Gå til innhold
Hundesonen.no

Raksha

Medlemmer
 • Innholdsteller

  11,287
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  90

Alt skrevet av Raksha

 1. Den store baby- og barntråden 2018

  Merkelig at de maser så tidlig Jeg skjønner greia med barnehage, spesielt for oss som bor i gokk og det ikke er andre barn hjemme, men før de er over 2 år så ser jeg ikke det helt store behovet om mor og barn trives med ordningen. Skulle gjerne hatt mi hjemme hvertfall et halvt år lenger, hun starta rett etter at hun ble 1 år. Det gikk bra, siden de i barnehagen tok ekstra vare på henne som var yngst og vi brukte laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaang tid på tilvenning, men hadde jeg kunnet så hadde jeg drøya.
 2. Den store baby- og barntråden 2018

  Hun er da ikke så gammel? Du ser fort om hun begynner å trenge annen stimuli.
 3. Satte kaffen i vrangstrupen da jeg fikk se skeidars reklamefilm på tv. Den inneholder en engelsk bulldog. Det er ikke pent. Noen som føler seg kallet til å skrive noen vellformulerte ord til skeidar om bruk av hund med åpenbare pusteproblemer i reklamen deres? Filmen kan sees her: http://www.skeidar.no/2018/04/09/reklamefilm-hund/
 4. Finneren er vinneren?

  Har ikke skjedd enda :/ er åpen døråpning og vinduer. Jeg har trua med "øvelseskjøre med traktor" men...
 5. Kjole eller skjole?

  Min fireåring sier Kjøkken, kjole, osv. Kylling baler hun litt med innimellom, men der tar jeg meg selv i å slurve innimellom
 6. Kanintråden

  Nå er vi så mange med kaniner og meninger om kaniner her, at vi trenger en egen tråd. Fortell meg om dine kaniner, dine brannfakler innen kaninverden
 7. Tråden om hest..

  Lov det. Gamle hester er fantastisk, men jeg avlivet travern min i februar og mistet gamlemor i juli samme år (samt en hund i juni) så jeg trenger dyr som kan leve leeeeenge... Blir dattern min en habil hestejente så kommer vi nok til å se etter en eldre læremester ponni til henne om hun vil utvikle seg.
 8. Akkurat nå APRIL

  Så godt å lese! Fortsatt god bedring til henne
 9. Finneren er vinneren?

  Her blir jeg gæern av all byggningsbevaringen og fredingen over en lav sko... Før huset her ble bygget, på 60tallet, så hadde Bondens bestefar planer for å restaurere den gamle vinterstua, hadde tegninger og alt klart. Men fikk blankt nei fra banken, skulle han ha lån så måtte det bygges nytt. Så da ble den gamle sommerstua revet og huset her satt opp. Den gamle vinterstua ble stående å forfalle. Så etter ørten år så overtok Bonden gården og sa han ville rive den gamle vinterstua. Men da satt fylkesantikvaren kaffen i vrangstrupen og kom løpende og freda shiten. Skjønner jo det for det står 1798 i mønsåsen på det. Så kom museet fra røros og ville ha det, la på blekktak og begynte å plukke panel og inventar. Så gikk de tom for penger og siden har ingen sett dem. Så her sitter vi da, med et stygt gammelt forfallent hus på tunet, som vi ikke har penger til å pusse opp, men ikke får lov til å rive. Det koster MYE å restaurere det til den standarden det skal ha i følge fredningen. Vi kan vel få noe tilskudd, men ikke i nærheten av det det faktisk koster. Og huset? jo, de blir jo i dårligere stand for hvert år som går... Hva hjelper det om huset er fra 1798 når det bare råtner på rot?
 10. Tråden om hest..

  Så kjempefin ut! Dattern min er bare 4 og overhodet ikke klar for å ri helt selv, hadde hun vært det så.. Syns den er for gammel da... Mista gamlemor da hun var 22, og måtte avlive travern min da hun var 17, så vil helst ha noe yngre, spesielt med tanke på at shettisen bare er 11. Greit å slippe å måtte ut på ny hestejakt om et år eller to. Og så ser det ut som den trenger og vil ha et litt mer aktivt liv enn vi kan tilby her.
 11. Akkurat nå APRIL

  Shit, stakkars lille! Kjenner til det der med at det er vanskelig å vurdere allmentilstand på hunder som uansett bare sløver inne. Men følg med på blikket og slimhinner.
 12. Tråden om hest..

  Vi står nok over shettisen med føll, blir litt mye penger i en jafs akkurat nå. Men jeg trenger desperat en hest til fra sommern av. Så om noen vet om noen som har en hest som trenger et rolig hjem så gi meg et hint? Lusa blir alene en eller annen gang i juni. Alt fra shettis til rolig ridehest er aktuelt. Men den må tåle utegang, barfot og bruk av boots om nødvendig på turer. Og tåle å surre rundt for seg selv, sammen med Lusa, uten å bli brukt hele tiden. Helfor eller billig.
 13. Akkurat nå APRIL

  Uff God bedring til han da. Er så dritt når det smeller, du har min fulle sympati!
 14. Så bra! Ting har litt mer tyngde når det kommer fra fagpersoner, håper jeg.
 15. Akkurat nå APRIL

  Åååh - ingen råd bare
 16. Fikk ikke med meg at det ble omtalt i AN, men det høres jo ut som det er greit at jeg tar det opp igjen. Send gjerne mail! Jeg sliter med å formulere meg fornuftig nå, men skal prøve senere. Har så vondt av hunden Den får det jo ikke bedre om de fjerner reklamen, men jeg fatter og begriper ikke at det kan tolkes positivt med en sånn hund i reklamen... Does not compute.
 17. Huff Klart alt er løst når de fjerner den fra fb... Utrolig dårlig at de tar den bort fra fb men ikke fra tv og hjemmeside. Stakkars lille hund, er jo ikke den sin feil, men fatter og begriper ikke at de kan syns det er søtt eller sjarmerende eller på noen måte fremmer dem på positiv måte med å vise den der? Så gjerne spør!
 18. Akkurat nå APRIL

  Åh skille hunder når man er alene er skikkelig hat Hvordan gikk det med slåsskjempene? Er de like hele? Er de uvenner konstant?
 19. Såpass ja. Har ikke gjort annet enn å fjerne den fra fb i såfall
 20. Åh flott! Dette var vondt å se på.
 21. Akkurat nå APRIL

  Æsj, sånt er så kjipt! Her går det greit som i at det ikke blir slåsskamp, men de ligger og skuuuuler på hverandre og bytter ting om det får sjansen.
 22. Perfect Image Loving Me -Liste

  Hun er så pen!
 23. Tråden om hest..

  Flinke Sophia! Hun fikser biffen og får henne ned i vekt (uhm, uheldig ordvalg? )
 24. Tråden om hest..

  Ah ja, kan ikke sendet bort rullepølsa mi heller, da blir ikke snuppa blid. HENNES hest, for tenk.
×