Gå til innhold
Hundesonen.no

Kora

Medlemmer
  • Innholdsteller

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    Nord-Trøndelag
  • Hunderase
    Border Collie

Nylige profilbesøk

1,376 profilvisninger

Kora's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. Igår søndag var hun blitt mye bedre. Kvier seg ikke til å hoppe i sofaen, gå opp trapper osv. Aner ikke hva det var, men ser ut til at det har gått over nå.
  2. Hei! Jeg har en border collie jente på 6 (snart 7) år. Idag har det vært noe galt. Hun har alltid vært i fin form, glad og aktiv hund. Men merket idag klarer hun ikke å stå på to ben. Det har alltid vært et triks hvis hun vil ha noe, hun står opp på bakbena. Idag får hun det ikke til, hun prøver..men det kommer ikke høyt før hun setter seg ned igjen. Min samboer kjente på hofteområdet hennes, og da pep hun høyt.. Det er klart at noe er vondt der. Vi ble enig om å vente til over helgen å se hvordan det går, er det ikke bedre skal vi ta henne til dyrlegen. Men mammahjertet mitt gjør vondt, og vil gjerne være forberedt på hva det potensielt kan være. Noen som har vært borti lignende? Verken hun, eller foreldrene er blitt skjekket for HD, så det er min første tanke.
  3. Hva gjør man? Hvis hunden man møter på tur er løs? Dette har jeg alltid lurt på, da min hund som valp ble "angrepet" av to stk når vi gikk tur. Jeg sier "angrepet" fordi vi møtte to stk mynde hunder som sirklet rundt min, og bet henne. Ikke hardt nok til at det ble sår, men nok til at det satte sine spor. Min hund har aldri vært lett ang andre hunder etter det. Etter det har jeg alltid sluppet min hund hvis vi møter en annen løs hund. Men er dette riktig? Hva er riktig reaksjon når en møter en annen hund som er løs?
  4. Tusen takk for svar! Skjønner jo at det er ikke er mulig med et fasitsvar, men nå har jeg blitt ledet i riktig retning på å prøve meg fram :)
  5. I desember planlegger vi og kjøpe kamera. Dyret i hus er for det meste sort, og jeg elsker snø-bilder av henne. MEN..jeg har ingen erfaringer med kamera, og jeg er veldig villig til å lære. Så jeg skal gi dere noen scenarioer og håper at en eller to av dere kan fortelle meg hva som er best ang innstillinger. Så hvis noen kan gi evt beste innstillinger for disse scenariene så hadde jeg blitt veldig glad. Ute, overskyet. Ute, ingen skyer og sol. Håper å få innstillinger, også kan jeg google etterpå å se hva de gjør osv
  6. Etter å ha lest mye her, registrerte jeg meg til slutt.. Jeg er ei jente på 24, med mann og ei border collie tispe på 3 år. Driver ikke med stort om dagen annet enn tur og triks. Er noe nysgjerrig på både lydighet og agility, men må se hva tiden bringer. Innså nå at jeg ikke har noe nyere bilder av dyret.
  7. Har rasehund uten stamtavle. Neste blir med stamtavle.
  8. Gå på youtube og søk på "norsk kennel klubb" de får ny stream alle dagene
  9. Vi kjøpte en rull på 30m fra clas ohlson. Ligner på denne, men tror den er tykkere og tåler litt mer. Også festet bare vi på en sånn. Jeg tror det er polypropylen som flyter.
×
×
  • Opprett ny...