikke fisk i det han får nå. Men fôrallergi er det neste som skal sjekkes ut, kan jo være at han reagerer på noe annet i fôret. Passer ikke helt symptomene siden han nå bare spyr ute/ når han er i aktivitet, men må jo bare prøve.
  5. Har ikke forsøkt inne nei, men jeg tenker som deg at det er aktiviteten som utløser det, ikke det å være ute i seg selv:) Jeg vil tro han hadde blitt likedan om han hadde fått frese rundt i en hall. På en annen side så skal det ikke så mye til før han blir kvalm, innimellom så er det så vidt vi får gått rundt kvartalet før han viser tegn på å føle seg dårlig. Sånn sett er det litt rart at det ikke skjer inne også.. Er utrolig frustrerende ja, ikke noe moro å se at han har det sånn:/
  6. Ja, det glemte jeg å skrive:) Vi har forsøkt med 6 små måltider om dagen, men det utgjorde ingen forskjell. Nå får han 3 måltider, det fikk han før han ble syk også. Det er så merkelig, har prøvd å lese på nettet men jeg finner ingen som har vært borti det samme.
  7. Vi bruker bare sele, og han kaster opp dersom han løper løs også:/
  8. Hei! Jeg har en miniatyr bullterrier hannhund på 2,5 år, som siden januar har vært plaget med oppkast, og vi finner ikke ut hvorfor. I begynnelsen kunne det gå noen uker mellom hver gang han kastet opp, og det skjedde bare ute på tur. De siste par månedene har han kastet opp stadig oftere, men fortsatt i hovedsak når han er ute på tur. Veterinæren finner ikke årsaken til problemene, så jeg legger ut historien her i tilfelle noen har vært borti lignende tilfelle. Han har tatt blodprøve, avføringsprøve, røntgen med og uten kontrast, og fått utført gastroskopi hvor det ble tatt biopsi av magesekken. I avføringsprøven og resultatene fra magesekken ble det funnet helicobacter bakterier, som i enkelte tilfeller kan føre til infeksjon i magen. Han ble satt på antibiotikakur for å se om bakterien var årsaken til problemene, men kuren hadde ingen effekt. I tillegg til dette har han hele tiden gått på syrenøytraliserende. Han hadde en periode hvor han var mye dårligere, kastet opp inne, pep, skalv og man så tydelig at han ikke hadde det noe godt. Fikk da kvalmestillende, noe som så ut til å hjelpe, men så fort vi kuttet ut tablettene var det tilbake til det samme igjen. Hadde også kraftig diaré i noen dager. Nå er han noe bedre, kaster ikke opp inne og har normal avføring. Innimellom så harker han/nyser, og virker som han har sure oppstøt. Men så fort vi går ut på tur og er ute i mer enn fem minutter, så kaster han opp. Kaster da opp med jevne mellomrom resten av turen. Han er ikke en stresset hund, så jeg tror ikke det er derfor han blir dårlig ute. Ellers har han blitt foret med vom & hundemat (Laks og vanlig) fram til han ble syk. Deretter har vi forsøkt et for som skal være lettere for fordøyelsen, samt et lavfett- fôr for å se om dette kunne ha noen effekt. Han går fortsatt på lavfett-fôret, men det ser ikke ut til å gjøre noen forskjell. Andre ting som er verdt å nevne er at han skjelver litt innimellom, særlig før han skal ha mat, men også i andre situasjoner. Jeg er usikker på om det kommer av at ubehag på grunn av at han ikke er frisk, eller om det er noe annet. Dette ble langt og rotete, men om noen har vært borti det samme blir jeg glad for innspill!
×
×
  • Opprett ny...