Gå til innhold
Hundesonen.no

Katharina

Medlemmer
  • Innholdsteller

    700
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Katharina

  1. 21 timer siden, Orca skrev:

    Valpen min er født!! I et kull på 8, hvorav 6 hanner og kun 2 tisper. Jeg har alltid ønsket meg en sort tispe, og i kullet kom en brun og en sort. Jeg får kjøpe den sorte :) Den ser foreløpig helt perfekt ut, satser på den blir det i personligheten og, noen andre skal ha den andre tispa, så det er liksom ikke noe å velge i når jeg ikke vil ha hann. Den er sort med mase hvitt i brystet, akkurat det jeg liker så godt! Minner litt om Dixie, hun var sort med hvitt bryst ❤️ Sikkert derfor jeg synes det er så fint. 

    Jeg blir å kjøpe den som fullt min, men på en leasingavtale hvor oppdretter får bruke den til ett kull. Jeg har alltid tenkt at jeg aldri vil være forvert fordi jeg vil eie hunden selv og synes 2-3 kull er for mye, men ett kull skal nok gå bra. Kan jo bli spennende å følge en slik prosess uten å sitte med ansvaret selv og tenker jeg  :)  Så da sitter jeg og prøver å finne navn, og det er jo såå vanskelig. Har mange fine alternativ, men føler ingen av de liksom treffer 100%. Er glad i søte og feminine navn, gjerne menneskenavn. Navn jeg liker; Ada, Ebba, Aurora (pga nordlys/sørlys), Vera, Morild (pga bioluminescens), Sanna, Silja, Mynte, Isa, Alma, Lana, Nala... Flere forslag?? Hadde også vært dødskult med navn hentet fra naturvitenskap, siden jeg er biolog og elsker biologi og paleontologi, men foreløpig kommer jeg ikke på noe som kan være hverdagsnavn.

    Så bra du får en valp ??? Og den fargen du mest har lyst på ❤️

  2. På 9/19/2019 at 12:03 PM, Kristin_nord skrev:

    Mjøndalen? :)

    Jeg har meldt på letohallen helgen før d4a, så får se hva jeg gjør med oktober, er vel frist neste uke, ?

    Ja.?? Lurer på om det blir noe av.

    Lurer også på om det blir noe av dogs4all i år. Vurderer veldig om jeg skal melde på dogs4all eller ikke pga. sykdommen. Har lyst men er samtidig redd sykdommene.

    Er det flere som har meldt på dogs4all? Fristen går ut om litt over en uke.

  3. 20 minutter siden, Kristin_nord skrev:

    Jeg hadde også tenkt i oktober, men har ikke meldt på enda. Gidder ikke gå i tap fordi jeg er utålmodig ?

    Aff, ja. Hunden kjeder seg om dagen, han blir mest sliten av sosialisering. Matmor savner utstillingstrening MED andre. ? Hadde også tenkt å prøve rallylydighet, men hundelivet er satt på pause ?

    Tenkte at oktober utstillinga skulle være en slags øvelse før dogs4all. ? Meldte på oktober utstillinga først siden den var først og gjorde det to dager før denne sykdommen ble kjent. ?

     

  4. Akkurat nå, Kristin_nord skrev:

    Samtidig er det lenge til november ?

    Ja håper hundesykdommen er bra til da.

    Har meldt på en utstilling i oktober men er redd den også blir avlyst.

    Håper de snart finner ut av dette sånn at det blir utstillinger igjen og andre stevner og kurs. ? Fikk ikke fullført valpekurset til valpen heller. 

  5. Morsomt navn ?

    Har du en fransk mops? Se hit! 

    Har du en fransk mops? Se hit! 

    Ønskes kjøpt

    Hei! Jeg ønsker å komme i kontakt med noen som har erfaring med fransk mops (blanding av fransk bulldog og mops) og/eller lignende raser. Jeg og samboeren min ønsker oss nemlig en liten hund, og har sett litt på denne rasen. Finner veldig lite informasjon om den på nett, og ønsker derfor å komme i kontakt med noen med personlig erfaring for noen spørsmål. Krysser fingrene for at noen hyggelige fransk mopse-eiere tar kontakt ? Da hadde vi blitt innmari glade!

     

    Har du en fransk mops? Se hit! 

     
     
    • Haha 4
  6. Det å ha hund er en livsstil. Jeg hadde aldri klart meg uten hundene. Jeg er sammen med dem hele dagen. For hva annet skulle jeg ha gjort om dagene? Jeg er veldig glad i å gå tur og det å være sammen med dem gir meg så mye.

    Jeg har ikke noe annet liv enn hundene og jeg er helt avhengig av dem. ?? De er familien,barna, og vennene mine. Jeg hadde vært veldig ensom uten hund og ser ikke for meg ett liv uten hund.

     

×
×
  • Opprett ny...