Jump to content
Hundesonen.no

Guest

Medlemmer
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Guest

 • Rank
  Nykommer

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Hemmelig

Recent Profile Visitors

1714 profile views
 1. Samme her, ingenting skjer 🤔
 2. Guest

  Den store tråden for dustete Finn.no annonser!

  Jeg skrev at det er helt greit at den ikke er en godkjent rase. Men jeg synes det er viktig å få frem at den har sin egen DNA fordi mange forveksler den med Labradoodles og Goldendoodles. Andre mener at hele opplegget er løgn osv. Det blir påstand mot påstand. Finnes det noe bevis for at de ikke DNA-tester hundene? Og må man ikke også betale for å registrere kull i Norsk Kennelklubb? Det blir skrevet mye negativt om Cobberdoggen både her på Sonen og andre forum. Det synes jeg er trist for den er en fantastisk hund, og det er vel derfor den er så populær. Jeg ser ikke noe poeng i å forsette diskusjonen så jeg avslutter her.
 3. Guest

  Den store tråden for dustete Finn.no annonser!

  Ok, så Australian Cobberdog er altså en blandingshund selv om den har sin egen DNA og er godkjent i Master Dog Breeders & Associates.
 4. Guest

  Den store tråden for dustete Finn.no annonser!

  Nei, jeg vet ikke hvilke raser som inngår, er det viktig? Hvorfor skal Drøbak svare på det? Vet man eksakt hva godkjente raser opprinnelig er blanding av? Cobberdog er ikke det samme som Labradoodles. Det brukes ikke renraset puddel eller labrador i avlen. Det er heller ikke noen ekstrem variasjon i utseende, de har forskjellig farge og størrelse men ser ganske like ut. Labradoodles derimot kan variere mye. At den ikke er en godkjent rase synes jeg er like greit, når man ser hva utstilling har påført enkelte godkjente raser av sykdom og lidelse, i jakten på de gjeveste premiene. De fleste som kjøper en Cobberdog vet at den ikke er en godkjent rase. Jeg har en Cobberdog selv og den har et fantastisk gemytt. Foreldrene hans er sjekket for div. sykdommer. Jeg er bare så lei av å lese negative ting på nettet og bli fortalt at hunden min er en svindyr designerhund og som kan være full av sykdommer.
 5. Guest

  Den store tråden for dustete Finn.no annonser!

  Australian Cobberdog er IKKE en blandingshund. Den er ferdig blandet og har sin egen DNA. Alle godkjente raser har også en gang vært blandingshund.
×