Gå til innhold
Hundesonen.no

Raksha

Medlemmer
 • Innholdsteller

  11,362
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  93

Alt skrevet av Raksha

 1. Akkurat nå, juli 2018

  Ånei! God bedring!
 2. Hundesonens snaphjørne!

  Meldt meg på snappen i morra, men er det noen som ser på og kommenterer enda? Litt gøy å vite hvem som ser på
 3. Påmelding hundesonens snap

  Kan ta i morra om noen sender meg passordet på nytt
 4. Arkin

  Gratulerer! så vakker
 5. Å herre... Det er hverken smak eller bismak av hat eller fremmedfrykt når jeg bruker ordet "herje" ok? Regner ikke med du tror meg, men det får bli din sak. Hva du legger i ordet "herje" er tydeligvis mer enn jeg gjør. Nå har du fått oppklaring på det fra min side.
 6. Akkurat nå, juli 2018

  Lukten av våt pelshund. Hadde helt glemt den jeg Men nå har Ems fått leke i bekken med meg, se på ku og hest og bare fjase. Siden jeg må ha ytterdøra åpen så kan hun ikke ligge å tørke i gangen, men har lagt seg rett nedenfor sofaen der jeg sitter. Barnet fikk med seg tanten og bestefaren på stranda. Det er planen min i morra, at vi tar med middagen og hunder og finner en egen strand en plass og koser oss.
 7. Herje er et helt vanlig ord i min dialekt, så skjønner ikke hvordan det skal være hatsk eller ukorrekt? Derfor du fikk forklaring på hva ordet faktisk er. Jeg herjer med hundene når jeg leker voldsomt eller bråkete. Ulven herjer i saueflokken, den har det sikkert kjempeartig, mat i overflod, den spiser bare de beste delene og går videre til neste bytte. Helt naturlig for en streifulv, ekstremt upraktisk i beiteland.
 8. https://ordbok.uib.no/herje
 9. Jeg har ikke tenkt å begi meg inn i noen ulvediskusjon, vil bare si at jeg bor "der" ulven har herjet nå. Og vi er ikke bedre stillt med grassproduksjonen her oppe enn lenger sørover i landet, så resultatet av at sauen i de områdene må tas ned er bruk av vinterforet som allerede er en begredelig mengde i forhold til førsteslåtten i fjor, samt ekstremt dårlig nyvekst pga tørken. Bare her hos oss, vi driver ikke med sau, og er ikke direkte rammet av ulven, så talte førsteslåtten 1/3del i antall rundballer i forhold til førsteslåtten i fjor. Vi bor utenfor ulvesona, og det er streifulv som har herjet her. Pga tørken så bør man begynne å hamste smør sånn ca nå. Fremover blir det nok mye kjøtt å få tak i, og sånn ca rundt juletider så begynner det å merkes at melkeproduksjonen er gått dramatisk ned og vi vil få en ny smørkrise... DET er ikke ulvens feil da. Om det ikke begnner å regne ganske heftig og lenge straks.
 10. Akkurat nå, juli 2018

  Stemmer
 11. Akkurat nå, juli 2018

  Jaa! Er herlig å kunne se på valpebilder og kjenne at jeg ikke engang er valpesyk, tror jeg har fått drømmehunden i hun her.
 12. Akkurat nå, juli 2018

  Hun som valgte meg tror jeg, kom pilende og prøvde å vaske mandlene mine
 13. Akkurat nå, juli 2018

  Har henne på prøve Hun er 7 mnd, fra kullet til @Martine sin Stella. @Perfect Image som eier henne da, vi skal ha henne på foravtale. Ble henne istede for valp. Det er helt greit Hun er knallkul! Har jo ikke hatt henne så lenge enda, men foreløpig er det bare positivt å si, alt oppdretter har sagt om henne stemmer. Verdens mest patetiske bjeffing Hører den ikke så ofte da. Full i futt og fart og rampestreker, og ELSKER kos. Hun og Kasko har funnet tonen veldig bra, Lupin sliter med øreverk så han er litt irritabel, men når en er over så regner jeg med de blir bestisser de og. Hun har et utrolig bra språk, og reagerer lynraskt på korreks fra Kasko og Lupin og viser med hele seg at hun ikke vil ha bråk, uten å være "unskyld at jeg er til". Impulskontrollen må jobbes med, hilsen hanen vår. Men hun er jo bare bebisen enda. Veldig valpete både i hodet og kroppen.
 14. Akkurat nå, juli 2018

  Se den søte lille som ble med oss hjem på onsdag: Forløpig enklest å ta bilde av når hun sover, for ellers er hun oppi og kooooooooooooooooooooooser, eller finner på ramp
 15. Saluki

