Gå til innhold
Hundesonen.no

Voffen

Medlemmer
  • Innholdsteller

    56
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Hunderase
    Cocker

Nylige profilbesøk

1,850 profilvisninger

Voffen's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

12

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hund på 2 år ble operert for fcp for 2 måneder siden. Vi er nå oppe i 30 minutters turer 3 ganger om dagen, og det går fint MEN opplever at han fortsatt halter litt innimellom (ikke i nærheten av hva det var før operasjon), men det virker på en måte som om han er litt stiv i beinet. Hva er andres erfaring etter operasjon? Hvor lang tid tok det før hunden var tilbake til "normal" aktivitet?
  2. Hei! Er det noen som vet hvor mye valper ca bør få av Norwegian polar? På v&h er det jo 4-5% av kroppsvekt. Gjelder det samme for Polar???
  3. Har en hund på 11 år som har fått seborre. Dyrlege sa vi kunne prøve Atopica og A- vitamin, samt dusje med Zincoseb sjampo. Synes egentlig ikke dette har hjulpet så veldig. Han har fortsatt ganske mange skurver og flasser en del. Er det noen som har erfaring eller gode tips å komme med?
  4. Vi har brukt Acana i mange år og er kjempefornøyd. Vi rullerer mellom de forskjellige typene, og hunden er alltid entusiastisk når det er spisetid. Bruker også litt vom eller mush innimellom.
  5. Er det noen som har testet fôr fra Farmina? Hun i dyrebutikken kunne ikke rose det nok, men syns ofte de skryter av alt de selger jeg da
  6. Tror nok det går heeelt fint! Forskjellene er minimale, er mest kulenes størrelse som er forskjellig. Generelt sett tror jeg fett og kaloriinnholdet er litt høyere i fôr til mindre hunder...
  7. Er det noen med erfaring med Cane corso her? Hvordan fungerer denne rasen som familiehund og hvor lette er de å trene? Vet de ofte har fungert som vakthunder, men hvor mye varsler/bjeffer de?
  8. Ja vi har god erfaring med det i hvertfall ?
  9. Opplever også ofte at hunden må bæsje flere ganger på tur når den får v&h...det er lite av gangen så samlet sett er det lite avføring, men litt kjedelig å plukke bæsj 3 ganger på turen. Når han får tørrfôr så er det større mengde men som regel bare en gang...rare greier ?
  10. Ja kanskje vi skal teste det da har god erfaring med Acana, men har ikke testet lightversjonen. Verdt et forsøk! Vann og grønnsaker kan også prøves. Det går seg nok til etterhvert
  11. Har prøvd det men synes ikke han gikk noe særlig ned. Mulig jeg har vært for snill med mengde fôr da, synes liksom det blir så fryktelig lite i skåla ? hvor mye grønnsaker er greit å gi egentlig?
  12. Hva slags erfaring har folk med lightfôr til hund? Funker dette eller bør man gå for veterinærserie slankefôr? Hunden her er ikke veldig kjukk men har lagt på seg litt det siste året, antar han bør ta av ca 1.5 kg.
  13. Voffen

    Ny familiehund

    Takk for svar alle sammen! da skal vi gå i tenkeboksen på nytt, så får vi se hva vi ender opp med til slutt.
  14. Voffen

    Ny familiehund

    Labradorer er fine de! Det kan være et alternativ. Bernerne er også flotte, eneste er all pelsen. Ser for meg at de også blir fryktelig slappe når temperaturen går over 15 grader ?
  15. Voffen

    Ny familiehund

    Golden er flotte hunder, men synes de blir litt kjedelige, så veldig standard familiehund liksom. Og så kunne vi tenke oss korthåret hund denne gang...
×
×
  • Opprett ny...