Malikaz

Medlemmer
 • Innholdsteller

  43
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Malikaz

 • Rang
  Nykommer

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne

Nylige profilbesøk

570 profilvisninger
 1. Det kan gost stemme. Takk for fint innspill :-)
 2. Så synd.. da tenker jeg at de som ikke vil gå til canis kan se bort fra dette innlegget, i steden for å begynne å kverulere.
 3. Jeg ber ikke folk om "putte i hunden godbiter og ikke slå den" Jeg ganske enkelt viste min takknemlighet overfor canis å anbefalte dem videre. Det med å sjekke opp i lokale instrultører å hundeskoler får folk gjøre selv like dan som de bør skaffe seg kunskap før de går til anskaffelse av hund. Det står ikke jeg ansvarlig for! Det har alle et eget ansvar for å gjøre.
 4. Det er din erfaring å dette er min erfaring. Jeg valgte å nevne canis siden min tanke var at det var et mer utbredt navn en siddis, som også er å anbefale på det sterkeste. Hovudpoenget er å trekke frem det som er fantastisk med positiv trening. Synd at det ikke kom så godt frem i teksten, men så var det også canis som ga meg den erfaringen, derav all creden. Beklager viss jeg tråkket på tær ved å ikke trekke inn hvær eneste aktør som driver med positiv trening. Jeg ønsker uansett å anbefale at folk velger de som trener 100% positivt uavhengig av hvem det måtte være. Min erfaring er at ofte trener ikke alle kurssenter rent, å da forsvinner mye av vitsen.
 5. Jeg må bare på det dyypeste anbefale Canis sine kurs! Da jeg fikk valp og skulle velge valpekurs var mulighetene mange! Det var ordentligt vanskelig og velge! alle virket jo veldig greie. Flere bøker jeg leste motsa hverandre, noen anbefalte strenge metoder mens andre var mer mot godbit og masse belønning. Jeg prøvde å se filmer av kjente hundetrenere som zac george å cecar millan men de fleste av dem hadde også sin egen metode som gjorde det hele enda mer forvirrende! Hvem skal man lytte på!? Så hendte det! Jeg fikk en sterk anbefaling om å prøve kursene til canis, og jeg har ikke angret et eneste sekund! Jeg kjører faktisk en ekstra halvtime for heller å gå på disse kursene! Her får du ekte fakta servert på et sølvfat med flere års forskning i ryggen for å komme frem til de beste, tryggeste å mest fremgangsrike treningsresultatene! Ikke nok med det, det er noen helt fantastisk flinke instruktører som elsker jobben sin og som har svar å gode råd på ALT du måtte komme til å lure på! Og som gir hjelp helt utover det vanlige. Her handler det om å ha det gøy med hunden mens du trener. Du trenger aldri å kjefte på hunden din eller være hardhendt mot den på noen måte! Her er det bare belønning å lek som får frem resultatene, å fokus på din egen mekaniske måte å trene hunden på. Det et helt fantastisk å se hundetrening med nye øyne. Jeg er solgt til denne type trening! Den er så mye mer en jeg klarer å få frem i dette innlegget, men jeg håper at det får akkurat DEG til å prøve et kurs hos canis, selv om du måtte være en erfaren hundeeiger. Jeg lover deg, det vil gi så mye svar, ihvertfall ga det meg svar på ting jeg alltid hadde lurt på, og var revolusjonerende for mitt forhold til hundetrening. Her får du valuta for hvert eneste rødt øre. Takk Canis! fortsett det gode arbeidet med å gi hund å eiger et bedre liv.
 6. Takk for svar :-) Da er det alså slik at man ikke trenger å fylle ut noen søknad så lenge valpen er gammel nok, har vaksine, chip å pass. Da kan man trykkt ta den med seg til Norge uten at den blir fra tatt i toll? :-)
 7. Er det fortsatt sånn at man må søke mattilsynet for å importere en hund fra Danmark? Hvor finner jeg søknadskjemaet isåfall? (har lett litt på mattilsynet sine sider, men uten hell)
 8. Ildergreier dette er et skudd i mørket, men jeg må bare spørre du har ikke tilfeldigvis erfaring med å vende hund og ilder til hverandre? 
 9. Takk alle som tok seg tid til å komme med tips og erfaringer! Det ble Hovawart
 10. Jeg vet ikke om noe man kan ha i pelsen, men de finnes "superdekken" som mange jegere bruker for å slippe at hunden blir full av snøklumper
 11. Helt ærlig synes jeg ingenting om å ha en hund i bil i 12 timer når en er baker itilegg vil det kanskje bli et lite problem med hygiene å hundehår også?
 12. Vi skal hente en nyydelig hovawart valp i Danmark rett etter nyttår Det blir vår første valp som selvstendige huseiere, å vi gleder oss så utrolig mye
 13. Noen som har formening om hvilken klubb jeg bør melde meg inn i av Sør-Rogaland brukshundklubb å dalane hundeklubb? Bor i Bjerkreim så dalane klubben vil nok bli nærmest, men kjenner flere som er med i brukshundklubben... :-)
 14. Noen som har formening om hvilken klubbe jeg bør melde meg inn i av Sør-Rogaland brukshundklubb å dalane hundeklubb? Bor i Bjerkreim så dalane klubben vil nok bli nærmest, men føler at det er mer som foregår i brukshundklubben.. Noen tanker fra dere som evt er med i en av dem? :-)
 15. Dnb sin forsikring virker veldig bra, men allikevel ser jeg at flertallet har agria... Nemi skal visst også være en ok forsikring, men den har jeg ingen erfaring med. Stemmer det at dnb sin forsikring kun gjelder frem til hunden er 10 år? :-)