Gå til innhold
Hundesonen.no

Pointerbølle

Medlemmer
 • Innholdsteller

  37
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

11 Good

Om Pointerbølle

 • Rang
  Nykommer

Profile Information

 • Hunderase
  Pointer
 1. Vitalchew

  Har prøvd det på flere hunder, ingen som vil spise dem. Ekle geleaktige tabletter.
 2. Anbefalt kløv - medlemmers erfaringer

  Takk for tips i hvert fall! Vi har fått sydd sele på mål og har flere å bytte på for å minimere gnag. Men skal absolutt prøve slik vest!
 3. Anbefalt kløv - medlemmers erfaringer

  Har ikke prøvd med vest under sele, nei. Men bestilte kathadin sin lignende vest i vinter, men da var det tomt på lager og de får ikke inn igjen før til høsten. Men denne var jo fin da, har du erfaring med den?
 4. God sele som hunden ikke får av seg

  Vil anbefale nomesele hvis hunden drar seg ut. Vi har av og til samme utfordring, og nomeselene vi har er absolutt vanskelige å komme seg ut av.
 5. Anbefalt kløv - medlemmers erfaringer

  Skulle ønske det fantes dn god Kløv med innebygd sele. Vi hsr en hund med lite pels og lett for gnag bak albuer og på brystet, så alle seler og Kløv er polstret med saueskinn. Vi har lånt en eldre gresshoppa Kløv som vi bruker uten vektbelastning nå, kun som tilvenning da hunden kun er 1 år og for ung til å begynne med vektbelastning. Vurderer å kjøpe Togo eller non stop Kløv til hu. Noen som hsr erfaring med non stop sin?
 6. Travtrening

  Kan hende hunden din trenger mer styrke i kroppen og mer trening som nevnt over for å få til travet. Galopp og pass er mindre krevende for hundene enn trav
 7. Har et helt nytt og ubrukt magebelte fra RUFFWEAR til salgs. Har hatt samme magebelte tidligere og har vært veldig fornøyd med dette tidligere, men selges nå til overgang til annet magebelte. Beltet selges til 700kr inkludert porto. For annonse på finn med ytterligere informasjon, se her. http://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=75344931&myad=75344931
 8. Hva har du gjort sammen med hunden din i dag?

  Vi har vært første utstilling med hunden vår i dag. Hun oppførte seg eksemplarisk og fikk very good og gode kritikker! Ny utstilling til torsdag. Nå ligger dyret og sover og kommer til å gjøre det resten av kvelden..
 9. Styrketrening

  Kløvbæring svømming rolig trav i oppoverbakke og ulendt terreng klatring kickbike/kickspark
 10. Utstillingsliner

  Det skal jeg prøve å få til! Er veldig spent, hun er straks 1 år og aldri vært på utstilling før... Er veldig interessert i andre hunder og veldig sosial med andre hunder og folk, så vi får se om hu oppfører seg!
 11. Utstillingsliner

  Jeg har fått tak i snakekjettng i sølv og hvit line. Lina røyk på første utstillingstrening, men har fått ny. Har i mellomtida kjøpt håndsydd lær line og halsbånd fra moria4dog. Siste har jeg foreløpig ikke fått testet it, men neste helg er det utstilling!!
 12. Vi vurderer å selge plassen vår på handlerkurset med kjente Hugo Q. Kurset går over 3 dager fra 20.-22. Mai med både teori og praksis. Pris 1700kr for medlemmer av Hadeland hundeklubb, 2100kr for ikke-medlemmer. Medlemskap i klubben koster 300kr. Hvem vil delta? https://www.facebook.com/events/1739670419599077/
 13. Takk for svar. Hva slags hund har du/størrelse? Vi har veldig sterke og trekkvillige fuglehunder på 25 kg.
×