Gå til innhold
Hundesonen.no

andreschj

Medlemmer
  • Innholdsteller

    68
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om andreschj

  • Bursdag 04/19/1998

Profile Information

  • Kjønn
    Mann
  • Bosted
    Dokka
  • Interesser
    Hund og MC
  • Hunderase
    Borador (75%border collie, 25%labrador)
  • Mine dyr
    Rex er en fantastisk snill og god gutt. Han går fint i bånd og kommer på innkalling hvis han går løs. Han er leken og kosete. Han følger etter deg hvor enn du går og liker oppmerksomhet. Ingen problem å være hjemme alene heller, fordi det liker han godt. Han sover i senga og er en skikkelig kosegris. Han har kommet til en familie som virkelig er glad i han. Vi fikk han da han var 5 måneder. Han er født 9.10.15.

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

andreschj's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

41

Nettsamfunnsomdømme

  1. Utrolig vanskelig å velge noen bilder, med tanke på at man alltid har veldig mange fine, men er noen av de?
  2. Kjempe morsomt å se hvilke hunder andre har, og ikke minst hvor mange! Jeg ser at det er veldig vanlig å ha 2, mens noen har 3-5 eller over 10.
  3. Hei Hvor mange hunder har dere, og hvilke raser er dette? Gjerne sleng med noen bilder også! Jeg er veldig interessert i å se og høre hva slags raser andre har.
  4. Vi må stå sammen mot Yulin festivalen! Vi må få stoppet denne mishandlingen. https://action.hsi.org/ea-action/action?ea.client.id=104&ea.campaign.id=38786&ea.tracking.id=sharefb
  5. Det anbefales absolutt å ta lappen! Det er fantastisk å kjøre motorsykkel. Det er utrolig god følelse og er en god måte å slappe av på.
  6. Hei. Er selv en veldig aktiv motorsyklist som legger mye tid i det, i tillegg til å ha hund. Noen andre på forumet som er MC-folk? Fortell litt om deg selv og din sykkel! Jeg har selv lett mc nå, og oppgraderer snart til mellomtung.
  7. Man kan ta saken til konfliktrådet og håpe på å finne en løsning, enten det er ved et pengebeløp tilbakebetalt eller å levere tilbake valpen.
  8. Tusen takk for svarene! Det blir i allefall spennende å se hvordan veksten videre blir.
  9. Er vel uansett lurt å fortsette med dette foret nå som han har fått det lenge nå. Han vil sannsynligvis uansett ikke ligge langt unna 25 kg tenker jeg da.
  10. Hei. Det er mulig jeg bekymrer meg for mye, men jeg er veldig i tvil. For ca. 1 måned siden overtok jeg Rex, en blandingshund som om to dager er 6 måneder. Han har fra forrige eier brukt Labb Vekst Stor, derfor fortsatte jeg med det. Han virker normal, med mye energi. Han er 75% border collie og 25% labrador, og voksenvekt er jeg derfor usikker på. Vil vel egentlig regne med at han blir 25 kilo+, så foret passer han, men hva tenker dere? Han er nå i overkant av 13-13,5 kg.
  11. Bor selv i Nordre Land kommune 40 minutter fra Gjøvik. Her er det greit med tilbud i helse og sosialsektoren.
  12. Vi har en stor og majestetisk orange Maine Coon gutt på 10-12 kg. Han er 6 år og egentlig ganske mager. Faren hans ble veid til 20 kg når vi hentet Tiger`n.
  13. Tusen takk for gode svar! Han virker fornøyd og koser seg, så da er det sikkert helt fint! Vi har kjøpt noen spill for hjernetrim som han skal få lov til å prøve seg på + en Kong leke.
  14. Hei. Jeg har en valp som er 75% border collie og 25% labrador? Hvor mye mosjon ville dere anbefale nå i valpeperioden? Har hatt han en måned og nå i det siste har vi gått rundt 1 time hver dag, og ellers mange lufteturer ute på eiendommen for å tisse osv. Han snuser mye og har masse energi, vi går rundt 3-5 km om dagen på den timen, også leker vi litt! Han virker å ha uendelig med energi, men hunder kan jo ofte virke mer energirike enn de er, selvom dette er en aktiv raseblanding. Hvis vekt har noe å si, er han litt over 13 kg og er 6 måneder om 3 dager. Er dette for mye eller for lite mosjon?
  15. Jeg ser at de fleste her har hundene i sofaen, noe jeg også synes er veldig koselig. Dessverre bor jeg ikke alene og kan ikke gjøre som jeg selv vil.
×
×
  • Opprett ny...