Gå til innhold
Hundesonen.no

enna

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2,916
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  20

enna last won the day on 18. Februar

enna had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

6,135 Excellent

Om enna

 • Rang
  Rødstrømpe

Nylige profilbesøk

2,804 profilvisninger
 1. Ribbensbrudd hos hund

  Du får neppe tatt alle smertene uansett. Neste steg er morfintabletter. Det går an å prøve og se om effekten blir bedre med dem. Ev kombinere morfin og et nsaid.
 2. Akkurat nå, februar

  Har vært på besøk hos kommende kjæreste til Lotta. Han er bare så tvers gjennom skjønn. Nydelig temperament, vakker å se på, intenst på i lek og trening. Han likte Lotta veeeeeeldig godt. Hun var bare gretten, sur bitch! Det går seg nok til. Begge roa seg med godbiter og litt lydighetsøvelser.
 3. Ribbensbrudd hos hund

  Ribbein er laget slik at de har et beinete ytre lag og en myk men seig kjerne som skjelden rives over. Når det ytre laget knekkes (=ribbeinsbrudd) sørger kjernelaget for at alt henger sammen som det skal. Fordi det også tillater litt bevegelse i bruddstedet (man må jo puste og utvide brystkassen av den grunn) vil smertene bli verre de to første ukene. Deretter avtar smertene raskt. har ikke hørt at hunder er ulike oss der, vi er ganske likt skapt. Lungebetennelse pga ribbeinsbrudd er sjelden. Pga dårlig innpust kan man få sammenfall (atelectase) i små deler av lungevevet. Det vil rette seg på sikt når ribbeina har grodd.
 4. Mellompuddel Diva "Rørosrypa"

  Friske albuer (AD= 0) og knær (patella negativ). Så mine knokler er det ittno i veien med! Hvilket jeg visste - seff! Jeg har jo hoppet og tatt rundkast i luften siden jeg flyttet inn hos Herskerinnen og Fossilen Selfi - med meg og stesøstrene mine
 5. Akkurat nå, februar

  I helga greidde jeg egenhendig- ikke overlagt- å jage opp totalt 5 ryper. Så det mangler i hvert fall ikke på ryper i dette området. Og harer! Spor på kryss og tvers over alt. Samt rev, rådyr, elg. Og masse søte småfugler som besøker meg for et bedre måltid. Mange arter. Bedre underholdning enn tv.
 6. Det beste er gemyttet og personligheten❤️ Fantastisk hund. Min far henger over henne konstant hver gang han er hos oss
 7. Fremdeles litt «lealaus». Og trenger litt mer muskler over rumpe og lår, og litt mer over skuldre.
 8. Akkurat nå, februar

  Hjemme etter helg sammen med mine spreke foreldre på 75 år. De er lettbent med på turer på 1 mil, og etterpå setter de i gang og vasker ned hytta... ubedt!
 9. Akkurat nå, februar

  Kveldstur med Nova. Sparketur, ca 8 km mens Nova trava ved siden av (Lotta liker ikke sparken...). Skymt da vi dro ut (og vi jaga opp noen ryper i starten av turen). Stjerneklart da vi kom hjem. Deilig. Fredelig.
 10. Akkurat nå, februar

  Alene på hytta Utrolig deilig og fredelig Minus 10 grader ute og fyr på peisen inne. Stjerneklart. Ingen trafikkdur. Ingen som maser på meg. Hundene sløver foran peisen.
 11. Mellompuddel Diva "Rørosrypa"

  Hofter avlest og det ble B på begge. Så fri
 12. Råd om godbiter til hund

  Det går nok, men da må du ev tilsette litt mer egg eller potetmel for å binde væsken. Jeg syns det er veldig praktisk å ha det i pulverform. Lang varighet også. En boks varer veldig lenge.
 13. Råd om godbiter til hund

  Ca 175 grader 20 - 30 minutter vanlig over-og-undervarme. Kjenn på "kaka". den skal ha litt gummiaktig konsistens. Piglet Blodpulver fås kjøpt i mange dyrebutikker, ev på nett: https://norskdyrehelse.no/produkt/blodpulver/
×