Gå til innhold
Hundesonen.no

Julie9696

Medlemmer
  • Innholdsteller

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Hunderase
    Rottweiler/amerikansk bulldog

Julie9696's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Er ikke agressiv på noen måte når jeg gir han en kommando, jeg tar det med ro, og sier det høyt nokk til at han skal høre, hører han ikke, sier jeg navnet, så kommandoen og ikke da heller blir jeg strengere. Så er ikke at jeg er agressiv først, jeg kan si en kommando, plutselig endrer øyne og holdning seg og han knurrer og bjeffer. Da førsen knurrer jeg tilbake. Jeg trener han med god tolmodighet, trener aldri om ikke jeg er avslappet og rolig, og stopper når det blir nokk. Han har aldri vist agressivitet mot andre hunder om ikke de gjør det først, hver gang møtes begge i bånd først, til vi ser at det går bra, en eller fler ganger om vi er usikker, vi møter nesten bare tisper siden mange hannhunder blir agressiv mot han.
  2. Han får et helt annet utrykk i øynene, ser agressiv ut, og stiller seg på en annen måte, bjeffer og knurrer mot meg. Dette er ikke noe som skjer under trening, men helt enkelt at jeg sitter på sofaen å feks. Sier legg deg på plass, noe han kan og har gjort mange ganger før og kan godt.
  3. Tror da ikke jeg trener for mye:-D har lært han å "sitte stå" etter sitt bamse som noen kaller det, lært han å legge seg på plassen sin, driver på med å gå pent i bånd, dette kunne han ikke helt fra før, og siden han er tyngre enn meg, blir det vanskelig på vinteren:-D sosialisering med andre hunder og gi labb. Å dette i løpet av et år, så har brukt god tid og vært tolmodig. De første ukene når han knurret, prøvde jeg litt mer bestemt å strengt si kommandoen igjenn. Men etter tips fra en som har vært hundeeier i veldig mange år og har hatt en del krevende hunder før, prøvde jeg å knurre tilbake og gå litt bestemt mot han, dette fungerer faktisk, men det er ikke noe gøy å måtte knurre til han, det må jo finnes en annen måte:-D
  4. Hei:-) jeg har fått min første hund. Jeg har hatt han i et år nå, han er blanding av amerikansk bulldog og rottweiler på 55 kilo. I det siste har han begynt å knurre og bjeffe mot meg når jeg har gitt han en kommando, vil tro det er at han skal teste hvem som er sjefen. Noen som har opplevd dette før? Er det vanlig? Hva skal jeg gjøre? Jeg har aldri hørt om dette før, er det for han er krevende, eller hva kan det være? Jeg går tur med han ofte, han løper løs i store innhengninger og jeg lærer han nye triks avogtil, så han får både trening fysisk og psykisk, han får den maten han skal ha(anbefalt fra dyrebutikk) og jeg koser mye med han. Så der bør det ikke være noe. Noen som vet hva som kan utløyse denne agressiviteten og hva jeg kan gjøre? Det skjer kanskje en gang i uka. Jeg bruker å gå mot han og knurre og gjenta kommandoen, så hører han etter etter hvert, men jeg vet ikke om det er rett siden dette er min første hund. Blir utrolig takknemlig for svar:-)
×
×
  • Opprett ny...