Jump to content
Hundesonen.no

Sveinung

Medlemmer
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Sveinung

 • Rank
  Nykommer
 1. Sveinung

  Kennel Ascari

  Kjære orakler! Ser på hund fra en annen kennel nå, er å der er Mor HD C, med HD-index 99,17. Far er HD A, flere av valpene fra tidligere kull har tatt røntgen å fått karakteren A, mens noen har ikke tatt røntgen, og 1 har fått HD C, og en annen har fått AA 3. Er annen far til valpene enn tidligere nå. Burde jeg ikke kjøpe her heller? Har brukt dogweb for å søke dem opp..
 2. Sveinung

  Kennel Ascari

  Tusen takk for mange gode svar! Da blir det ikke kjøp av valp fra Kennel Ascari for vår del. Har kontaktet noen andre som har valper nå også, så krysser fingrene for at vi finner noen friske og fine valper fra dem :-)
 3. Sveinung

  Kennel Ascari

  Ascari`s Cleopatra og Falkøen`s Hector
 4. Sveinung

  Kennel Ascari

  Heisann! Jeg og samboeren min skal kjøpe oss Schæfer. I den forbinnelse så har vi tatt kontakt med mange oppdrettere, og fikk beskjed fra Kennel Ascari om at dem hadde kull som er klart i midten av Januar. Er det noen her inne som har noe kjennskap til dem? Hos avdelingen til Norsk Schâferhund Klub, som ligger nærmest, så er dem ikke listet opp som oppdretter.. Så da blir jeg litt usikker på å kjøpe hund fra dem. Håper noen kjenner til dem! :-)
×