JeaOlea

Medlemmer
 • Innholdsteller

  43
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om JeaOlea

 • Rang
  Nykommer
 • Bursdag

Nylige profilbesøk

422 profilvisninger
 1. Jeg sitter og undres over den Rottweileren min jeg. Hun spiser uhorvelige mengder snø. Hun har alltid vært litt på det tidligere, men dette minner om mani. Når hun spiser snø har hun også hveset eller kanskje det er piping, men høres ut som hvesing. Hun fryser også innmari mye ute på tur nå. Jeg har selvfølgelig betstilt vet time. Vi skulle dra på fredag, men da vettu da ble vetten syk. Jeg har en sånn irriterende følelse av at når vi kommer dit opp. De titter de litt på henne og sier at hun bare er litt gammel og tynn, men jeg synes disse forandringene har kommet så skremmende fort at jeg tror ikke det.
 2. Tusen takk
 3. I dag var vi ute i vinden og koste oss masse, men det ble visst litt kaldt til de firbente etterhvert.
 4. Dette er alltså mine to hunder. Det er Rottweileren Tales på snart åtte år og Boxeren Joplin på snart fem. De gjør hverdagen veldig mye lysere og jeg gleder meg til å innlemme enda et medlem i flokken etterhvert.
 5. Telefon og dette forumet samarbeider dårlig så litt krøll med siteringen. Jeg har allerede et kull i kikkerten, men blir nysgjerrig når det kommer til Rottis kull som planlegges
 6. Unnskyld at jeg kutter inn, men hvem skal ha?
 7. Ny psyk og det er ikke lenger behov for å bevise at man er like fantastisk som Jesus for å være bipolar. Håper livet blir litt lettere nå. utenom det så er jeg dausjuk med skikkelig manne(dame)influensa og vil bare bli frisk.
 8. bare så dere vet det, så er det sånn at man kan ikke være bipolar om man ikke tror man er like fantastisk som Jesus. For det sier den fantastiske psykiateren min.
 9. Jeg har introdusert to voksne tisper og gjorde nå litt styr av det ettersom det for meg var helt nødvendig at de gikk overens. Noen synes og syntes kanskje det var litt overdrevent, men jeg føler at resultatet jeg fikk ene og alene handler om den tilvenningen jeg gjorde på forhånd. Begge tispene gikk i bånd noen turer, før vi lot "gamla" flytte inn. Vi delte av leiligheten med grind til å begynne med. De fikk ikke være noe sammen inne før yngste hunden sluttet å stresse og mare, men vi gikk tur to ganger om dagen (lengre turer) hvor de fikk være løse sammen ute ettersom yngste tispa ute er en helt annen hund. Ettervært så fikk hundene være i samme rom løse, men under kommando for det meste. De fikk gradvis lov å utfolde seg mer ettersom de ble bedre kjent og var mer trygg på den andre. Etter tre uker kunne de gå fritt rundt i huset uten at noen fulgte noe særlig med. Etter tre måneder så kunne de være alene hjemme løs. Nå et år senere er de perlevenner og fungerer helt ypperlig sammen. Vi var også nøye med å ha alt av leker, bein, mat og ressurser fraskilt, dette gjelder også kos for hunder som er veldig eierkjære. Det kan være greit å huske på dette når du tar inn en hund til at du ikke bare lar den andre komme inn i en situasjon hvor du og den gamle hunden sitter å koser dere eller omvendt. Nå når hundene kjenner hverandre og har fått mange positive opplevelser med hverandre så kan de ligge å tygge bein sammen, ha maten i samme rom (men godt fraskilt) de kan også leke med leker av litt lavere verdi og koser gjerne med både oss og andre mennesker som de har høye forventinger til samtidig. De tåler at de bøller på hverandre og knuffer. De får lov å fikse litt mer ting selv, men de foretrekker å komme til oss om en er litt plagsom eller har "gjort" noe. Vil også presisere at det tok nok så lang tid med mine fordi den yngste tispa har hatt en del problemer i forhold til stress og avreagering. Hun bruker lang tid på å bli vant til nye situasjoner, men hun har den fordelen at hun ikke er hverken sint eller redd av seg. Bare veldig stresset og pga stress gjør hun dumme ting. Det kan kanskje virke veldig strengt og militær aktig, men jeg synes at det er slik en skaper trygghet i nye relasjoner.
 10. Lærte faktisk noe i den duren på kurs når hun boxer dama var liten, for sånn tre år siden. Greia var nok ikke at de skulle få lov å stå å lukte, men at det var feil å trekke de med seg for det skapte dårlig assosiasjon. Dessuten så var det veldig stimulerende og utmattende for valpen å få snuse rundt i stede for å herje. Da belastet de ikke ledd og bein som de ville gjort om de løp også ville de få mye mer ut av en kort tur. Det var mye bra jeg lærte på kurset, men akkurat den delen er jeg ikke helt fornøyd med. Nå brukte jeg (u)heldigvis sele så når jeg skjønte hvor galt dette hadde gått så kunne jeg begynne med båndtrening i halsbånd slik at nå når hun sniffer å jeg ikke gidder mer så kobler jeg over i halsbånd og da får hun bare følge på.
 11. Jeg har begynt å skjønne at hundemiljøet ikke er så mye bedre enn hestemiljøet i allefall MYE rart blir sagt av enkelte og resten prøver bare å holde fred til det gode for alle.
 12. Å herrejemin..Noen som ikke har nok spenning i hverdagen og må henge seg opp i alle andres aktiviteter det der. Den om å kalle deg ustabil er bare drøy. Alt var egentlig veldig uhøflig og jeg håper hun fikk så hatten passa.
 13. Nysgjerrig på dette alltså, noen som synser om ditt hundehold eller? jeg får kritikk stadig vekk fordi boxeren er så tynn. spiller ingen rolle hvorfor, det er dyreplageri uansett
 14. Det jeg har hørt er at C hofter ikke er noe større problem for de fleste så lenge det ikke er/blir masse forkalkninger Kjenner flere her oppe av litt større hunder som har levd seg god og gamle med C hofter (great pyrenees) så jeg krysser fingrene og antar at det der går helt fint
 15. Vondt i beinet etter nesten gått på huet igjen. Holder med brukket fot liksom vil ikke ha kranie brudd også. Hundene er søte og rare. kose jentene mine alltså. de gjør en bedriten tilværelse som midlertidig invalid overkommelig.