Raksha

Medlemmer
 • Innholdsteller

  11,086
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  88

Alt skrevet av Raksha

 1. Jeg har hatt mye syke hunder, men kun ett av tilfellene der vi har kjøpt hund mener jeg det har blitt begått rett ut feil av oss som valpekjøpere og på grensen, eller muligens over , til lureri fra oppdretter, ironisk nok er det på hunden som ble 12,5 år. Hun var fysisk frisk, men psyken... De andre har det vært tilfeldigheter og uflaks. Ting har kanskje ikke blitt håndtert riktig av oppdretter når det har vist seg helseissues, men ingen av tilfellene mener jeg at oppdretter har gjort en dårlig jobb i forkant. Shit happens. Faktisk.
 2. god bedring! jeg venter på Bonden...
 3. Lykke til!! Håper Strider er frisk igjen før du må dra
 4. sånt er så hyggelig...
 5. Folk er så sjarmerende!
 6. Enig med du. Jeg hadde et veldig krevende svangerskap og første år, og hun er fremdeles mer krevende enn "normalen" på endel punkter. Men ville ikke vært foruten dyra mine likevel. Det er lov til å beholde et liv selv om man får barn. Samtidig som det er lov til å slippe alt og bare skli ned i mammaboblen om det er det man har behov for. Finnes ikke noe fasit, så lite poeng i å høre på de som skal svartmale alt. Hver gang jeg sa noe positivt så kom det "Bare vent, det går nok over!!" med litt sånn skadefro latter...
 7. Jeg er nok bare egentlig mest nysgjerrig. Kan se for meg at dersom foreldrene er gode så er ikke det den verste mixen som finnes faktisk. Jeg skal ikke ha... *mantra* Veldig! Dere ER rare!
 8. Åååh sånt er bare irriterende. Her er det så langt til posten at det er ikke et alternativ å dra en gang til. Jeg var nemlig på butikken (med post i butikk) og spurte om postnordpakkene hadde kommet, hun gikk bak og sjekket, men nei. De hadde og fått melding om forsinkelse pga været. Rakk å komme inn døra hjemme, før det pep at pakken kan nå hentes. Hmpf! Oi! Kunne nesten vært interessant Kommer de valpene på finn.no? Tenk en basenji med fornuftig pels daaaa... men kanskje den bjeffer. Det er neddtur.
 9. Drømmen er to-tre hunder som fungerer bedre sammen enn gutta mine gjør. Ellers er drømmehundene ganske nært oppfyllt med gutta. Satser på at neste hund gir meg det jeg ønsker meg når det kommer til førerorientert og værbestandig
 10. Ser van helsing, og venter på at gubben skal komme inn. Gjett hvem so kommer til å drømme skrudde drømmer om vampyrer og greier de neste nettene.
 11. Ser sjarmen i de fleste raser, tror ikke det er noen rase jeg absolutt ikke ville hatt pga utseende om man tenker rent overfladisk. Går man dypere så er det mange pga fysike og eller mentale egenskaper som ikke passer meg eller jeg rett og slett ikke syns er bra.
 12. Du får gjøre som meg, kjevle ut en passende klump, del i ruter og stek. Sist så vek jeg ikke fra stekeovnen, da gikk det fint
 13. Joda, hauger og lass, men litt variabelt hvor godt de virker Har injeksjon som akuttmedisin, og driver å prøver ut forebyggende, men hjelper ikke noe særlig enda. Ooh iiis! Jeg har desverre lagt min elsk på spindyr royal is med sjokolade, så kan ikke spise så ofte... Den er altfordyr. Masse friskvibber til lillegull! Mi er frisk nå, men blir bare tredagers barnehageuke denne uka, for planleggingsdag på fredag. Da skal vi bake og herje her, for jeg har bursdag
 14. Kan nok anbefales, ja - men andre forsøk ble vellykket. Bakte jo bare ut en liten dært og skar opp i ruter, så hadde mye ta av. Pepperkakedei er så oljete, hvertfall denne, så vet ikke om jeg klarer å spise den "as is".
