Gå til innhold
Hundesonen.no

Gina

Medlemmer
 • Innholdsteller

  65
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

3 Neutral

1 følger

Om Gina

 • Rang
  Nykommer
 • Bursdag 08/17/1987

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.stoneweilerseternity.blogg.no

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Akershus
 • Hunderase
  Rottweiler
 • Mine dyr
  Rottweiler tispe f. 20.05.2011
 1. Gina

  Sheltien Mumrik

  Awww så nydelig da Kos dere masse videre
 2. Gina

  Hund og raketter

  Ja det er jeg klar over
 3. Gina

  Hund og raketter

  Det beste hadde jo vært om hun kunne vært med ut ja. Ikke fordi at jeg absolutt må se rakettene sammen med hunden min, men når man først skal ut er det jo hyggelig om hun kan være med. Fordelen med årets feiring er at vi er blitt bedt til noen venner som har unger og hund, og da blir det for litt annet å tenke på Dette stedet ligger også for seg selv, så det er nok ikke så voldsomt mye bråk.
 4. Gina

  Hund og raketter

  Da er det vel like greit å "overse" alle lydene ja :-) Late som om alt er normalt.
 5. Gina

  Hund og raketter

  Med en valp som aldri har vært med på nyttårsaften før, må jeg jo si jeg er litt spent på hvordan hunden tar dette med raketter. Hva gjør dere med hundene deres på nyttårsaften? Jeg har en cd her hjemme med rakettlyder og lurer på om jeg skal sette på denne sånn innimellom frem til nyttårsaften for å introdusere valpen for disse lydene. Noen som har erfaringer når det gjelder dette? Hva bør man gjøre, og hva bør man absolutt ikke gjøre?
 6. Gina

  Monti og Dill

  Nydeligste hunden jeg har sett på lenge :-D
 7. Fant ut at jeg måtte lage et skrytealbum av Amy`en min som jeg har på fòr I skrivende stund er hun 6 mnd og (selvfølgelig) verdens herligste og mest bøllette rottis. (Mange av bildene er tatt med tlf så litt dårlig kvalitet kan forekomme) :heart: Bøllefrøet mitt...
 8. Gina

  Argyr og Garm

  Awww så hærlig :-D
 9. Gina

  Julekalender

  Noen som har kalender til hunden(e) da? Har sett man kan få kjøpt ferdige kalendere beregnet på hunder hehe...
 10. Gina

  Kimuraguttene mine :)

  Så flotte :-D
 11. Gina

  Sele

  Har tenkt å kjøpe en sele og lurer da på om den skal sitte tett intil kroppen eller om den skal sitte litt løst? Spør fordi jeg er veldig uvitende. Jeg har alltid hørt at når det gjelder halsbånd så skal man kunne få to fingre imellom, men er det en sånn type "regel" når det gjelder sele?
 12. Ikke at det er så voldsomt viktig for min del, men jeg har lagt merke til at antall innlegg ikke blir oppdatert hos meg. Bare når jeg går inn på "profilen" min. Har stått på antall inlegg 51 en stund nå. Er det bare hos meg eller er det flere?
×