Maries

Medlemmer
 • Innholdsteller

  270
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Maries

Profile Information

 • Hunderase
  Blanding

Nylige profilbesøk

498 profilvisninger
 1. http://www.vg.no/rampelys/hollywood/hevder-dyr-i-hollywood-nektes-mat-og-veterinaerhjelp/a/23897852/ PETA hevder de har funnet dårlige forhold for dyr som brukes i blant annet «Harry Potter» og «The Hangover». Dyresenteret sier det er oppkonstruert.
 2. Jeg synes det er greit å trene alene hjemme trening i starten når hunden er litt sliten
 3. Stemmer det - jeg leste litt for fort
 4. Hvorfor mistet han ikke retten til å ha dyr etter at han avlivet hunden ved å feste den til et betongrør og kaste den i sjøen?
 5. Så ikke denne før nå Send meg gjerne pm neste gang om du har mulighet
 6. Nå har jeg aldri stilt så jeg har kanskje ikke så mye jeg skulle sagt, men jeg synes egentlig ikke det er ok. Når det gjelder høyde og farge og sånne ting så er det kanskje ikke så farlig, men f eks tannfeil/ mangel og lignende synes jeg ikke er ok. Jeg ser på utstilling som en "kvalitetssikring" av hunden. For valpekjøpere som ikke er så inn i miljøet så blir det vanskelig å avdekke slike ting.
 7. Kan det være at de mente at den ikke skal gå i trapper?
 8. Det jeg synes hunden min blir veldig sliten av i tillegg til mental trening er "styrketrening" Hun måtte trene benet etter et angrep av en annen hund og da begynte vi med balanseball, k9 fitbone, peanut, diverse andre øvelser for å styrke benet. Hun tar ca 7 øvelser * 3, ala crosstraining. Hun blir så sliten! Det som er veldig greit med det er at du kan gjøre det hjemme i stua Det krever også mental trening for hunden da jeg bruker mye shaping for å lære de inn. Det finnes mange videoer på youtube. Kan være greit å sjekke med fysioterapeut om hvilke øvelser hunden din kan gjøre med tanke på alder.
 9. Jeg synes det er greit med valpeslipp, men jeg synes det er en uting og stressende med de som mener hundene skal hilse underveis i kurset. Det synes jeg ødelegger fokuset til hunden og blir veldig stressende. Jeg skulle ønske at instruktører kunne være litt strikse på sånt for jeg synes det er slitsomt å være bitchen på kurs.
 10. Det var utrolig imponerende!! Tror ikke hun blir andrekjempe på en stund
 11. Pleier også å koke vannet
 12. Pleier å gi biola om jeg ikke hatt zolac God bedring 😊
 13. Kjæresten min reagerte på endel hunder og katter før, han har aldri reagert på min hund, hun er veldig allergivennlig uten at jeg helt skjønner hvorfor. Får han så hjalp det på allergien å fjerne mandlene, han hadde konstant betente mandler. Nå kan han være i samme rom, og kose med, både hund og katt som han reagerte på tidligere.
 14. Det vet jeg. Hvordan får man da avdekket seperasjonsangst og luftrørkollaps? Er alle oppdrettere bevist på dette og ærlige?
 15. Men er dette noe de fleste oppdrettere tar hensyn til? Hva med f eks seperasjonsangst? Blir det tatt hensyn til i avlen? Hvordan skal en valpekjøper kunne avdekke slike ting? Man har jo også f eks luftrørkollaps som er et problem på små raser (min har en mild grad) Det er ikke så lett for valpekjøpere selv om de finner en hund med godkjent stamtavle, skulle nesten fått en sjekkliste. Ville en mentaltest kunne avdekke dette? Skal det bli krav til mentaltesting på alle raser?