Gå til innhold
Hundesonen.no

Pippin&Symra

Medlemmer
  • Innholdsteller

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    6

Alt skrevet av Pippin&Symra

  1. Reklamen for ullklær som dukket opp nå gjør at jeg lurer på hvem på dette forumet som er så glad i russisle damer. Forøvrig siter jeg på kafe og venter på søstersen. Tumdidum.
  2. Jeg fant et stoff jeg likte så godt på nett, lilla og gule tulipaner. Vanlige gardinlengder på hver side av vinduet. Ble fint, om jeg skal si det selv
  3. Pass på at mannen ikke ser den, det betyr ulykke!
  4. Får dere også reklamen der det står "Gratis flinkbisk-pakke"? Jeg trodde det sto "Gratis lesbisk-pakke" jeg. Lurte på hva den inneholdt.
  5. Facebook sier at i 2018 skal jeg møte en som elsker meg mer enn noe annet på jord. Det synes jeg høres ut som en beardisvalp.
  6. Jeg synes at det fort blir vondt jeg. Ikke noe jeg trenger i alle fall.
  7. Jeg sitter i kø hos Cutters. Hodet skal klippes, helt uten hodebunnsmassasje, styling og dilldall. Takk for tips noen.
  8. Dere som ikke bruker veske, hvor har dere lommebok, mobil, lypsyl, penn, notatbok, nøkler, pastiller, handlenett, eple og snytepapir?
  9. Sitter også og venter på hjulskift. Fikk veldig mageknip plutselig.
  10. Det med sauene var vel mest det at de endrer radikalt på landskapsområder som vi oppfatter som uberørte og som vernes mot alle typer inngrep ellers. Dovrefjell nasjonalpark for eksempel. Han sa noe om hvor mange hundre tusen sauer som tråkket rundt der, i den "uberørte" og "opprinnelige" naturen. Det var ment som en illustrasjon på hvordan vi tenker om natur. Han la til at han ikke hadde noe imot sauehold.
  11. I et globalt perspektiv så.
  12. Kjempefin! Sikkert forvirrende altså, men jeg har denne profilen på mobilen, får ikke logget på den andre. Hilsen fra senga. Natta!
  13. Jeg sitter i senga og ler av denne, som Sara sendte meg: Presten: Hva skal barnet hete? Barnets mor: Sara Presten: Sara er dessverre opptatt, hva med Sara123 eller SaraHestejente?
  14. Full støtte herfra på det å nekte å bruke møbler man får problemer av!
  15. Sitter og venter på Sveberg dyrehospital. Dumtidumtidum.
  16. Over og under. Sitter i senga og taster på mobil, derfor annen bruker. Mobilen min vil ikke bruke mitt sanne jeg.
  17. Vi burde hente fram den aller første siden i den aller første AN-tråden i anledning tiårsjubileet, dette er kulturhistorie!
  18. Da var jeg tilbake i sofagruppen på hondaverkstedet da. Skal få fiksa en liten sak sånn at bilen blir eu-godkjent. Ganske praktisk at de åpner 07:00 sånn at ting kan fikses før jobb. Thank you bilmekanikers!
  19. Det er jo rett og slett amatørmessig! Å være trønder og kjøpe hund fra Trøndelag er i allefall helt latterlig. Da kjøper vi heller fra de store oppdretterne i andre skandinaviske eller europeiske land. At linjene er nøyaktig de samme er ikke så nøye. Dag to av konferanse. Snart lunsj, og jeg som endelig har kommet meg etter lunsjen i går.
  20. Riktig. Det hadde jeg garantert gjort.
  21. Stor grattis! Du er så flink!
  22. Jeg tror jeg hadde blitt sur jeg, men jeg har kanskje litt vel stor intimsone.
  23. Takk for det! Hadde vært fint å ha deg med i lomma når vi skal diskutere utvidelse av E6 gjennom Malvik i kveld. Vern av matjord, sårbar natur og tilrettelegging for vilt står på dagsorden.
  24. Gratulerer @Siri, atter en gang! Jeg har skrevet ut alt jeg trenger til kveldens kommunestyremøte. Jeg skal opp på talestolen ganske mange ganger, og selv om jeg står foran en klasse hele året så føles dette litt skummelt. Men først er det studiedag på jobb, akkurat nå individuelt arbeid. Da passer det jo å sone litt? I dag tipper jeg at pippipene mine kommer til å fly ut av kassa!
×
×
  • Opprett ny...