enna

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2,337
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om enna

 • Rang
  Rødstrømpe

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.lotta-fra-brakmakergata.com/

Profile Information

 • Kjønn
 • Bosted
  Barteby
 • Interesser
  Hund, dyrevelferd, Kvinners-og barns rettigheter og likestilling
 • Hunderase
  en dronning og en nesevis

Nylige profilbesøk

996 profilvisninger
 1. Scandic Lerkendal har rådyr parkering der man må betale alledøgnets 24 timer...
 2. Lakenskrekk!!
 3. Ha ha 😂 Det snakka jeg og @Trillian også om i kveld på smellertrening. Jeg er ikke den som koker nok grøt til å gå rundt akkurat
 4. Det beste jeg har lest påen stund. http://m.dearsnufkin.blogg.no/1484309396_so_you_want_to_talk_a.html
 5. Så fin
 6. Uff, jeg hadde virkelig vondt av deg i dag og ergret meg over mangel på slepekjetting. Håper du fikk hjelp. Si fra om du trenger skyss til trening neste tirsdag, så henter jeg deg (dog må du da henge med på smellertreningen etterpå.....). Ellers er jeg veldig fornøyd med fremgangen i treninga hos datterbarnet. Hun kommer seg over "kneiker" uten å miste motivasjonen. I dag var treninga en stor opptur for hennes del og hun var ekstatisk av lykke da hun kom ut i bilen etter endt agilitytrening med Lotta. så det blir mye hund fremover for hennes del også. Hun er blitt klar på sine prioriteringer (jeg "tvinger" henne til å velge for tiden, hun kan ikke forstette med alt hun vil holde på med). Taekwondo og hund er de to tingene hun vil satse på. Fotball blir på si når hun har tid. Og svømming blir kun rekreasjon innimellom.
 7. Takk 😂😂😂 nei jeg er ikke så høy akkurat 😂 Og med far på 197 cm så blir hun nok nærmere 175-180.
 8. Lei av virus. Har hangla ei uke nå. Og bomma helt på når datter skulle på kurs i dag. Så vi stod klar på kurssted 2 timer for tidlig... orka ikke dro hjem, og da var frøkna raskt ute med å foreslå city syd... jepp- det ble dyrt.... greier ikke si nei når hodet suser og dunker om hverandre. Frøkna var fornøyd i hvert fall og hun trengte nye klær. Vokser som ugress for tiden - mye høyere enn meg nå.
 9. Denne kan kanskje hjelpe litt for de det er vanskelig å treffe årene på - både ved venefloninnleggelse og ved blodprøvetakning.
 10. Eurotunnell, tog fra England til Frankrike, tar den ikke hund?
 11. Jeg trenger ikke være bestevenn eller omgangsvenn med oppdretter. Men jeg ønsker å ha en åpen dialog begge veger så det er viktig for meg at oppdretter er voksen og fornuftig. Oppdetter kan mye ( ihvert fall de jeg velger) om rasen, og kan svare på spøsmål som dukker opp. Og så syns jeg det er et godt tegn at oppdrettere bryr seg om valpene de har produsert og ønsker å få tilbakemeldinger på hvordan det går, bilder osv. Samtidig skal begge ha respekt for grensene som finnes, - og avtalen som er gjort i forkant. I løpet av mine år som hundekjøper har jeg kun opplevd EN oppdretter som veldig grenseoverskridende - mange år siden - en ung person som ringte meg annenhver dag for å fortelle meg hvordan jeg skulle håndtere valpen (som absolutt ikke var min første hund - langt derifra), og som ringte til stadighet for å mase om at jeg måtte melde på utstillinger, måtte huske å børste og stelle, osv. Det tok helt av selv om jeg prøvde å hinte frempå om at dette var MIN hund nå, jeg hadde kontroll, og jeg hadde vært klar på forhånd om at utstilling ikke var en prioritert aktivitet for familien min. Til slutt ble jeg mer enn bare litt sint og brøt all kontakt. De andre har vært voksne som har satt pris på tilbakemeldinger (og sånn sett er jo facebook genial - det er en eneste stor hundeside for min del...), og svart på ting jeg har lurt på. De som bor her i byen har også stillt opp når jeg har trengt det - feks da jeg for 4 år siden hadde lange opphold på sykehus - tilbød ene oppdretteren seg å ta hunden min hjem til seg så mannen min ikke slet seg ut alene med 4 barn og to hunder. Hunden bodde da i 6-7 mnd hos oppdretter, til jeg ble så frisk at jeg kunne ta meg av den igjen.
 12. http://www.tv2.no/v/1129820/
 13. Jeg gjorde nettopp det, for noen år siden. Pga instruktør som hadde EN metode: Rykk-og-napp. Helst hardt. Fikk aldri noe svar. Vet ikke om instruktøren fikk fortsette. Jeg slutta å bruke den hundeklubben.
 14. Utrolig mye kan forresten avklare gjennom litt mailkorrespondanse eller telefon med oppdretter. Jeg har opplevd å få et intenst rasende svar per tlf der jeg høflig spurte om hundene, hva slags mål oppdretter hadde med oppdrettet sitt, om hun helstestet, om der hadde vært tilfeller av ulike sykdommer, og hva slags temperament og gemytt oppdretter ville beskrive hundene hun avlet på til å ha. Med så mange "uforskammede spørsmål kommer jeg overhodet ikke til å selge hund til deg", var svaret...og la på røret... Neida - intet tap for min del det altså.... Og jeg har flere ganger opplevd det motsatte: lange hyggelige mail med beskrivelse av hundene, rasen, styrker og svakheter, sykdommer hos rasen, forekomsten av disse hos oppdretters avkom, hva slags mål oppdrettet har og hvordan oppdretter jobber systematisk for å nå målene sine. Og hva oppdretter forventer av valpekjøperne ift helsetester. Slike mail innbyr til videre kontakt
 15. Det er jeg ikke uenig i.😊 Jeg sjekker linjene. Og tidligere valpekjøpere. Jeg spør ikke oppdretter.