enna

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2,579
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  15

Om enna

 • Rang
  Rødstrømpe

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.lotta-fra-brakmakergata.com/

Profile Information

 • Kjønn
 • Bosted
  Barteby
 • Interesser
  Hund, dyrevelferd, Kvinners-og barns rettigheter og likestilling
 • Hunderase
  Dronning, Diva, Rødstrømpe og Nesevis

Nylige profilbesøk

1,830 profilvisninger
 1. "Rolig" formiddag i heimen, i den grad liv med to valper kan være rolig Planlegger for middags-gjester i morra; venninne jeg ikke har sett på 12 (!!!) år. I dag dukka det plutselig opp melding fra henne om at hun (og datter) kommer til byen og om jeg var hjemme. Mye vann har rent i havet for oss begge siden forrige gang hun var her på besøk, så jeg er ganske spent (men gleder meg).
 2. Uff, det er både VONDT, man føler seg elendig, og det er ganske alvorlig. God bedring, håper formen stiger raskt nå med antibiotika.
 3. Nei, men oppdretter har EN tispevalp igjen. (De andre 11 er solgt).
 4. Ja folk er ulike unger også
 5. Jeg er kvalmt fornøyd med mine egne hunder Nå sover de rundt meg begge to. Datterens to stk sover på rommet hennes, så om kveldene er her "bare" to stk på stua sammen med meg Jeg er nok litt rar mor (synsnok en del) som lar ungen sin fylle senga med hunder, men jeg hadde utrolig stor glede av det selv som barn/tenåring - hadde stort sett to stk vorsteh i senga om nettene Trygt og varmt
 6. Smellertrening. Lotta skuffer ikke Først to lange id-søk, uten godbiter og med 3 - 4 vinkler. Tredje økten ble romsøk - da var hun egentlig litt sliten, men motivasjonen var på topp Nova ble med for miljøtrening og lek. Hun imponerer stadig så miljøsterk og samla som hun er. Ikke redd, ikke engstelig, sjekker ut alt etter ha tenkt litt først. Buser ikke ukritisk frem. TENKER. Fikk kraftig korreks i dag av hannhund, etter at jeg hadde glippet kobbelet ut av hendene og hun løp etter eier av hannhunden. (som er favoritt-leke-tanta i verden , IY) La seg på rygg mens hannhund "kjefta", skrek ett sekund , og var så på bena igjen interessert i godbiter og tante. Ikke noe som blir sittende som "negativ opplevelse" i hvert fall. Superstødig valp som leser andre hunder godt.
 7. Jeg har alltid elsket gråhegrene. Vakre. Og frie
 8. Googla... Bilde 1: Trane Bilde 2: Gråhegre (som jeg har vokst opp med rundt huset)
 9. Ja det er fullt mulig at tranebabyer ligner gråhegrer. Jeg vet ikke så mye om traner.
 10. Der ermye gråhegre på Sunnmøre... Det ser ut som gråhegre.
 11. Nå har sjefen min, som selv er livredd hunder, ordnet med fast besøkshund til pasienter og beboere. Jeg syns hun er tøff som ser verdien for andre, av et dyr hun selv er veldig redd. Ikke uten grunn at jeg digger min egen sjef Kul og tøff dame
 12. Ja og jeg er helt enig i dette. Dessverre mister man en del av respekten når sånt skjer. Og det er kanskje det som er vanskeligst med det (for min del i hvert fall).
 13. Nei, det tror jeg ikke. Men det har kanskje litt med hvor mye man er ute og treffer ulike typer hundefolk i hundesettinger. De man treffer på tur på ladestien er som oftest hyggelige. Det er i en del rasemiljøer, utstilling osv man treffer på slike snodigheter. Om noen syns mine er stygge osv så driter jeg i det. Jeg reagerer kun på veldig grenseoverskridende kommentarer, som går på MINE personlige valg og er av en sånn art at man forstår de er ment som krenkende og fornærmende.
 14. I går var vi på utstilling igjen, og jeg og E gjorde det veldig bra (seff - skulle bare mangle med min skjønnhet ) Dommerne -to forskjellige - gav meg veldig gode kritikker, bare skryt. Det eneste som trakk ned og som sendte meg ut av matchshowet var alderen...og den voksne og veldig vakre skyterrieren som slo meg ut i forrige matchshow, slo meg ut IGJEN. Men neste år! sier E, neste år skal vi ha revansj! På valpeshowet gikk jeg ut uten plassering i gruppefinalen for da var jeg så sliten at jeg tenkte "rosetter får være rosetter, men NÅ må jeg hvile!, og la meg ned. E maste litt om å bli med på ennå en løperunde, men gav seg heldigvis siden hun så hvor sliten jeg var. Og Fossilen kom og gav meg godbiter og skrøt av meg. Så jeg fikk godbiter istedetfor rosett, og det liker jeg enda bedre Fossilen syns jeg og E matcher hverandre - like pene begge to. Og det kan hun nesten ha rett i selv om jeg mener jeg er penest da.
 15. Men du har også en del "rasister": "velger du ikke raser jeg syns er ok, så har du per def en dårlig hund". Og de må jeg si jeg har møtt i "alle rasemiljøer". Fordi jeg ikke er typisk rase-entusiast - jeg liker mange ulike raser, og liker å forholde meg til ulike raser, med den variasjon det gir, hele tiden. Og har derfor tatt med meg "odde raser" i de settinger der det vanligvis bare er en type hund/hunderase. (eventuelt gruppe hund). Feks så er puddel helt stuerent i fuglehundmijøene jeg kjenner, (fordi den regnes som opprinnelig fuglehund, og da er den "innafor" også som selskapshund), mens å dra med seg en gjeter inn i samme setting (utstilling, sosialt treff osv) blir praktisk talt uglesett. For den kan jo ikke "jakte"....