Gå til innhold
Hundesonen.no

EllenJ

Medlemmer
 • Innholdsteller

  8
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

20 Excellent

Om EllenJ

 • Rang
  Nykommer

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Hunderase
  Bullmastiff

Nylige profilbesøk

364 profilvisninger
 1. Litt usikker på hvor mye aktivitet hunden vil få? Det ser ut som om dere kanskje legger litt mye vekt på hvordan hunden ser ut. Men ser også at dere er åpne for forslag. Jeg har ingen direkte forslag til dere, men synes kanskje ikke de rasene du har skrevet opp er de ideelle gårdshundene. Sliter også med å se en rase som kan passe inn i de fleste punktene du har skrevet. Men her kommer det forhåpentligvis andre som har mer erfaring enn meg med disse hundene 😊 Skal hunden kunne gå løs på gården uten tilsyn (åpen dør) med vilt og andre husdyr i området rundt, så er det et stort ansvar.
 2. EllenJ

  Akkurat nå, januar

  Dessverre så kan eieren av den store hunden, selv om den er i bånd bli ansvarlig for skader på den løse miniatyren som angriper. Selv en stor hund som ikke er en drittbikkje kan få nok. Det er heller ikke alltid så mye som skal til for at en stor hund kan skade en liten hund, selv med labbene. Om man står rolig med sin 50 kg hund i kort bånd så klarer man ikke alltid å hindre et bitt, eller et slag med labben. Man vil helst ikke ha en hund som skader andre, men når det skjer på en måte man ikke kan unngå selv, så blir det veldig feil at man får skylden. De fleste tror eieren av den lille løse hunden som ikke kan skade andre får skylden, slik er det ikke alltid.
 3. Jeg traff tydeligvis noe, med tanke på bollen 😂 Det hjelper jo ikke hunden din noe hva andre gjør. Og du stiller jo direkte spørsmål om du kan gi medisin da og da. Dette er noe veterinær kan og bør svare på. Og nå har du jo spurt veterinæren også, flott 🤗
 4. Du bør gjøre å hva veterinæren har sagt, og ikke hva andre gjør. Det er jo som du nevnte selv, en grunn til at du ikke skal gi medisin sammen med mat. Synes det et skremmende at folk så lettvint bare gjør som det de leser eller hører om at andre gjør.
 5. http://www.klikk.no/foreldre/barn/barneoppdragelse/curlingforeldre-2355609 Synes denne artikkelen sier det ganske bra. Tror også at de færreste curlingforeldre ser selv hva de gjør.
 6. EllenJ

  Hjemme alene trening, desperat

  Hadde du hatt en profil der man kunnet sett hvem du er, så hadde du blitt anmeldt til mattilsynet. Anbefaler deg å lese hva mattilsynet skriver om hund. Dette gjør helt vondt å lese, og jeg synes seriøst du skal tenke deg om hvorfor du har hund.
 7. Man skulle ikke tro det er sant, men dessverre så viser dette at folk villig lar seg lure. Det mest interessante med denne episoden, er svaret fra en av ungene. Det forteller en helt annen historie enn dette han selv skriver. Regner med at svaret står i kommentarfeltet der, verdt litt tid. Litt rart at han kan komme unna med regelrett løgn, når det gjelder påstand om helbredelse.
 8. Skamme seg? Man vet vel ikke hvorfor hunden var løs? Tviler litt på at han bare har sluppet den løs for litt selvlufting. For de hundeeiere som er så uheldige å komme i en slik situasjon pga uheldige omstendigheter, så hjelper det lite å skamme seg. Slike ting som skjedde her skal ikke skje, men uansett hvilken hund man har, eller hundehold, man kan aldri garantere at ikke noe galt kan skje. Mange av hundeeiere liker å tro at de alltid har 100% kontroll og at deres hund aldri kan gjøre noe galt, dessverre så viser det seg ofte å ikke være slik. Så lenge hundeeier ikke har opptrådt uansvarlig, som vi ikke vet noe om, synes jeg man kan la være å komme med utsagn om å "skamme seg". Men, uavhengig av om eier har vært ansvarsfull eller ikke, etter en slik hendelse tar man beslutningen om å avlive hunden, uten noe om og men. Det er å ta ansvar!
 9. Finnes så mange forskjellige merker og typer av hundemat. Men for en normal voksen hund som har et normalt familieliv med aktiviteter, hvor mye bør fettinnholdet være? Og protein? Ser at det varierer en del. Har sett noen typer som har veldig lavt innhold av fett. Min hund får hundemat med 18 prosent fett, og har trodd at det var det mest vanlige.
 10. Leste en test eller noe av slike pakker, tror en som het canidern kom best ut. Ellers er vel disse pakkene mest for eiere som liker overraskelser. Det finnes så mange fine dyre og nettbutikker for dyr at man fint kan sette sammen en "pakke" selv.
 11. EllenJ

