Gå til innhold
Hundesonen.no

stinen

Medlemmer
  • Innholdsteller

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Hunderase
    Labrador Retriever

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

stinen's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Tusen takk for svar! Det ser ut som om det bare er klokapselen (takk for navn) som er brukket opp. Da skal jeg se om jeg får på henne en potesokk ?
  2. Hei! Jeg oppdaget akkurat at kloa til hunden min har delt seg. Det ser ut som om den har flerret opp «topplaget» på et slags vis. Hun virker ikke plaget av dette, men noe må gjøres. Kontakter veterinær i morgen, men bør jeg klippe av «toppen» i kveld?
  3. stinen

    Tannpuss

    Var hos dyrlegen i går for 12-ukers-vaksine og fikk med både tannbørste og tannkrem Hun sa jeg måtte pusse tennene til hunden hver dag. Så.. Kun for å tilfredsstille nysgjerrigheten min; pusser dere tennene til hunden deres hver dag? Hva med dere som har mange hunder? Er tannpuss høyt prioritert hos dere?
  4. Haha.. DET har du helt rett i.
  5. Vi kommer ikke til å ha tispa vår ute alene når hun har løpetid, nettopp fordi fristelsen kan bli for stor både for henne å stikke av og for andre til å komme inn hehe.. Kjedelig for de med dachsen!! Vi har tre barn selv, og de eneste barna som kommer hit kommer vel for å leke med våre Men nå bor vi ganske landlig til. Ikke i bystrøk der alle de ondsinnede barna bor heheheeh.. Neida! Men barn som vil inn kan jo bare lukke opp porten?! Altså... Jeg kommer nok ikke til å begynne å låse porten med hengelåser og greier altså. Hadde hunden vår skullet vært ute i hundegård mens vi var på jobb f.eks hadde jeg derimot gjort det.
  6. Det ble nevnt i tujahekktråden da jeg sa at vi kommer til å sette et nettinggjerde på utsiden av tujahekken vår. Ble kommentert at dette nettinggjerdet bør være 1,8 meter høyt, men jeg ser ikke helt nødvendigheten av det når hekken er 2 meter høy Det hele kommer vel an på hvor mye "fristelser" som passerer eller befinner seg rett utenfor gjerdet. Vi bor også ganske skjermet
  7. Vi kommer nok ikke til å ha et gjerde på 1,8 meter inntil en tujahekk på 2 meter. Jeg tenker mest at den ikke skal stikke av mellom buskene nederst ved bakken Vår hund kommer nok ikke til å ta rennafart for å hoppe gjennom hekken i 1,5 meters høyde (den kan jo ikke se hvor gjerdet slutter), men kan jo hende andre har "utbryterkonge-hunder". hehe.. Tanken om å lage gjerde rundt tomta for at andres hunder ikke skal komme seg inn har heller aldri slått meg?! Kan det virkelig være nødvendig? Mulig du tenkte alt dette fordi jeg nevnte butikken? Men jeg mente bare en 5-minutters "kjøpe en is til barna" tur, ikke at hunden skal være ute alene i en time. Hvis vi skal bli borte en stund setter vi hunden inn.
  8. Jeg synes den tujahekk-tråden under her var litt interessant, og det fikk meg til å lure... Er det virkelig sånn at "alle" hundesonen-folk har 1,8 meter høyt gjerde rundt tomta si? Kommer det ikke an på hunden? Og hvor man bor? Er det virkelig sånn at "alle" hunderaser kommer til å sprette over et gjerde på 1,5 meter hvis de finner det for godt? Mine foreldre har en labrador på 3 år, og hun hadde ihvertfall ikke giddet å prøve på det. Og oldemor sin buhund gikk aldri utenfor eiendomsgrensen selv om det var hverken gjerde eller hekk der. En annen kamerat igjen har en Jack Russell terrier, og den stikker av (langt og lenge!) dersom noen åpner døra for å gå ut f.eks. Så mitt spørsmål til dere med inngjerdet tomt er; hvilken rase har dere, og hvor høyt gjerde har dere? Og har hunden deres noen gang stukket av?
  9. Vi har også tujahekk i hagen, men den er ikke så veldig stor og tykk enda. Jeg har tenkt til å ha nettinggjerde på baksiden (tujahekken grenser mot naboen som har eget gjerde på sin side), men det er bare fordi jeg har tenkt til å la hunden være ute hvis jeg f.eks reiser til butikken. Hvis hunden bare skal være ute sammen med dere ser jeg ikke poenget med å ha gjerde i tillegg, men det kommer SELVFØLGELIG an på hunden Du kjenner den.
  10. Takk for svar, alle sammen Da ble jeg ganske mye klokere! Tror jeg skal prøve å bytte over fra Labb til Royal Canin, og så prøve meg med en kombinasjon med Vom og Hundemat sånn litt etterhvert. Som dere sier så kan det jo være individuelt hvordan hunden reagerer på de ulike fôrene, så jeg får vel være flink til å følge med (eventuelt spørre andre med lenger erfaring enn meg).
  11. Hvilket valpefôr anbefaler dere? Vi har akkurat hentet vår nye labradorvalp, og må til innkjøp av nytt fôr. Det vi fikk med fra oppdretter var Labb sitt, men hun sa at jeg kunne bruke hva-som-helst. Bare passe på å blande fôrene i overgangsfasen.
  12. Tusen takk for svar!! Ah.. Å gå en liten tur var lurt Og etter at du har skrevet det ser jeg jo at vi ikke bør ha leker eller mat tilgjengelig.
  13. Vi skal hente vårt nye familiemedlem til fredag, en labradortispe på 8 uker. Mine foreldre bor fem minutter unna oss, og vi er mye sammen med de. De har også ei labradortispe (3 år gammel), og jeg lurer litt på hvordan vi skal introdusere disse første gangen? Bør det være hjemme hos oss? Eller hjemme hos mine foreldre? Mammas hund leker veldig fint sammen med de hundene hun kjenner, men hundelufteren (når vi passer mammas hund leier vi hundelufter) sier at hun kan være territorial overfor de andre hundene hvis hun f.eks finner en pinne eller noe. Bør vi være obs på dette når de introduseres, eller er de fleste voksne hunder "snille" mot valper? Har dere andre tips kanskje?
  14. Jeg har dessverre ingen råd til deg, LovaLove, men jeg tenkte med en gang på slike markeringsdekken/sele som Sprettballen foreslår. For eksempel et slikt et: http://www.a-way.no/products/fdc-sele Ikke den det står Friendly på såklart. Men kanskje Nervous eller Caution? Tror de fleste vil holde seg unna hvis de ser denne selen Uansett, MASSE lykke til
×
×
  • Opprett ny...