 15. Phuh, våknet med migrene til 25 minusgrader i dag. Temperaturen har vært oppe i -4 og nå nede til -7 og vindt. Og barnet måtte være hjemme fra barnehagen siden hun hadde feber i går. Og for bønder er det ikke bare å ta "sykt barn dag" så vært alene med lillemor i mange timer, dvs hun er blitt ganske selvgående, for jeg var oppe og laget mat til henne engang, tok i mot noen dukker og har ellers halvsovet på sofaen hele dagen. Heldigvis tok Bonden henne på badet og ordner legging, så jeg slipper det. Migrena har sluppet taket men jeg er absurd slapp og godtesjuk, og vi har jo ingenting sånt. Har dog ferdig pepperkakedeig i kjøleskapet Så bakt ut bittelitt så jeg skal ha noe å gumle på. At den har gått ut på best før dato, spiller neppe noen rolle. Edit: klarte å svi dem OG utløse røkvarsler... Tror jeg må lage noen nye for dissa var ikke spiselige. Svidde pepperkaker på hønene it is.
 16. -21 er bare teit, hilsen Kasko. Han måtte ut sa han, og han kan jo ikke bæsje der det er brøyta... Var såvidt han kom seg inn igjen for tror han fikk kuldekrampe i bakbeinet Var på tur ut for å bære han inn da han kom løpende. Så nemlig at han stoppa og begynte å pipe og slikke seg febrilsk. Stakkars lille pysefrysern.
 17. Dumma! Snoker på oppskrifter igjen, er så skrekkelig matlei, men har i det minste fått litt appetitt igjen etter at jeg slutta på zombipillene. Gjelder bare å finne oppskrifter på gode billige, og sunne retter som jeg kan lage og spise.
 18. Åååh jeg vil vite hvem sonisen er
 19. Ingen fare for mildvær her heldigvis. Jeg skal ha med meg mine polske naboer på ski, det kan bli - interessant Jeg stinker på ski, og de har knapt hatt ski på beina. Og vi skal selvsagt ha med Lupin og Olf. Har en stygg mistanke om at det kunne blitt artig om noen filma, heldigvis er det ingen som får lov til det *fnis*
 20. Bonden slurva under helgehandlingen, så kjøpte IKKE sjokolade, og bare en pose superchips. Hmpf. Sånn går det når man overlater handlingen til mannen. Så jeg har nå laget sjokolademousse som jeg heldigvis hadde poser til i skapet. (for skuffer og skap er rimelig tomme her nå ) Så da blir det det om en halvtimes tid.
 21. Strålende være her og, men barnet hadde høy feber i natt, og hundene syns det er iskaldt, så holder meg inne med god samvittighet Skal sløve på sofaen mens vi ser film, så får jeg heller finne på noe fornuftig etterpå.
 22. Man betaler jo for å plastposer med reklame på, man betaler jo for merkenavn på klær osv. Så hvorfor ikke for NKK?
 23. Ja, ja og ja. Men jeg er ikke manisk, for da er det ingen raser som når gjennom nåløyet. Den friskeste hunden jeg har hatt var den mest skrullete. Det var familiehunden som ble 12.5 - hun hadde ikke blitt så gammel om hun bare hadde vært min. Etter det er det ene salukien som hr vært desidert friskest, har aldri vært noe store greier med han. Han er helt grei mentalt også. Andre salukien var ikke helt "normal" og døde brått 8 år gammel. Cavalier, som på mange måter er drømmerasen når det kommer til familiehund, velger jeg vekk pga helse. Jeg velger vekk korthåra hunder pga været her oppe. Jeg velger vekk skarpe hunder, fordi jeg ikke ønsker en potensielt skarp hund slik livssituasjonen er nå. Jeg velger bort jakthunder fordi vi ikke jakter, og jeg har sauer rundt meg om sommern osv. Så definitivt ja, på alle punkter, selv om det ikke nødvendigvis er "feil" på mentaliteten eller fysikken som gjør at jeg velger dem bort, de bare paser ikke meg nå.
 24. Nå skulle jeg ønske at ungen min kunne soooove... Fikk dempet febern, så trodde at hun skulle klare å sove da, men neeeeeeeeeeeeida!
 25. Åh fy så ekkelt! Godt det gikk bra! Ser hunger games: catching fire, ikke helt sikker på hvorfor, for jeg så den for ei uke eller to siden Men jaja. Lillemor sover, var oppe og sjekket henne for andre gang i stad, da fikk jeg kontakt og spurte om hun ville ha noe å drikke eller medisin, det ville hun ikke. Tror ikke feberen har steget noe. Det var pannetermometer jeg skulle kjøpe!