Gå til innhold
Hundesonen.no

Kathrinebjerkan

Medlemmer
 • Innholdsteller

  11
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

5 Neutral

Om Kathrinebjerkan

 • Rang
  Nykommer

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Orkdal
 • Hunderase
  Hovawart
 • Mine dyr
  Hovawarten Enzo er en herlig liten(stor) fyr født 21.04.2016
  Vi trener både litt utstilling, rallylydighet, vanlig hverdagslydighet, søke etter gjennstander i skogen og så har vi tenkt å prøve ut mye mer! Han er en skikkelig kosegris og sier ikke neitakk til litt oppmerksomhet :)

Nylige profilbesøk

360 profilvisninger
 1. Valp med mye vaktinnstinkt

  Tusentakk for svar! Skal prøv litt skjerme og korrigere litt 👍🏼
 2. Valp med mye vaktinnstinkt

 3. Valp med mye vaktinnstinkt

  Hei! Vi har en liten stor herlighet på 8mnd, han har i det siste fått utrolig mye vakt i innstinkte sitt (kanskje ikke så rart når han er vakthund hehe) men når det kommer folk på besøk, bjeffes det, knurrer og blir helt gal... Ikke veldig trivelig når en stk valp på 35kg kommer sånn, har får selfølgelig ikke lov, men virker som at det ikke går inn... Noen som har nånn tips å råd å kom med?
 4. Hovawart eller Chodsky pes

  Gratulerer!
 5. Hovawart eller Chodsky pes

  Helt enig med deg! Hovawart er en helt fantastisk rase :-) Har selv en liten stor valp på snart 7 mnd og han er gullverd, skikkelig sofagris å samtidig elsker å være med på tur! Å de er så lærevillige, og elsker og få brukt nøtta litt! Vi trener både utstilling, rallylydighet, vanlig hverdagslydighet, lete etter gjennstander ute i skogen osv. Jeg har også ei lita jente på snart 11 mnd og de er så gode venner, synes det er så fint å se de vokse opp sammen :-) Så spørr du meg har jeg helt klart ville gått for Hovawart, men ver veldig kresen på oppdretter. Er så mye rart man kan få om man ikke kjøper fra en oppdretter som vet hva de driver med.
 6. Hvor lenge skal man vente før oppdretter tar kontakt med valpekjøpere?

  Ja, det ble det! Vært en tur og hilset på det flotte kullet å :-)
 7. Hvor lenge skal man vente før oppdretter tar kontakt med valpekjøpere?

  4 dager siden valpene ble født, men fortsatt ikke hørt noe, har sendt en melding, men ikke fått noe svar.... Skal vi ringe da eller bare fortsette og vente?
 8. Hvor lenge skal man vente før oppdretter tar kontakt med valpekjøpere?

  Takk for svar alle! Vi har skrevet oss opp på valpeliste, å valpene ble født torsdagskvelden. Fikk vite av noen at valpene va født, ikke av oppdretter, men får vell bare smøre seg med tolmodighet selv om det er veldig vanskelig! 😄
 9. Heisann! Jeg lurer på om hvor lang tid det som regel tar før oppdretter tar kontakt med de som er på valpeliste? Får alle på valpelisten beskjed på om det ble noe valp på de? Vist f.eks det ble født 10 valper og er 15 på lista, får de 5 siste vite om det ble noe valp på dem...? Eller er det valpekjøpere som skal ta kontakt med oppdretter? Er sikkert veldig forskjellig fra oppdretter til oppdretter, men lurer nå litt på hva deres erfaringer er!
 10. Erfaringer med Hovawart?

  Noen her som har Hovawart og vill fortelle litt om deres erfaringer med dem? Samboeren SKAL ha hoffe, men da vi har en liten baby i hus som krever mye oppmerksomhet er jeg litt usikker, så tenke å høre om det er noen der ute som kanskje har hatt hoffe og baby samtidig? Hører så utrolig mye forskjellig om akkurat denne hunden, så spør bare av ren nysgjerrighet! Om noen lurer: Vi bor i en enebolig ganske så landlig, med en grei hage og mange tur-muligheter. Vi er sånn mellomaktive nå om dagen, (går en tur hver dag) men om det kommer hund i hus, vill vi jo utvide den delen! Samboeren min har vokst opp med hund, og søstra hannes er oppdretter av Samojed. Jeg derimot måtte ventet noen år, så fikk pappa seg hund, men har alltid hatt dyr rundt meg, blant annet, hest, katt, gangere ect... Vi tenker og vente et par mnd (2-3) med å få tak i hund slik at lille er litt gamlere enn idag (3mnd) Har ikke tenkt og konkurrere noen ting, vill mest bare ha en familiehund som er med på det meste. Har kunnet tenkt meg og prøve agillity, men bare på gøy. For øyeblikket nå står det mellom Hoffe og Eurasier, da jeg har veldig lyst på det selv, men kunne jo tenkt meg og blitt enige med min samboer å! Takk for svar!
 11. Jeg og kjæresten er på jakt etter hund, men da vi har baby i hus ble det vanskeligere og velge rase. Tenkte det kunne være lurt og få tak i mens vi har permisjon så valpen blir kjent og er trygg den dagen vi begge er i jobb! Kjæresten vill så gjærne ha Hovawart, men da jeg har snakket med erfarne eiere av rasen er dette en veldig krevende hund. Så nå leter vi etter en rase som det er litt størrelse på! Noen som har noen forslag eller erfaring med forskjellige raser med baby i hus? Sånn middels pellstell og aktivitetsnivå. Brukes som familiehund, som er med på turer i skog og mark!
×