  Utlevering på (Hundesonen) nett

  Hva man skriver om seg selv er jo valgfritt, noen deler lite og andre mye. Folk er forskjellige, så det en føler seg komfortabel med er helt sikker langt over hva en annen kunne tenkt seg å delt. Men når man begynner å skrive om andre personer om det er familien, læreren eller naboen, så bør man tenke seg litt om. At en sak har flere sider er helt sikkert, men her kommer da bare en side fram. Det man tror og synes et bagateller og ikke noe å bry seg om kan være både vondt og sårt for andre. Spesielt om det blir delt på ett slik sted at andre leser det. På mindre steder er det også lettere for at man blir gjenkjent, og det skal ikke mer til at en person leser noe om en annen og så baller det på seg. Små steder har ofte lokalaviser, det du ikke vil skrive på forsiden der, det bør du heller ikke dele på offentlige forum. Det gjelder forsåvidt på større steder også.
 12. EllenJ

  Noen som har Akita Inu?

  Ja jeg leste startinnlegget. Hva jeg tror eller ikke tror har ikke så mye med saken å gjøre. Var jo også flere som kom med saklige fine svar uavhengig av hvordan startinnlegget var. Hvorfor trådstarter skrev som hun gjorde i startinnlegget er det ingen av oss som vet. Det går uansett fint å opplyse om diverse på en fin måte, og de fleste vet at man ikke kommer så langt med kritikk på den måten som ble gjort her. Og det viktigste er jo å informere så folk tar til seg det de trenger av informasjon, ikke med slik: ikke komme her å tro du kan noe. Om man må svare og ikke klarer å skrive noe positivt så bør man jo holde seg saklig. Hva får man ut av det å være spydig og sur mot fremmede mennesker på nett.
 13. EllenJ

  Noen som har Akita Inu?

  Nå er det ikke alltid så enkelt å se selv hele tiden, så jeg lurer på hva jeg har skrevet som er negativt eller galt? Nå synes jeg ikke den andre tråden var negativ heller, mener jeg skrev positivt om selve forumet, men er greit å holde seg til samme tråd. Blir mye styr om man skal drive å trekke inn hva man har skrevet i andre tråder om andre ting. Men er nå uansett ikke så mye å lete etter hos meg. Hvilken posisjon jeg er i angår ikke denne tråden, og heldigvis klarer jeg å bestemme selv hvor jeg skriver og svarer.
 14. EllenJ

  Noen som har Akita Inu?

  Å tilegge meg hva jeg mener om folk og forumet er jo ikke mye positivt. Jeg har skrevet litt hva jeg synes om en del av svarene en del får, og spesielt nye forumbrukere. Du lirer jo bare av deg negativt om meg som person, og tror allverden om meg.
 15. EllenJ

  Noen som har Akita Inu?

  Jeg var jo bare enig i hva du skrev om å være positiv, og det med spydig og sur var jo ment for de som svarer og skremmer nybegynnere, ikke til deg.
×