  Jeg har hatt saluki i nå ganske nøyaktig 8 år, men har begrenset erfaring med andre enn mine egne. Jeg oppfatter dem som hunder som blir sent modne i hodet, de er valper og unghunder lenge. Trenger konsekvent og "rettferdig" oppdragelse, for de har ganske mye meninger og kan bli skrekkelig kreative. Syns livet med saluki er veldig enkelt, tatt i betraktning at det er en hund med lite interesse for å jobbe med lydighet ol. og har mye jakt i seg. Men når det er sagt så har jeg veldig god innkalling på min, han kan gå løs blant løse kaniner og høner uten stress, men katt det bare MÅ han jakte litt på altså. Mine har vært lette å snakke til og fått relativt god hverdagslydighet inn kjapt (minus matstjeling, jeg får ikke til matstjeling). Hannen min har matforsvar for andre hunder, men aldri vist noe som helst slikt mot mennesker. Min er litt sær da, for inne er han et skikkelig petimeter, da skal alt foregå i ordnede former og rutiner er noe han ELSKER. Minuset er at det er "mye" hund, selv om de er slanke så er de ganske store. De har endel meninger og kan være ekstremt kreative som unghunder om de kjeder seg eller noe ikke passer dem. Er noe aleneproblemer på rasen, hvor utbredt det er vet jeg ikke. De virker for mange "skjøre" og "sarte" men de er ikke så ille som de ser ut, etter min erfaring. Man kommer langt med å bare forvente at de takler ting og da gjør de somregel det. De trenger ikke få lov til å tenke så mye på ting selv alltid.
 16. Fjør-tråden :D

  Tråden for alle befjærede og bevingede dyr. Bilder er påkrevd. Lillemor fikk 1,4 (en han, fire hunner) av moskusender i bursdagsgave. Fikk med to hanner til da, så foreløpig har vi hele 7 moskusender. To av dem blir middag i høst da, siden vi bare skal beholde en hanne. De er noen helt fantastiske skapninger- jeg er så forelska at det nesten gjør vondt. Jeg fikk bestemme navn, og den store hvite damen døpte jeg Lily, bare fordi jeg syntes hun ser ut som en Lily. Dermed ble det HP-navn på hele gjengen. Lily og to av hennes undersåtter: De tre minste tester badetemp: Godkjent!
 17. Jeg har ikke bestemt meg for om vi skal i kr.sand dyrepark etterhvert. Jeg er veldig delt, jeg var en av ungene som elsket å se dyra - de andre tinga var ikke så viktig for meg. Men ang mennesker kontra dyr, da jeg var i gamepark i sørafrika så var vi innom en plass der "de innfødte" hadde show hver kveld, dvs - skulle vise stammedanser og diverse. På hardt murgulv. Jeg fikk en sånn skikkelig uvell følelse av at de var en del av et freakshow for "rike hvite turister" og klarte ikke finne underholdning i det i det heletatt, syntes bare det var fælt. Var små barn ned i 3-4 års alder som var med. Skal ALDRI dra på noe sånt igjen. På den andre siden er det levebrødet dems, svikter turistene så svikter inntekten.
 18. Den store baby- og barntråden 2018

  Så slitsomt! Tror jeg hadde blitt ufin jeg om jeg skulle forsvare meg på det hele tiden. "Tror jeg vet bedre enn deg hvordan hun har det hjemme" eller noe sånt. Men ingen problemer med å forstå at det kommer, vi har fått såååå mange "ååå så bra at dere bruker barnehage!"reaksjoner. Min mor er jo helt manisk og får nesten noia når barnet er hjemme sykt engang, fordi atte da går hun glipp av masse !
 19. Marvin

  Dette blir det gøy å følge med på
 20. Den store baby- og barntråden 2018

  Grattis med dagen til 4 åringene!
 21. Akkurat nå, juli 2018

  Hva vil du vite? Han er 13 år, og virker veldig snill og god. Har ikke blitt så kjent med han enda da, så kan liksom ikke si så mye enda. Han skal fungere som turhest for meg og selskap til Lusa. Er ikke trent på noen år, så han står i stil med meg Passer meg utmerket, for da er vi to som må ta det pent, og han krever ikke så mye annet enn kos og få være hest. Fant den faste rulleplassen til hestene og testa den. To staute karer Utsikten fra soveromsvinduet i stad Dølen reiser snart, så meninga var jo at han skulle bli bøddis med Lusa, men dølen har visst fått seg et forbilde, for han tusler etter og gjør alt Pondus gjør. Lusa på sin side har sovet et døgn, dølen har drevet å herja endel med henne og ikke respektert når hun har sagt i fra, stakkars Så stengt av så hun kommer under strømgjerdet ved fjøset og der har hun holdt seg, kom frem i går kveld. Håper Pondus er snillere med henne. Han prøvde seg på Pondus og fikk kontant beskjed om å gi F, og da hørte han.
 22. 24-timers EFIT (+ valp!)

  Herlig!
 23. Kul i lysken på hannhund

  Så trist at det gikk slik
 24. Akkurat nå, juli 2018

  Tipper det gjorde dagen for dørselgerne!
 25. Akkurat nå, juli 2018

  Overhodet ikke noe negativt. Har vært fjordinger på gården her før, så svigerfar er lykkelig I dag møtte han meg med en skikkelig god humring
×