JeaOlea

Medlemmer
 • Innholdsteller

  52
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om JeaOlea

 • Rang
  Nykommer

Nylige profilbesøk

490 profilvisninger
 1. Haaaaaater Fifty shades.
 2. Tror kanskje det blir valp på meg dette året om ikke Murphy henger over meg denne gangen også Kjenner et lite snev av håp og glede!
 3. Ja men da har jeg misforstått og ikke lest ordentlig! I mine øyne er det en ting å ta på en dress for å slippe masse ekstra arbeid dagen før utstilling og det å innskrenke hundens mulighet til naturlig bevegelse hele året pga utstilling.
 4. Her virker det nesten som det eneste som er god hundevelferd er å la hundene være løse... Jeg trodde variasjon var tingen og at berikelse av liv var det som spilte noen rolle. Klart alt i ekstreme mengder og uten opptrening kan være skadelig, men så er jo det å puste potensielt farlig også. Trodde problemet mange hadde med utstilling var at hundene ikke fikk gjøre annet enn å se pen ut, men når de får annen trening enn å gå løs i skauen så er det også galt? Eller tolket jeg alt feil nå?
 5. Min sliter med mye ørevoks og da flak i ytre del av kanal og myk inni. Hun har vært mye plaget, men det har virket som det har kommet og gått med stress og årstider. Nå viser det seg midlertidig at hun har stafylokokker og noe annet griseri i ørene som vi har fått en tre ukers kur på. Jeg håper faktisk nestenhun har hatt dette de siste tre årene uten at det er funnet ut og at hun ikke er blitt bedre pga feil behandling for da blir hun kanskje kvitt jævelskapet for godt om ikke er jeg skeptisk. Vi har prøvd antibiotika to typer, kortisonkur, øyedråper i alle former og spesialforhandlede. Det har liksom blitt bedre men ikke borte. Nå har vi fått ny vet og derfor har jeg endelig fått gjennomslag på å sende inn prøver i stede for bare å avvente (siden hun har allergi og de mente det var hunden som hadde stjelt noe eller fått feil mat) Så mitt råd, få sendt inn prøver! (ser det er gjort da)
 6. Nei dessverre hun hadde bare noen dalmis bamser som props og en border med et hvit prikket/rutet skjerf.
 7. Stakkars labbe og eier x)
 8. Som underholdning og ikke for treningstips håper jeg? Fin film forsåvidt om en vet hvor urealistisk og uansvarlig det er å la en guttunge og vennene hans håndtere og ha ansvar for en slik hund alene uten noen til å hjelpe (og attpåtil en slik hund som regnes som "vanskelig og farlig") Jeg synes også filmatisering av hund gjør at mange raser kommer i et feil lys. Nå snakker jeg ikke om filmer som maler enkelte raser til farlige monstre, for jeg synes det er bedre at folk er redd en krevende rase heller enn at de fleste ønsker å kjøpe den fordi de har sett en film hvor de er så flotte og flinke. Slik som akitaen i Hachiko.
 9. Synes bond var flink, men siste delen med musikk bytte ble kleint. Hun hær i rød kjeledress er litt skummel synes jeg
 10. Det er superkleint når handlerne opptrer mer enn hunden 😂 haha men likte hun cruella og hun som opptredde for Japan
 11. nydelig nesten så jeg vil ha aussie jeg nå
 12. Jeg er veldig for å ikke gjøre hevn og tanker om å ta igjen til noe stygt noe. Det er da helt naturlig å ville noen som har gjort deg vondt, vondt tilbake. Forskjellen er jo hvor langt man tar det og at man ser realistisk på det og forstår at man ikke bedrer en situasjon på den måten. Nå er jo du innstilt på å flytte uansett så ser ikke noe grunn til å prøve å holde fred.
 13. Synes de skal få lov å svi for å være dårlige mennesker, men så er det ofte sånn at akkurat slike ekle slimåler er de som slipper unna med alt mulig. Derfor antar jeg at man må være fornøyd bare du kommer deg bort uten at det blir noe mer styr for deg.
 14. Håper du får den leiligheten (eller en annen veldig snart) sånn at du kan be han drittsekken ryke å reise
 15. På min kom det inn på Dogweb uten at jeg har betalt noe ekstra, med mindre vet hadde lagt det med i prisen og ordna noe greier jeg ikke visste om. (neppe)