Gå til innhold
Hundesonen.no

Elise K

Medlemmer
 • Innholdsteller

  16
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral

Om Elise K

 • Rang
  Nykommer

Profile Information

 • Hunderase
  Dansk Svensk Gårdshund

Nylige profilbesøk

527 profilvisninger
 1. Jeg har nettopp kjøpe en slik: http://www.4dogs.no/merker/ruffwear/klaer/powder-hound-varmedekken#&variation=627353 Kanskje det kan være noe? Har ikke testet det ut enda, men tanken er at det skal varme greit når vi er i aktivitet i snø og kulde.
 2. Hjemme alene trening?

  Har hatt akkurat samme problem med min gårdshund. Løsningen ble å ha han i en hundebarnehage, slik at han slapp å være alene. Etter ca 3-4 mnd i barnehagen roet stressnivået seg ned i kroppen, og jeg startet på nytt igjen helt fra scratch. Hadde han også i bur i starten, men der mistrivdes han så mye at jeg heiv det ut døra. Nå går han løs i leiligheten, og han trives mye bedre med det (han har ødelagt noe, men det tar jeg med i regninga). Når det løsnet var han rundt ett år og mer moden i hodet, så tror det er en viktig nøkkel i å få de til å være alene hjemme. Har prøvd iharmoni og adaptil, men synes ikke det hadde noen merkbar effekt. Har du noen mulighet til å sette henne til noen på dagtid en periode slik at hun slippe å stresse?
 3. Syprosjekt - kondomdress

  Ja, skjønner! Har tenkt tanken, men er redd det blir for kaldt når vi kjører ned fra fjellet og han springer i løssnø, dårlig vær og kulde.. Ah, takk Kommer det ikke inn noe snø inn rundt penis? Hadde du hatt mulighet til å lagt ved et bilde?
 4. Jeg skal sy en dress lik jegerens kondomdress, bare med et lag ullfrotte innerst. Men jeg har ingen tegninger å sy etter.. Noen som har den orginale kondomdressen til hannhund, og som kunne lagt ut bilde av hvordan den ser ut på undersiden og ved rumpe? Evt. er det noen dyktige syerske som kunne hjelpe meg å ressonere rundt tegningen? Tanken er at min gårdshund skal kunne være med på skiturer uten å få et snev av snø inn i dressen. I tillegg skal baller og mage være godt beskyttet, mens penis og rumpe skal kunne gjøre sitt. Den skal også være varm for en korthåret hund i opp til 15 minus. Stor oppgave? JA! Har kjøpt 1,5 meter lycrastoff og 1,5 meter ullfrotte fra ull på rull, så håper jeg har litt å gå på. Takk på forhånd
 5. Ja, det hadde helt klart vært veldig betryggende å vite han man har et par tabletter tilgjengelig om noe skulle skje noe flere timer fra veterinær
 6. Takk for svar. Da skjønner jeg at det ikke er vanlig. Får håpe at han ikke brekker en fot eller får et stygt kutt av noe slag. Både jeg og hunden er i god form, men akuttsituasjoner kan skje uansett hvor god form man er. Om jeg må bære han ned med en knekt fot i 4 timer, så ønsker jeg selvfølgelig at han skal ha minst mulig smerter.
 7. Hei! Jeg og hunden skal gå en lengre tur om et par uker. Prøvde å få tak i smertestillende til en evt. akuttsituasjon hos veterinær, men de var ikke interessert i å skrive ut noe med mindre vi kom inn til konsultasjon. Det koster 650 kr og da er det ikke engang sikkert at vi får skrevet ut medisinen. Hva gjør andre hundeeiere når de skal på lengre turer? Dropper man smertestillende? Har jeg en kjip veterinær?
 8. Erfaringer med fjellreven bukser?

  Jeg bor i nord norge, hvor det stort sett er rundt 13 grader på sommeren og da er den ikke for varm. Når det er 15-20 grader blir den fort klam når jeg går med sekk, men da har den jo gode åpninger på sidene av lårene. Er det så varmt så tar jeg på meg shorts om jeg skal gå langt, men ved lettere turer med litt vind så føler jeg ikke noen ubehag
 9. Erfaringer med fjellreven bukser?

