Gå til innhold
Hundesonen.no

Niv-poodles

Medlemmer
 • Innholdsteller

  14
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

53 Excellent

1 følger

Om Niv-poodles

 • Rang
  Nykommer

Profile Information

 • Bosted
  Oslo
 • Hunderase
  Toy- og dvergpuddel
 1. Påmelding hundesonens snap

  Tusen takk!
 2. Påmelding hundesonens snap

  Uke 7: 12- 18 Februar Mandag: Tirsdag: @Koriander Onsdag: @WelshenNemi Torsdag: @maysofie Fredag: @Niv-poodles Lørdag: @Alvira Søndag: @Eliza Kan noen sende meg passordet?
 3. Jeg har en hel rull med antiskli (chocolate/cream) som du sikkert kan ta litt av, Yellow. Bor i Oslo. Bare å sende PM hvis du er interessert
 4. Min ene hund fikk flått over øyet for en og halv mnd siden. Klumpen forsvant etter cirka en måned, men det er fortsatt en hårløs flekk der. Helt normalt i følge veterinær
 5. Dvergschnauzer eller mellompuddel (dvergpuddel)?

  Hei og velkommen hit! Flere i familien min har dvergschnauzer og jeg selv har puddel. Det er to helt ulike raser. DS er strie, egenrådige og robuste, mens pudlene er myke, livlige og læremne. Jeg opplever DS som veldig voktete, som puddelen generelt ikke er. Uansett så er begge to gode familiehunder. Hva slags hund ønsker du egentlig? En alvorlig eller tullete hund?
 6. Hvor mange hunder er maks antall for deg?

  Minst 2, opptil 4 stykker, vil jeg tro. Nå er min duo (pluss en til i perioder) generelt lett å leve med til tross for at to av dem er unghunder på 9 og 10 mnd
 7. Støtt norsk lundehund!

  129, for et nydelig bilde av Lina!
 8. Hei fra oss :)

  Kjempesøt valp og skjønn katt! Hjertelig velkommen hit
 9. Vet ikke om noen nevnte det, men jeg savner å kunne forhåndsvise innlegget
 10. Eventyret til puddeltrioen

  Tusen takk for fine ord, alle sammen! Utrolig hvor fort tiden flyr. Izi har allerede fylt 9 måneder, og snart fyller Zilya 8 mnd. Målte Izi til 25 cm og vekten viste 2,7 kg. Perfekt hold. Beklageligvis mangler hun to tenner, men det viktigste er at hun har 40 fine tenner i et korrekt saksebitt. Ikke målt Zilya enda. Tror at hun er rundt 30 cm høy nå. Litt tynn selv om hun har god matlyst og spiser en del. Ellers har hun 42 tenner i et perfekt bitt Bildene er fra da Izi var 8 måneder gammel mens Zilya var 7 mnd:
 11. Colored Melody's Calendar Girl - Nayla

  Så utrolig bedårende! Ja takk til flere bilder
 12. Gir mine en primærblanding av Kingsmoor, Orijen, Acana og Taste of the Wild. Skulle jeg ha valgt kun én av dem, ville jeg valgt Kingsmoor. Ganske høy kvalitet på fóret (ISO 22000-sertifisert) uten bruk av genmodifisert mat, kun rene råvarer fra nærmiljø. Jeg anser det som en stor must at fóret har kort fraktvei til Norge. I tillegg liker hundene smaken av dette fóret mye bedre enn de andre fórene. Men husk at hunder er individer, så det betyr ikke at Kingsmoor er det beste fóret for hunden din selv om det er det for mine. Du må nesten prøve deg frem for å se hva som fungerer best for din Vet at Orijen kan være litt sterk kost for hunder som ikke er vant til kornfritt fór, siden fóret har et høyt kjøttinnhold på 80%. Derfor velger mange å begynne med et fór med mindre kjøttinnhold. Finner ikke prosent på Kingsmoor, men de bruker 3,7 kg fersk kjøtt i en 4 kgspakke. Acana har kjøttinnhold på 60%, mens Taste of the Wild har rundt 30% kjøtt hvis jeg husker riktig.
 13. Vil dele mine egne erfaringer med brukket hale og vannhale. Ved halebrudd, reagerte hunden ingenting da jeg klemte på ryggen og halen, også der brukket var (uten at jeg visste det på det tidspunktet). Hun logret og var i sin vanlige, så jeg valgte å se det an i noen dager. I løpet av dagene ble halen stadig slappere og en kule dukket opp. Dro til dyrlegen som kunne konstatere halebrudd etter røntgenbildet. Kulen oppstod sannsynligvis av betennelse. Fikk resept på betennelsedempende som hunden fikk daglig i et par dager. Halen fungerte som normalt etter en uke og bruddet grodde seg fint. Med vannhale, var halen normal 5-10 cm fra haleroten, mens resterende av halen hang rett ned. Ingen medisin var nødvendig. Hunden hvilte i noen dager og halen var fin igjen
 14. Taste of the Wild?

  Jeg tenker at det er dumt å ha et fast tørrfór, for det blir som å spise en bestemt brødtype hver dag. Derfor blander jeg flere ulike tørrfór slik at de utfyller hverandre der de evnt. skulle mangle noen viktige ingredienser. Her får hundene en primærblanding av Taste of the Wild, Orijen/Acana og Kingsmoor, og får gjerne andre fórmerker blandet inn blandingen i perioder. Det fungerer bra. Synes at de har fått en mer sterk mage av det, dvs. at de ikke blir fort dårlig hvis de skulle få tak i mat de ikke pleier å spise Til tynne hunder, har jeg hørt at V&H kyllingfett er bra. Mange har gått opp med det som tilleggsfór. Kanskje verdt et forsøk? Fóret fins i 1 kgs pakke som ikke tar store plass i fryseren.
 15. Eventyret til puddeltrioen

  Tusen takk for alle fine ord! Zilya er veldig vakker, også på innsiden. Nesten akkurat slik en puddel skal være, synes jeg Slenger med to bilder til fra samme fotoshoot: Og et av Izi:
×