Gå til innhold
Hundesonen.no

ErikH

Medlemmer
  • Innholdsteller

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Hunderase
    Tibbe

ErikH's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

4

Nettsamfunnsomdømme

  1. Vi kan kun etter mørkets frembrudd på uke dagene (på denne årstiden), og da er det ikke like kjekt. Men blir det noe en helg er vi med.
  2. Hei igjen. Kjekt å treffes, ikke minst for hundene . Kan gjerne gjentas, men da helst ett annet sted. En av de store hundene fant plutselig ut at Pauli var ett byttedyr og det vil vi helst unngå å få oppleve på ny. Når eier da sier at den pleier ikke å gjøre slik så ofte, og kun med hvalper og småhunder, og likevel velger å slippe den fri sammen med små hunder og hvalper, da er det feil sted for både oss og Pauli . Men på denne årstiden er det vel andre steder vi kan slippe noen hunder løs uten å genere andre ? Koselig i dag uansett da, unntatt den nevnte episoden, vi blir gjerne med igjen.
  3. Da parkerer vi her : http://kart.gulesider.no/m/DvVbA Og så går vi grusveien oppover , så møtes vi på selve området. Snakkes på Søndag Klokka 12. God helg så lenge !
  4. Vet hvor rideklubben er, så da parkerer vi der og satser på å finne friområdet derfra (vet ikke om det fra før). Da stiller vi der klokka 12. Hvordan gjenkjenner vi hverandre ? Hos oss er nok Pauli lettest å gjenkjenne av oss tre. Han er en nokså lys tibbe på 6 mnd :-)
  5. Vi skal i bursdag på Forus Søndag Klokka 14 , men rekker noen minutter i hvert fall hvis det blir Søndag kl.13. Starter vi en halvtime eller to tidligere så kan vi være der litt lenger. Men Sørmarka er stor. Hvor i Sørmarka tenker dere ? Ullandhaug, Hinna eller Auglænd siden ?
  6. Må sjekke med hun hjemme om hva som står i kalenderen, men Sørmarka er fint for oss hvis vi har tid da. Sjekker og melder her senere.
  7. Tibben Pauli er nå akkurat fylt 6 mnd. Han er fortsatt vilter men relativt liten og veldig sosial og pleier tilpasse seg lekekameratene, så mulig han også kan være med, hvis vi får tid ?
  8. Pauli har vært på båttur og sprunget fritt på en holme og lekt med masse kjekke hunder hele helgen. I dag er han helt utslått, har ikke stått opp skikkelig enda stakkars. Leke med andre er kjekt !
  9. Hun er nok ett nr større enn han vår i hvert fall da, med sine 3 Kg og stubbe ben :-) Men det er vel noe de har godt av å lære seg det også, alle sammen, skulle man tro? Får kanskje ta det litt gradvis da så ingen blir skremt..
  10. Ja, ta gjerne med begge. Pauli er ikke så sjenert, og ganske vilter, men med sine 3 Kg tror jeg ikke han greier skremme noen uansett. Vi vurderer sterkt ett valpekurs til ham også, men er gjerne med og treffer andre utenom også, for det er jo så kjekt å leke med andre :-)
  11. Vi kjenner ett par andre hunder, men de er litt store, og en del eldre, derfor hadde det vært kjekt med en ren valpetreff der de kan få boltre seg fritt uten å bli trampa på. Er det andre som har meldt seg her enda ? Ang plass så er det jo greit om det ikke er i nærheten av trafikkert vei eller andre farer i hvert fall... En lukket hage eller liknede er jo greit. Vi har en liten hage vi, dersom det ikke blir alt for mange.
  12. Hei. Vi har en liten tibbe gutt på 3 mnd som er veldig glad i å treffe både folk og dyr, vilter men glad., og gjerne blir med på ett treff. Vi bor på Hundvåg. Hvor er det fint å treffes så de kan få leke seg litt ?
×
×
  • Opprett ny...