JeaOlea

Medlemmer
 • Innholdsteller

  53
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om JeaOlea

 • Rang
  Nykommer

Nylige profilbesøk

537 profilvisninger
 1. Dette overrasker meg ikke engang. Jeg synes det er fælt, men jeg forstår disse menneskene bedre pga deres desperasjon. Vi derimot er fæle. Vi har muligheten til å velge, men de fleste av oss gidder ikke og jeg er **** ikke noe bedre. Jeg er kanskje bare så dritt lei mennesker og meg selv, men vi gjør så lite godt for verden.
 2. Jeg skjønner ikke at det ikke kan finnes noen ok psykiatere/psykologer. Jeg trodde en periode jeg var vanskelig, men så har jeg funnet ut at det er faktisk greit. Jeg skal kunne være kresen og gi beskjed når folk er idiot selv om jeg kanskje er litt følsom og greier. Ja også må jeg nesten ha hjelp om jeg skal kunne ha en fungerende hverdag, men så må det jo også hjelpe å gå også. Nytter ikke å bare gå dit også føles ting mer bedritent etterpå eller gå på medisiner som gjør at du føler deg som en gammel mann med prostata problemer og helt dopa. Så jeg er sikkert den vanskeligste pasienten der å gjøre fornøyd Jeg som før aldri gikk inn i konflikter tar dem ganske ofte nå. Jippi til meg.
 3. Jeg har kjøpt sånn liten air condition som kan trilles på til hundene. De kommer til å dø i sommer (selv om vi bor i finnmark) om vi ikke har det. Jeg holder på å dø, tenk på de to. Akkurat nå funker det siden vi har så mye vind og jeg kan åpne alt av dører og få gjennomtrekk, men uansett. Nå ringte elkjøp til meg for å si at det er forsinkelse på sendingen. De var jo hyggelige som ga beskjed og beklaget seg, men stakkars oss her hjemme
 4. Jeg har fått høre at jeg er oppmerksomhets syk og ønsker å være syk fordi psyk spurte meg om jeg hadde en tanke om diagnose og jeg sa ja jeg trodde kanskje at pga symptomer jeg utviste at det kunne være en av tre. Jeg har også fått en del skikkelig spydige bemerkninger angående sex og overgrep. Eksempel "jaha så du liker ikke berøring, hvordan i alle dager får du til å ha sex da?" (dette er den minst grafiske eller utgivende av de jeg har fått) Har også ringt til legekontor og spurt etter kvinnelig gynekolog å fått høre "jaha de mannlige legene gjør da sånt de også og det har da aldri vært noe problem" i en veldig nedlatende tone. Hennes jobb er jo å si enten "ja vi har" eller "nei da må du få henvisning av din fastlege" jeg har prøvd en vernepleier, to psykiatere og en psykolog og ingen var bra, men nå har jeg funnet meg en jeg stoler på og som jeg liker prate med. Jeg tror kanskje ikke hun er den beste i verden så vi får se, men hun passer da på meg og det er verdt mer enn noe annet for min del.
 5. Har en veldig vanskelig mor (skal ikke fordype meg så mye her) som er indirekte og direkte grunnen til mange eller alle de problemene jeg har i dag. Det er kjempehardt å høre på når hun i sinne sitter å forteller meg og andre rundt hvor syk i huet jeg er, sjalu og at jeg visstnok er helt hysterisk. For så å skulle ringe meg noen dager senere for å lempe av hele søppellasset med problemer hun har over på meg. Hadde jeg bare kunne flyttet fra hjembyen. Så nå har jeg sutret litt også skal jeg bare si at jeg skjønner hvor vanskelig det er å få kuttet kontakt med familien helt og at de som sitter å skuer inn og synes du er forferdelig kan ta seg en bolle. Det er ikke alle familier som fortjener ens tid og kjærlighet.
 6. Haaaaaater Fifty shades.
 7. Tror kanskje det blir valp på meg dette året om ikke Murphy henger over meg denne gangen også Kjenner et lite snev av håp og glede!
 8. Ja men da har jeg misforstått og ikke lest ordentlig! I mine øyne er det en ting å ta på en dress for å slippe masse ekstra arbeid dagen før utstilling og det å innskrenke hundens mulighet til naturlig bevegelse hele året pga utstilling.
 9. Her virker det nesten som det eneste som er god hundevelferd er å la hundene være løse... Jeg trodde variasjon var tingen og at berikelse av liv var det som spilte noen rolle. Klart alt i ekstreme mengder og uten opptrening kan være skadelig, men så er jo det å puste potensielt farlig også. Trodde problemet mange hadde med utstilling var at hundene ikke fikk gjøre annet enn å se pen ut, men når de får annen trening enn å gå løs i skauen så er det også galt? Eller tolket jeg alt feil nå?
 10. Min sliter med mye ørevoks og da flak i ytre del av kanal og myk inni. Hun har vært mye plaget, men det har virket som det har kommet og gått med stress og årstider. Nå viser det seg midlertidig at hun har stafylokokker og noe annet griseri i ørene som vi har fått en tre ukers kur på. Jeg håper faktisk nestenhun har hatt dette de siste tre årene uten at det er funnet ut og at hun ikke er blitt bedre pga feil behandling for da blir hun kanskje kvitt jævelskapet for godt om ikke er jeg skeptisk. Vi har prøvd antibiotika to typer, kortisonkur, øyedråper i alle former og spesialforhandlede. Det har liksom blitt bedre men ikke borte. Nå har vi fått ny vet og derfor har jeg endelig fått gjennomslag på å sende inn prøver i stede for bare å avvente (siden hun har allergi og de mente det var hunden som hadde stjelt noe eller fått feil mat) Så mitt råd, få sendt inn prøver! (ser det er gjort da)
 11. Nei dessverre hun hadde bare noen dalmis bamser som props og en border med et hvit prikket/rutet skjerf.
 12. Stakkars labbe og eier x)
 13. Som underholdning og ikke for treningstips håper jeg? Fin film forsåvidt om en vet hvor urealistisk og uansvarlig det er å la en guttunge og vennene hans håndtere og ha ansvar for en slik hund alene uten noen til å hjelpe (og attpåtil en slik hund som regnes som "vanskelig og farlig") Jeg synes også filmatisering av hund gjør at mange raser kommer i et feil lys. Nå snakker jeg ikke om filmer som maler enkelte raser til farlige monstre, for jeg synes det er bedre at folk er redd en krevende rase heller enn at de fleste ønsker å kjøpe den fordi de har sett en film hvor de er så flotte og flinke. Slik som akitaen i Hachiko.
 14. Synes bond var flink, men siste delen med musikk bytte ble kleint. Hun hær i rød kjeledress er litt skummel synes jeg
 15. Det er superkleint når handlerne opptrer mer enn hunden 😂 haha men likte hun cruella og hun som opptredde for Japan