enna

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2,785
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  18

Om enna

 • Rang
  Rødstrømpe

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.kennel-vidsyn.com

Profile Information

 • Kjønn
 • Bosted
  Barteby
 • Interesser
  Hund, dyrevelferd, Kvinners-og barns rettigheter og likestilling
 • Hunderase
  Dronning, Diva, Rødstrømpe og Nesevis

Nylige profilbesøk

2,463 profilvisninger
 1. Hundeversjon av ms...? Om det finnes. Eller tilsvarende nevroligisk spissfindighet.
 2. Jo, og er veldig fornøyd. Hvis du vil låne vår et par uker for å teste ift allergi og om du kan trives m rasen så låner jeg henne gjerne ut til deg
 3. Fra et litt mer faglig standpunkt (Per Holck er neppe oppdatert på alle områder han forfatter): Lumbar spondylosis appears to be a nonspecific aging phenomenon. Most studies suggest no relationship to lifestyle, height, weight, body mass, physical activity, cigarette and alcohol consumption, or reproductive history.
 4. Atrose, inkludert spondylose, er genetikk. Ikke bruk. På folkemunne kalles det for "slitasjegikt". Ingenting i forskning støtter ideen om at bruk gir slitasje av denen typen. Eneste ledd der bruk - dvs VEKT og feilbelastning har "slitasje"-som resultat, er knær, og i noen grad skuldre. Hun hadde nok fått spondylose om hun hadde levd et passivt liv også.
 5. Få fastlegen til å be kommuneergoterapeuten om å komme hjem til deg og gå gjennom hva du per i dag trenger av hjelpemidler. Jeg kasta inn håndkleet denne uka. Og ba verden seile sin egen sjø. Etter et halvt årmed rovdrift på meg selv kjenner jeg at nå orker jeg ikke mer. Hele høsten har gått i virus og «forpliktelser». Nå har jeg planer om å prioritere min egen helse, og tid til egne hunder. Og til gubben. Ellers forsvinner liksom hele poenget med gubbe og hunder, ikke minst.
 6. Jeg vurderte både curly og ches for noen år siden. Jeg valgte bort begge rasene fordi det er vanskelig å finne gode individer, og der er en del "rusk" på rasene ift gemytt. Har også hørt om enkelte med så store redsler at de måtte avlives av den grunn. Hadde en curly i familien da jeg vokste opp og den var sindigheten og roen selv, godt gemytt og trivelig hund (og STOR!). Men det er ca 30 år tilbake i tid.
 7. Dobbeltpost men... ikke min da. Men min søsters. Etter jul engang. Ikke avbildet men samme rase. De mista sin gamle wachtel i vår pga kreft. Vanskelig å finne god wachtel. Så om tispa har tatt seg blir det kleine munsterlander istedet.
 8. Det ble plutselug mye mer kjøtt enn planlagt her... etter å ha kjøpt frittgående gris og sau, (hadde ca 40 kg hjort fra før), dukka det opp, via snill svoger, halv villsau og et rådyr til... bare å spise... bra jeg har matglad familie
 9. Ser den. Litt avvhvert hadde vært greit.
 10. Jeg er dritlei valper! Jeg fantaserer om hunder med god helse som blir utgamle! Grå og rynkete. Men friske!
 11. Beauceron er akkurat passe ja
 12. http://www.lotta-fra-brakmakergata.com/news/lita-vakre-lille-3/
 13. Feil tråd? 😉
 14. Da må du ha vært full!!😂😂😂
 15. Jaktcocker kan ha litt problemer m avknapp. Og trenger generelt mye aktivisering. De breton jeg har truffet har mye bedre avknapp og evner i større grad å ta livet m ro når lite skjer.