Vims

Medlemmer
 • Innholdsteller

  29
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Vims

 • Rang
  Nykommer

Profile Information

 • Kjønn

Nylige profilbesøk

290 profilvisninger
 1. Nei, det har du jo egentlig rett i... Jeg eier ingenting i softshell, tror jeg tenkte på et annet stoff.
 2. Tror vi må få prøvd den ja, høres absolutt ut som om den kan være noe. Jeg holder til litt her og der. Er i Oslo grunna studier de neste par månedene, men hunden er på et lite sted nordpå. Det høres jo veldig lovende ut!
 3. De har jeg ikke sett på nei, men er ikke mesh sånn netting? Er den mykere enn vanlig, kanskje? Jeg synes fleece lager de verste flokene, mens den nettingen sliter mest pels.
 4. Hvordan er fôret på de selene? Er på utkikk etter en myndeaktig sele uten alt for mye tjukt fôr eller annet som floker og sliter bort pelsen. Det aller verste er sånn netting som det er på f.eks webmasterselen og de truelove- selene, men fleece er ikke veldig langt unna...
 5. @Bjornal Jeg synes det er litt vanskelig å se ut fra bildene, hva er de viktigste forskjellene i snittet? (Jeg har jo ikke whippet da, men det pleier å være et ok utgangspunkt på fasong)
 6. Enig! Hurtta har ofte dresser i størrelse akkurat-litt-for-stor og akkurat-litt-for-liten til min hund, men skal se etter den i fysiske butikker (så vi får prøvd).
 7. Fine frossenpinner! Hva slags dress er det?
 8. Ja! Horizon zero dawn- tema! 😁😁🤘🤘🤘 Lykke til med kullet. 🙂
 9. Jeg er ikke egentlig fra Valdres, men tenker du på majel?
 10. Jeg heller litt mot at Bran og/eller Jon var/er/kommer til å bli the Night King, egentlig. Og blir ikke overraska hvis det er noe "the Lich King- aktig tema ute og går. Det finnes en del paralleller allerede, sånn utover den åpenbare "vandød- konge nord i isen kommer sørover med zombie-hæren sin for å drepe alt levende"- tropen. The Lich King (i Warcraftuniverset) ble også skapt som et våpen for å ta over verden, og de som skapte ham mista kontrollen over ham. Han har flere ganger i historien "smelta" sammen med store menneskehelter som slåss mot ham, og den nåværende Lich Kingen endte opp med å ta på seg rollen frivillig, for å kontrollere de destruktive kreftene og låse seg inne i isslottet sitt osv. Men det ligger litt i kortene at han før eller siden kommer til å miste kontrollen, og at en annen må ta på seg rollen for å holde hele greia i sjakk. Jeg håper jeg tar feil da, GRRM har stort sett holdt seg på riktig side av de verste fantasyklisjeene så langt. Spørs hvor frie tøyler serieskaperne har, jeg synes hele Jon/Daenerys- plottet begynner å bikke faretruende langt over. (Og nå fikk jeg lyst til å begynne å spille Wow igjen. Kan si mye om Blizzard, men underholdende fantasyklisjeer er de gode på)
 11. Ææ, de kan ikke slutte sesongen sånn! Sier profetien noe om at de tre "hodene" må være på samme side i slaget, eller holder det at de er tilstede og deltar? Noen som veit?
 12. Hvor store er foreldrene? Jeg kjenner ikke de rasene noe særlig, men siden de er blandinger ser jeg ikke nødvendigvis noe rart med at de er så ulike, nei.
 13. @mara Godt poeng, sånn skal jeg prøve å tenke på det. Jeg har også en litt irrasjonell følelse av at jeg svikter den nåværende hunden, men det er jo basert på hvordan jeg som menneske ville reagert. Hunden tenker jo ikke sånn.
 14. Jeg er i en lignende situasjon akkurat nå. Min første, eneste, verdens mest fantastiske hund bor hos foreldrene mine i motsatt ende av landet, og jeg har vel egentlig bestemt meg for at hun skal få lov å bli der. Jeg savner så veldig det å ha hund i hverdagen, og skulle jeg bare tatt hensyn til meg selv hadde jeg lett reist og henta henne i morgen. Dessverre/heldigvis trives både folk og hund så fantastisk godt med å ha henne der, at jeg har ikke hjerte til å flytte på henne igjen - selv om jeg tror og håper at hun fortsatt har mange gode år igjen, og hun sikkert hadde tilpassa seg. Alternativene er enten at hun flytter til meg og foreldrene mine kjøper seg valp, eller så kan hun bli der og så kjøper jeg valp. Da synes jeg det er best å la henne være der hun er, selv om vi alle helst vil ha akkurat henne. Jeg er fryktelig valpesjuk om dagen, og i løpet av 2018/19 begynner det å bli realistisk å få det til også. I motsetning til patricia tror jeg at jeg kommer til å ende opp med samme rase. Jeg har fryktelig dårlig samvittighet bare ved tanken, for jeg vil jo egentlig ha akkurat den hunden, ikke bare erstatte henne med en hvilken som helst annen hund, bare fordi de tilfeldigvis er samme rase. Det er i hvert fall sånn det kjennes nå, når det bare er på drømmestadiet. Men jeg tror også at når jeg først står der med en liten valp, som finnes på ordentlig og er min og seg selv helt på ekte, så kommer det til å endre seg. Og når jeg først ikke skal ha akkurat henne, så vil jeg i hvert fall ha en valp av samme rase. Ikke for å erstatte henne, men litt fordi det er den typen hund jeg veit jeg vil ha og trives med, og kanskje også litt fordi den kommer til å minne meg om henne? Og ikke på en sånn blek kopi- måte (håper jeg ). Hun er fantastisk og spesiell og kan aldri erstattes, men jeg er sikker på at jeg blir veldig glad i en eventuell valp også, om du skjønner. Selvfølgelig kommer jeg til å sammenligne dem, men jeg tenker at det kanskje ikke er så farlig. Og hvis jeg får valp mens hun fortsatt lever kan de være sammen og ha glede av hverandre i ferier. Hun elsker valper og blir overlykkelig over å møte rasefrender, så tror ikke hun hadde hatt noe imot det om jeg skaffa henne en valp hun slapp å bo med på fulltid.
 15. @Lene_S beklager at jeg ikke har svart deg, mulig jeg orker å fortsette i morgen eller noe. Men denne tråden utarta så veldig i bestemte retninger, så tror jeg også holder meg unna diskusjonen litt.