  Jeg synes min er rålekker. Har den i gul Jeg er en 38 i størrelse, men tok i 40 for å få plass til en mett mage på tur, og stilongs. Når jeg ikke har noe under, så er den desverre ganske slapp rundt midjen.. Skulle veldig ønske den hadde et ekstra hakk kneppe igjen, da hadde den vært perfekt! Tror jeg skal prøve å lage et ekstra hakk selv, bare jeg får mot til å kutte i en bukse til 2000 Nå skal det sies at jeg liker litt slappe bukser og klær generelt, så kunne sikkert klart meg helt fint med 38 (også når magen er stappmett), men liker det litt komfy, hehe. Vil si at størrelsen er helt normal, men såvidt jeg husker så har de en modell med lange bein, og en med korte?
 10. Erfaringer med fjellreven bukser?

  Min synes jeg er ganske god! Kan bli noe klam på varmere dager, og har blitt et hull i sømmen i skrevet(skrævet? Haha, kommer ikke på hva det heter utenom dialekt..) (mulig jeg skrever i overkant mye....), men ellers er det ingenting å klage på. Noe spesielt du lurer på?
 11. Stille valp med delvis klipt pels

  Sammenhengen er vel at trådstarter kvier seg for å stille ut en valp på valpeshow med halvklipt pels, hvor hun sier at hunden ser helt grusom ut. Jeg tolket det som at hun var passelig flau. Du sier atpåtil at du ikke ville stilt ut valpen. Av ren nysgjerrighet: Hvorfor ville du ikke gjort det?
 12. Stille valp med delvis klipt pels

  Drar man virkelig bare for å vinne på utstilling? Kan man ikke ha det hyggelig, sosialisere hunden, øve, trene lydighet osv osv. Synes greia er helt latterlig om man kommer og er flau av hunden sin, og evt. skulle velge å ikke stille pga. en sånn sitasjon. Personlig synes jeg din så helt nydlig ut, og hadde ikke selv vært flau et sekund! :-)
 13. Stressa valp

  Jeg valgte denne valpen av flere grunner. Blandt annet fordi jeg ønsket å bruke energinivået hans til noe positivt. Jeg er veldig glad i sporøvelser f.eks. I tillegg til at kullet var veldig lite, og det var få å velge mellom. Vi leker ikke med han fordi han blir ekstremt opphisset. Ser at Rosinbolle mener at han skal ha noe tilgjengelig til å ´´ta livet av´´ når han har høyt energinivå. Dette er jeg uenig i. Når jeg ser hunder som tar livet av leker og pinner osv, så ligger det ikke noe positivt i det, i mine øyne. Atferden er manisk og veldig negativt ladet. Da er det heller min oppgave å hjelpe han til å bruke energien riktig. Gå ut en tur, leke i hagen, trene litt osv. Hehe, det rare er at de færreste svarer på det jeg lurer på Jeg lurer på det med kløing, biting og jukking.. Men det virker ikke som det er et spesielt vanlig problem?
 14. Stressa valp

  Jeg bruker stoppe han fra å klø seg å bite på fotene. Da legger jeg hendene over der han biter eller så holder jeg foten igjen. Noen ganger funker det, andre ganger må jeg løfte hele han vekk og sette han en annen plass, slik at hjernen koples om på en måte. Det som er greia er at han trenger ikke nødvendigvis ose av stress og rastløshet når han gjør det. Det kan være noe så enkelt som at vi har nektet han en sko som han har hentet. Eller at vi ber han legge seg i senga si. Begynner han å jukke på senga eller pleddet, så tar vi det bare vekk. Jeg kjenner meg ikke helt igjen i situasjonen du beskriver. Men derimot ville jeg kjent meg igjen for en mnd siden. Da var han vanskelig å ******. Rev meg i håret hver dag Nå er han på en måte rolig og stresset.. Hvis du forstår? Jeg er mer oppgitt nå. Noe av grunnen til det er nok fordi min søster passet en fransk bulldog med forskjellige atferdsproblemer. Han hadde seperasjonsangst (fordi han hadde hatt veldig mange hjem), også bet og klødde han seg akkurat likt som min valp gjør. Dette var vanskelig for meg fordi jeg så han slet veldig med uroligheter inni kroppen. Det gjør vondt å se hundene klø og bite seg slik. I tillegg til at lydene er nervepirrende...
 15. Stressa valp

  Takk for svar. Jeg vil bare si at jeg synes ikke det er rart at han har mye energi og er veldig aktiv. Det er kløingen/bitingen og jukkingen jeg er redd for. For han prøver tydelig å si ifra at nå er han veldig stresset. Hva skal jeg gjøre for å hjelpe han? Skal jeg stoppe det? Eller skal jeg bare la det gå av seg selv, hvor han slutter med det som voksen?
×